نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: sql data adapter

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    َاهواز
    سن
    39
    پست
    51

    sql data adapter

    چطوری می تونم توی query که تویsql data adapter می نویسم از پارامتر ها استفاده کنم.
    توی sqlcommand اینو می دونم که باید parameter ایجاد کنم ولی توی data adapter چطوریه?

    (یعنی می خوام توی دستور where از query مقدار یه فیلدی رو با یه مقدار متغیر که توی برنامه مقدارش مشخص میشه مقایسه کنم)

    منتظرم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار manager
    تاریخ عضویت
    شهریور 1384
    محل زندگی
    Z
    سن
    38
    پست
    771
    توی آداپتر خود SelectCommnad یه شئی از نوع SqlCommand هست که می تونید بهش پارامتر Add کنید !!! در ضمن حتما هم باید از SP استفاده کنید در غیر این صورت از پارامتر ها چشم پوشی می شه..

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار msakbari
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    Iran / Esfahan
    پست
    153

    Adapter.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@ID ", Request.QueryString["Group"]);

    اوکی شد ؟

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا در data adapter wizard
    نوشته شده توسط Ehsan Zand در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 15:18 عصر
  2. Data Adapter
    نوشته شده توسط twelve در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 10 خرداد 1386, 19:45 عصر
  3. Data Adapter
    نوشته شده توسط Boo Ali در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 16:34 عصر
  4. با سلام sql data adapter
    نوشته شده توسط majidrad در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 09:55 صبح
  5. چگونگی کار دستور Update موجود در Data Adapter
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 02:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •