نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: استفاده از Thread

  1. #1

    استفاده از Thread

    سلام
    با thread در سی شارپ چطور میشه برنامه ای نوشت که داخل کنسول عبارت Salam BarnameNevis رو نمایش بده؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: استفاده از Thread

    با سلام به فرض گرفتن کد و دونستن نحوه انجام این کار! چه فایده داره ؟؟؟؟؟!خودت باید دست بکار بشی دوست عزیز
    using System;
    using System.Threading;
    namespace ConsoleApplication11
    {
    class Program
    {
    public static void print()
    {
    Console.WriteLine("Salam BarnameNevis");
    }
    static void Main(string[] args)
    {
    Thread thread= new Thread(new ThreadStart(print));
    thread.Start();
    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

  3. #3

    نقل قول: استفاده از Thread

    با سلام به فرض گرفتن کد و دونستن نحوه انجام این کار! چه فایده داره ؟؟؟؟؟!خودت باید دست بکار بشی دوست عزیز


    هدف آشنایی با عملکرد thread در برنامه نویسی سی شارپ است
    آیا روش دیگه ای هم داره مگه ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: استفاده از Thread


    using System;
    using System.Threading;


    namespace ThreadTest
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    Thread t = new Thread(new ThreadStart(() => Console.WriteLine("Salam Barnamenevis")));
    t.Start();
    Console.ReadLine();


    }
    }
    }



  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: استفاده از Thread

    نقل قول نوشته شده توسط Amir 2010a مشاهده تاپیک
    هدف آشنایی با عملکرد thread در برنامه نویسی سی شارپ است
    آیا روش دیگه ای هم داره مگه ؟
    برای یادگیری بسیار عمیق threading (و تمامی مباحث سی شارپ به صورت بسیار حرفه ای) به سایت http://www.albahari.com مراجعه کنین.
    برای تردینگ: http://www.albahari.com/threading/

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از Thread ها در دلفی ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 22
    آخرین پست: شنبه 30 بهمن 1389, 07:20 صبح
  2. نمايش دو فرم با استفاده از Thread
    نوشته شده توسط yasercomeng در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 14 تیر 1387, 19:15 عصر
  3. مشکل در استفاده از Thread
    نوشته شده توسط mohsen57 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 17 فروردین 1387, 12:21 عصر
  4. استفاده از Thread
    نوشته شده توسط RK977877 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 28 شهریور 1386, 13:59 عصر
  5. پیاده سازی تایمر با استفاده از Thread
    نوشته شده توسط Ghasem Dehghani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 15 اردیبهشت 1386, 17:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •