نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: نحوه استفاده از ajax

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نحوه استفاده از ajax

    سلام، یک صفحه دارم که توش چند تا دیو و یک textarea و یک دکمه submit دارم، پس از نوشتن متنی در textarea و ثبت کردن، اطلاعات و نوشته ها توی دیتابیس ذخیره می شه، حالا برای این که اون نوشته ها رو به صورت ajax نمایش بدیم باید توی یک فایل یک کوئری SELECT بنویسیم و بعد با ajax jquery اون ها رو بخونیم؟

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    اطلاعات فرم روبصورت ایجکس به سمت صفحه مقصدبفرستید وبعد از ثبت دردیتابیس مقدار 1 روبرگدونید ( یا همون کوئری که مگی رو)
    و توصفحه مبدا چک کنید اگه یک بود همون اطلاعات فرم که سابمیت شده رو نشون بدید واگه 0 بود عدم برموفقیت.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vahidqara
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    389

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    درود. لطفا کمی مطالعه داشته باشید اگه مشکلی بود حتما من و دوستان تا جایی که بتونیم کمک میکنیم.

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    با جی کوپری به دو صورت(تابع) می تونی این کارو انجام بدی:
    $.post

    و
    $.ajax

    که تو با جستجو به نتایج بهتری دست می یابی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    از تابع خود ajax استفاده کنید مانند زیر

    $.ajax({

    type: "POST",

    url: "some.php",

    data: { name: "John", location: "Boston" }

    })

    .done(function( msg ) {

    alert( "Data Saved: " + msg );

    });




  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    یه راه خیلی ساده و سریع

    فرم html با هر چند تا فیلدی که نیاز دارید

    کد HTML:
    <form id="form" action="javascript:;" method="post" enctype="multipart/form-data">
    <input />
    <input />
    <input />
    ......
    
    </form>
    کد های ajax


    $('#submit').bind("click", function() {
    var formData = new FormData($("#form"));
    $.ajax({
    url : "ajax.php",
    type : 'POST',
    data : formData,
    async : true,
    processData : false,
    contentType : false,
    beforeSend : function() {
    $('.result').html('loading ... ');
    },
    error : function(request) {
    console.log(request.responseText);
    },
    success : function(json) {
    $('.result').html('success ');
    }
    });
    });


    کد php


    print_r($_POST);

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    با تشکر از همه دوستان با کمک شما دوستان و ویدئو های آقای مهرداد66 تونستم بعضی از کد های دلبخواهم رو بنویسم. فقط یم سوال، بنده در حال ساخت یک چت روم هستم ، در صفحه اول چتروم که قراره نام و آواتار کاربر گرفته بشه، ثبت می شه و می ره به صفحه بعد ، در صفحه بعد سه قسمت وجو داره، کاربران، نوشته ها و ارسال متن که دو قسمت نوشته و کاربران که در دیتا بیس ذخیر ه شده اند به صورت ajax لود می شن و مشکلی ندارن ولی مشکل من اینجاست که می خوام وقتی کاربری متنی توی textarea نوشت به صورت ajax بره و و در دیتا بیس ثبت بشه ولی مشکلم اینجاست که اطلاعات ثبت می شه ولی خالی و بعدش هم بدو ajax ! اگر می شه راهنمایی کنید :

    $(document).ready(function(e){

    var text=$('textarea').val();

    $('button').click(function(e){

    $('.loading').css('display','block');

    $.ajax({

    url:'insertText.php',
    type:'POST',
    data:{'text':text},
    beforeSend : function(){

    $('.loading').html('فرستادن ...');

    },
    error : function(request) {

    alert(request);

    },
    success:function(data){

    alert(data);

    }

    });

    });

    });


    این هم HTML :

    <form>

    <textarea></textarea>

    <button type="submit">ارسال</button>

    </form>



    و این هم mvc پی دی او که لایه آخر رو گذاشتم:

    <?php

    require_once('Get.php');

    $obj=new Get;
    $obj->InsertText($_POST['text']);

    ?>
    آخرین ویرایش به وسیله ABZiko : سه شنبه 18 شهریور 1393 در 20:49 عصر

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    دوستان اگر لطف کنن و کمک کنن ممنون می شم.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ABZiko
    تاریخ عضویت
    مرداد 1393
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    860

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    از تابع نمایش ارور استفاده کردم ولی نوشت :

    [object Object]

  10. #10

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    سلام...
    من این کد جاوااسکریپت رو برای ارسال اطلاعات به سرور نوشتم اما نمیدونم چرا کد تابع getformvalues کار می کنه اما تابع getformvalue کار نمی کنه؟؟؟
    فراخوانی این شکلیه :
    submitform (document.getElementById('form1'), 'flag.php', 'result','post');

        
    //xmlhttp.js
    function prstart(fld)
    {
    document.getElementById(fld).style.visibility="vis ible";
    }

    function prstop(fld)
    {
    document.getElementById(fld).style.visibility="hid den";
    }

    //Function to create an XMLHttp Object.
    function getxmlhttp (){
    //Create a boolean variable to check for a valid microsoft active X instance.
    var xmlhttp = false;
    //Check if we are using internet explorer.
    try {
    //If the javascript version is greater than 5.
    xmlhttp = new ActiveXObject("Msxml2.XMLHTTP");
    } catch (e) {
    //If not, then use the older active x object.
    try {
    //If we are using internet explorer.
    xmlhttp = new ActiveXObject("Microsoft.XMLHTTP");
    } catch (E) {
    //Else we must be using a non-internet explorer browser.
    xmlhttp = false;
    }
    }

    //If we are using a non-internet explorer browser, create a javascript instance of the object.
    if (!xmlhttp && typeof XMLHttpRequest != 'undefined') {
    xmlhttp = new XMLHttpRequest();
    }

    return xmlhttp;
    }
    //Function to process an XMLHttpRequest.
    function processajax (serverPage, obj, getOrPost, str, theform){
    //Get an XMLHttpRequest object for use.
    xmlhttp = getxmlhttp ();
    if (getOrPost == "get"){
    xmlhttp.open("GET", serverPage);
    xmlhttp.onreadystatechange = function() {
    if (xmlhttp.readyState == 4 && xmlhttp.status == 200) {
    obj.innerHTML = xmlhttp.responseText;
    }
    }
    xmlhttp.send(null);
    } else {
    xmlhttp.open("POST", serverPage, true);
    xmlhttp.setRequestHeader("Content-Type","application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8");
    xmlhttp.onreadystatechange = function() {
    if (xmlhttp.readyState == 4 && xmlhttp.status == 200) {
    obj.innerHTML = xmlhttp.responseText;
    }
    }
    xmlhttp.send(str);
    }
    }
    //Functions to submit a form.
    function getFormValue(formobj)
    {
    var str = "";
    var valueArr = null;
    var val = "";
    var cmd = "";
    for(var i = 0;i < formobj.elements.length;i++)
    {
    switch(formobj.elements[i].type)
    {
    case "text":
    str += formobj.elements[i].name +"=" + encodeURI(formobj.elements[i].value) + "&";
    break;
    case "textarea":
    str += formobj.elements[i].name +"=" + encodeURI(formobj.elements[i].value) + "&";
    break;
    case "select-one":
    str += formobj.elements[i].name +"=" + formobj.elements[i].options[formobj.elements[i].selectedIndex].value + "&";
    break;
    case "checkbox":
    if(formobj.elements[i].checked == true){
    str += formobj.elements[i].name +"=" + formobj.elements[i].value + "&";
    }
    break;
    case "radio":
    if(formobj.elements[i].checked == true){
    str += formobj.elements[i].name +"=" + formobj.elements[i].value + "&";
    }
    break;
    }
    }
    str = str.substr(0,(str.length - 1));
    return str;
    }
    function getformvalues (fobj){

    var str = "";
    aok = true;
    var val;

    //Run through a list of all objects contained within the form.
    for(var i = 0; i < fobj.elements.length; i++){
    str += fobj.elements[i].name + "=" + encodeURI(fobj.elements[i].value) + "&";

    }
    //Then return the string values.
    return str;
    }

    function submitform (theform, serverPage, objID, postorget){
    /*
    vaghti ke mikhahid filed ha ra check konid
    if(!check_frmst())
    {
    return false;
    }*/

    var file = serverPage;
    var str = getformvalues(theform);
    //If the validation is ok.

    obj = document.getElementById(objID);
    processajax (serverPage, obj, postorget, str,theform);

    }

  11. #11

    نقل قول: نحوه استفاده از ajax

    دوستان میشه کل پروژه رو بصورت فایل برا دانلود بزارین

تاپیک های مشابه

  1. نحوه استفاده از ajax در php
    نوشته شده توسط partala در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1394, 19:44 عصر
  2. نحوه استفاده از Ajax Collapsible Panel
    نوشته شده توسط Developer Programmer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 مهر 1389, 15:11 عصر
  3. گفتگو: بهترین نحوه استفاده از Ajax در صفحات وب
    نوشته شده توسط naser2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: جمعه 02 مهر 1389, 18:05 عصر
  4. نحوه استفاده از AJAX در VS 2008
    نوشته شده توسط raika17metal در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 02 خرداد 1389, 23:52 عصر
  5. نحوه استفاده از ajax در پروژه ای که ajax enable نیست
    نوشته شده توسط mp2009 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 16 مهر 1386, 09:04 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •