نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    من از کلاس email کدایگنایتر برای ارسال ایمیل استفاده میکنم.
    مشکلی که وجود داره اینه که ایمیل های yahoo به من نمیرسن اما ایمیل های gmail میرسن . علت چیه ؟


    class sendemail_model extends CI_Model{
    public function send_email($address_email){
    $name = $this->input->post('name',TRUE);
    $email = $this->input->post('email',TRUE);
    $subject = $this->input->post('subject',TRUE);
    $message = $this->input->post('message',TRUE);
    $to = $address_email;
    $this->email->initialize(array('mailtype' => 'html'));
    $this->email->from($email, $name);
    $this->email->to($to);
    $this->email->subject($subject);
    $this->email->message($message);
    if (!$this->email->send()){
    $error =show_error($this->email->print_debugger());
    return $error;
    }
    else
    return 'Your e-mail has been sent!';
    }
    }}
    آخرین ویرایش به وسیله pary_daryayi : جمعه 11 مهر 1393 در 09:36 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    منظورتون چیه که یاهو نمیرسه جیمیل میرسه ؟
    یعنی وقتی آدرس ایمیل خودتون رو از سرویس جیمیل میزنید ایمیل میاد اما به ایمیل های یاهو نمیاد ؟
    اسپم چی ؟ شاید میاد اسپم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    بعنوان مثال اگه الان تو این سایتم تو قسمت تماس با من یک ایمیل با ایمیل یاهوی خودتون بهم ایمیل بزنید ، دو تا اتفاق میفته :
    1 - ایمیل شما به من نمیرسه
    2 - تو قسمت sent email یا spam شما یک پیغام میاد در مورد 554 email error

    ولی اگه با ایمیلی غیر از یاهو به من ایمیل بزنید این اتفاق نمیفته

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    من از کلاس phpmailer با توجه به
    این لینک
    استفاده کردم .
    خطایی که اتفاق می افته اینه :
    SMPT CONNECT field

    باید چه تغییری در این کد اعمال کنم ؟


    public function sendEmail(){

    // get admin email
    $ressetting=$this->setting_model->get();

    foreach ($ressetting as $rowsetting){
    $admin_email = $rowsetting->admin_email;
    }

    $name = $this->input->post('name',TRUE);
    $email = $this->input->post('email',TRUE);
    $subject = $this->input->post('subject',TRUE);
    $message = $this->input->post('message',TRUE);

    $mail = new PHPMailer();
    $mail->IsSMTP();
    $mail->SMTPAuth = true;
    $mail->SMTPSecure = "ssl";
    $mail->Host = "smtp.gmail.com";
    $mail->Port = 465;
    $mail->Username = "myemail@gmail.com";
    $mail->Password = "mypass";
    $mail->SetFrom($email, $name); //Who is sending the email
    $mail->AddReplyTo($admin_email,'hassan.sotudeh'); //email address that receives the response
    $mail->Subject = $subject;
    $mail->Body = "HTML message";
    $mail->AltBody = $message;

    $destino = $admin_email; // Who is addressed the email to
    $mail->AddAddress($email, $name);


    if(!$mail->Send()) {
    echo "Error: " . $mail->ErrorInfo;
    echo '<br/>';
    echo $admin_email;
    } else {
    echo "Message sent correctly!";
    }
    }



  5. #5
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    SMTP سرویس یاهو چون رایگان نیست اجازه استفاده عمومی از پورت مربوطه را نمیده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    راه حل چیه ؟
    فقط در مورد ارسال کننده این اتفاق میفته ،
    من الان مجبور شدم صورت مسئله رو پاک کنم ،
    تمام پیامها رو تو بانک ذخیره کردم و به مدیر نشون میدم ،
    یعنی مدیر از طریق مدیریت پیامها رو میخونه و بهشون پاسخ میده . چون ایمیل مدیر gmail هست ، حداقل ایمیلش به کاربران میرسه .
    ولی میخوام این مشکل حل بشه .

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    البته یکی از دوستان تو این انجمن راهنمایی کردند ، ولی باز هم نشد .

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    ایمیل ساده با استفاده از دستور mail میفرستی چی ؟ این اررور 554 خیلی کلی هستش و نمیشه دقیقا گفت چشه ولی معمولا به این معنی که سرور دریافت کننده از یه قسمت ایمیل شما خوشش نمیاد ! و بلاک میکنه

    وقتی اینی مشکل برا من پیش میاد چند مدل مختلف کد رو تست میکنم و به صورت دستی پارمتر ها رو وارد میکنمی (بدون ارسال از طریق فرم و خوندن تنظیمات از دیتابیس ) تا یکیشون جواب بده
    بعد شروع میکنم جایگزین کردن

    از این شروع کن


    $this->load->library('email');

    $this->email->from('your@example.com', 'Your Name');
    $this->email->to('someone@example.com');
    $this->email->cc('another@another-example.com');
    $this->email->bcc('them@their-example.com');

    $this->email->subject('Email Test');
    $this->email->message('Testing the email class.');

    $this->email->send();

    echo $this->email->print_debugger();

  9. #9

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    پروتکل مورد استفاده برای ارسال ایمیل رو تغییر بدید و موقتاً از SMTP استفاده نکنید. در کدایگنایتر سه پروتکل برای ارسال ایمیل وجود داره که میتونید اونها رو هم تست کنید.
    1. mail
    2. sendmail
    3. smtp




    $config['protocol'] = 'sendmail';
    $config['mailpath'] = '/usr/sbin/sendmail';
    $config['charset'] = 'UTF-8';
    $config['wordwrap'] = TRUE;

    $this->email->initialize($config);

  10. #10

    نقل قول: مشکل با ارسال ایمیل در کدایگنایتر

    ممنونم. مشکل من حل شد.

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در ارسال ایمیل با .net 2
    نوشته شده توسط sre.net در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 15:21 عصر
  2. مشکل در ارسال ایمیل با فایل ضمیمه و متن نامه
    نوشته شده توسط پدرخوانده در بخش PHP
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 17:59 عصر
  3. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 02:48 صبح
  4. مشکل در ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط ghaum در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1383, 13:47 عصر
  5. یک مشکل هنگام ارسال ایمیل
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 25 اسفند 1382, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •