نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: وصل کردن ساب ریپورت به ریپورت اصلی در استیمول سافت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    وصل کردن ساب ریپورت به ریپورت اصلی در استیمول سافت

    سلام
    من یه ساب ریپورت دارم که نمی دونم چطور باید اطلاعات رو داخلش بریزم. یعنی از regdate که استفاده می کنم خوب جای استفاده از یک دیتاتیبل رو دارم.
    الان چطوری می تونم اون dt3 رو بفرستم برای ساب ریپورتم؟
                DataTable dt2 = new DataTable();
    dt2.Columns.Add("Column1");
    dt2.Columns.Add("Column2");
    for (int i = 0; i < dataGridView2.Rows.Count - 1; i++)
    {
    dt2.Rows.Add(dataGridView2.Rows[i].Cells[0].Value, dataGridView2.Rows[i].Cells[1].Value);
    }

    DataTable dt3 = new DataTable();
    dt3.Columns.Add("Column3");
    dt3.Columns.Add("Column4");
    for (int j = 0; j < dataGridView3.Rows.Count - 1; j++)
    {
    dt3.Rows.Add(dataGridView3.Rows[j].Cells[0].Value, dataGridView3.Rows[j].Cells[1].Value);
    }

    stiReport1.Load(@"Report.mrt");
    //stiReport1.RegData("dtdt1", dt3);
    stiReport1.RegData("dt1", dt2);

    stiReport1.Show();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل کردن ساب ریپورت به ریپورت اصلی در استیمول سافت

    در اصل اطلاعات ساب ریپورت رو به من نشون نمی ده.
    اطلاعات هیچ ربطی به بانک ندارند و همه دستی توسط کاربر وارد می شوند.
    با کد زیر که اطلاعات یه دیتاگریدویو رو داخل دیتاتیبل می ریزم:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    DataTable dt2 = new DataTable();
    dt2.Columns.Add("Column1");
    dt2.Columns.Add("Column2");
    for (int i = 0; i < dataGridView2.Rows.Count - 1; i++)
    {
    dt2.Rows.Add(dataGridView2.Rows[i].Cells[0].Value, dataGridView2.Rows[i].Cells[1].Value);
    }



    با کدهای زیر هم که ریپورت رو فراخوانی می کنم و اون دیتاتیبل رو می دم بهش و نشون می دم:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    stiReport1.Load(@"Report.mrt");

    stiReport1.RegData("dt1", dt2);

    stiReport1.Show();



    حالا یه ساب ریپورت توی ریپورت اصلی قرار دادم که می خوام اطلاعات داخل اون رو با دیتاتیبلی که یه دیتاگریدویوی دیگه داخلش میریزم پر کنم:
    1
    2
    3
    4
    5
    6
    7
    8
    DataTable dt3 = new DataTable();
    dt3.Columns.Add("Column3");
    dt3.Columns.Add("Column4");
    for (int j = 0; j < dataGridView3.Rows.Count - 1; j++)
    {
    dt3.Rows.Add(dataGridView3.Rows[j].Cells[0].Value, dataGridView3.Rows[j].Cells[1].Value);
    }




    حالا می خوام اون دیتاتیبل دومی ( dt3 ) رو بدم به dtdt1 که مربوط به ساب ریپورت هستش.
    ولی نمی دونم با چه کدی این کار رو انجام بدم.
    از این استفاده می کنم ولی اروره زیر رو می ده:
    1 stiReport1.SubReports[0].RegData("dtdt1", dt3);






  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: وصل کردن ساب ریپورت به ریپورت اصلی در استیمول سافت

    DataSet ds = new DataSet();            ds.ReadXml("1.xml");
    DataTable DataSource1 = ds.Tables[0];
    DataTable DataSource2 = ds.Tables[0];


    StiReport report = new StiReport();
    report.Load("1.mrt");
    report.RegData("DataSource1", DataSource1);
    report.RegData("DataSource2", DataSource2);


    report.Show();



    بایند کردن SubReport مثل جدول هست .
    SubReport فقط جهت نمایش
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل کردن ساب ریپورت به ریپورت اصلی در استیمول سافت

    پس چرا واسه من که همینو نوشتم جواب نمیده.
    لطف می کنید یه نگاه به این بندازید.
    نمی دونم چرا حجمش انقدر زیاد بود. مجبور شدم چند پارتش کنم.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: فیلتر کردن داده ها قبل از نمایش در استیمول سافت
    نوشته شده توسط rahimi4912 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 23 تیر 1393, 09:37 صبح
  2. (ضروری)فیلتر کردن ونمایش با کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط bahman.net در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 08 بهمن 1388, 16:01 عصر
  3. مشکل انتقال یک مقدار از ساب ریپورت به ریپورت اصلی
    نوشته شده توسط elisa1362 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 تیر 1386, 09:01 صبح
  4. راست به چپ کردن گزارش در کریستال ریپورت جهت فراخوانی در...
    نوشته شده توسط shirzad در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 02:04 صبح
  5. بزرگ کردن پنجره فاکس و ریپورت
    نوشته شده توسط سعید اسلامی در بخش Foxpro
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 05:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •