نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب تصادفی یک رشته از آرایه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    11

    انتخاب تصادفی یک رشته از آرایه

    سلام
    من میخوام کدی رو بنویسم که به صورت تصادفی(random) یک رشته از آرایه ی رشته ی من رو انتخاب کند
    برای مثال:
    من یک آرایه از رشته به صورت زیر دارم

    str={"Ali", "hasan" , "Amir"}s

    میخوام به صورت خودکار یکی از اسم ها انتخاب شده و مثلا داخل یک تکس باکس ریخته شود.
    ممنون میشم کمکم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: انتخاب تصادفی یک رشته از آرایه

    درود
    این نمونه کدشه، فقط تست نکردم اگه موردی داشت تا ویرایشش کنم:

    var names =newList<string>{"ali","reza","javad","sara","kamran"};

    int index = random.Next(names.Count);

    var name = names[index];
    names.RemoveAt(index);
    txtName.Text = name;


  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کنار یه ساحل خیلی زیبا
    پست
    922

    نقل قول: انتخاب تصادفی یک رشته از آرایه

     string[] test = { "esafb52", "mosa", "ali", "mostfa" };
    Random random = new Random();

    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    Console.WriteLine(test[random.Next(0, test.Length)]);
    }
    Console.ReadKey();

تاپیک های مشابه

  1. سوال ) انتخاب اعداد تصادفی از آرایه (بدون تکرار)
    نوشته شده توسط Kasra_Zare در بخش Android Studio
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 20 مرداد 1393, 18:33 عصر
  2. گفتگو: انتخاب تصادفی از بین عناصری از آرایه با احتمال نابرابر
    نوشته شده توسط shahmohammadi در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 18 آذر 1390, 10:22 صبح
  3. انتخاب تصادفی محتویات یک جدول
    نوشته شده توسط رهنورد2 در بخش MySQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 00:21 صبح
  4. انتخاب تصادفی رکور ها؟
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1383, 11:56 صبح
  5. تابع انتخاب تصادفی یک فیلد از بین رکوردهای بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hesam_din در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 04:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •