نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

  1. #1

    Question آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    سلام
    من در حال نوشتن یک برنامه هستم که همزمان یک کاربر در حال استفاده از این برنامه می باشد.
    سوالی که داشتم اینه که من دائماً در حال تغییر دیتابیس و برنامه هستم برای اعمال تغییرات در دیتابیس کاربر باید چیکار کنم..؟

  2. #2

    نقل قول: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    سلام دوست عزیز .
    فکر میکنم یک تاپیک هم ایجاد میکردید کافی بود .
    برای اینکار میتونین یک فایل txt ایجاد کنید و همراه فایل exe اتون برای آپدیت به کاربر بدید ، توی فایل txt شما تغییراتی که برای دیتابیس نیاز هست رو به صورت کوئری درونش نوشتید .
    توی فایل exe شما فایل txt رو باز میکنید و کوئری ها رو اجرا میکنید .

    اگر امنیت هم براتون مهم هست میتونید کوئری های فایل txt رو کد کنید که کاربر متوجه نشه .

  3. #3

    نقل قول: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    سلام ممنون. شرمنده اشتباه شد در تاپیک. خوب باید چجوری کوئری داخل txt را اجرا کنم...؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    نقل قول: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط aminmousavi مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز .
    فکر میکنم یک تاپیک هم ایجاد میکردید کافی بود .
    برای اینکار میتونین یک فایل txt ایجاد کنید و همراه فایل exe اتون برای آپدیت به کاربر بدید ، توی فایل txt شما تغییراتی که برای دیتابیس نیاز هست رو به صورت کوئری درونش نوشتید .
    توی فایل exe شما فایل txt رو باز میکنید و کوئری ها رو اجرا میکنید .

    اگر امنیت هم براتون مهم هست میتونید کوئری های فایل txt رو کد کنید که کاربر متوجه نشه .
    خب داداش گلم اگه کوئری کد کنید که بازم برنامت اینجکشن داره !!! این چه امنیتیه ؟!

  5. #5

    نقل قول: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    با این کد میتوتین کوئری اجرا کنین :



    SqlConnection Connection = new SqlConnection("YOUR CONNCETION STRING");
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter();
    DA.SelectCommand = new SqlCommand();
    DA.SelectCommand.Connection = Connection;
    DA.SelectCommand.CommandText = "CREATE TABLE Persons(PersonID int,LastName varchar(255),FirstName varchar(255),Address varchar(255),City varchar(255));";
    DA.Fill(ds);


  6. #6

    نقل قول: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط drsina مشاهده تاپیک
    خب داداش گلم اگه کوئری کد کنید که بازم برنامت اینجکشن داره !!! این چه امنیتیه ؟!
    دوست عزیز برنامه در حال توسعه و نوشتن هست ! یک کاربر بیشتر نداره . کارفرما برنامه خودش رو اینجکشن که نمیکنه !
    بعد از اتمام برنامه در آخرین باری که فایل exe رو جایگزین میکنه این قابلیت خواندن کوئری از txt رو برمیداره .

  7. #7

    نقل قول: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    نقل قول نوشته شده توسط aminmousavi مشاهده تاپیک
    با این کد میتوتین کوئری اجرا کنین :



    SqlConnection Connection = new SqlConnection("YOUR CONNCETION STRING");
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter DA = new SqlDataAdapter();
    DA.SelectCommand = new SqlCommand();
    DA.SelectCommand.Connection = Connection;
    DA.SelectCommand.CommandText = "CREATE TABLE Persons(PersonID int,LastName varchar(255),FirstName varchar(255),Address varchar(255),City varchar(255));";
    DA.Fill(ds);

    سلام اگر درست متوجه باشم این کدی که شما نوشتیت داره یه جدول ایجاد می کنه !!!درسته ؟
    چطوری باید فایل تکس رو اجرا کنن ؟

  8. #8

    نقل قول: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    بله .
    منظوره بنده این نبود که فایل متنی رو اجرا کنن !‌
    عرض کردم از برنامه فایل متنی رو باز کنند و کوئری رو اجرا کنند .
    یعنی کوئری که بنده الان درون کامند تکست قرار دادم رو از فایل متنی میخونن و با کد بالا کوئری که در فایل متنی هست رو اجرا میکنن

    سادتر بخوام بگم مقدار فایل متنی برابر با :‌

    "CREATE TABLE Persons(PersonID int,LastName varchar(255),FirstName varchar(255),Address varchar(255),City varchar(255));"

    میباشد و درون برنامه خط به خط فایل متنی خوانده میشه و برای هر خط کدی که قرار داده بودن اجرا میشه با این تفاوت که مقدار کامند تکست هر برار برابر با یکی از سطر های فایل متنی میشه

  9. #9

    نقل قول: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس توسط برنامه نویس

    ببخشید می تونید یه نمونه مثال برام بفرستید.
    در ضمن همه تغییرات را می توان در یک فایل txt قرار داد..؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آپدیت دیتابیس کلاینت بعد از تغییرات در دیتابیس
    نوشته شده توسط hosseines در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1393, 22:26 عصر
  2. اتصال یک دیتابیس به یک user واقع در sql توسط برنامه نویسی دلفی
    نوشته شده توسط delafarin در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 09 آذر 1390, 08:39 صبح
  3. سوال: آپدیت شدن ComboBox بعد از تغییرات
    نوشته شده توسط hesam67_b در بخش C#‎‎
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 17 مرداد 1389, 00:22 صبح
  4. تغییرات جدید در سایت برنامه نویس
    نوشته شده توسط vcldeveloper در بخش اعلانات سایت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 مرداد 1387, 02:14 صبح
  5. نحوه اجرا برنامه اسمبلی بعد از تغییرات اعمال شده در برنامه ....فوریه !
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 تیر 1387, 11:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •