نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: جا به جایی بین دو کارت شبکه یا یک کارت شبکه با دو پورت((با سیم یا بی سیم))

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Question جا به جایی بین دو کارت شبکه یا یک کارت شبکه با دو پورت((با سیم یا بی سیم))

    با سلام خدمت مهندسین عزیز

    من میخوام برای گرفتن سرویس از اینترنت از یک کارت شبکه با دو پورت استفاده کنم به صورتی که اگه اولی قطع شد برنامه دومی را فعال کند.

    خوب حالا ۲ تا سوال به وجود میاید:

    ۱- چطور ببینم اتصال به IP مثلا 198.162.1.100 برقرار هست؟((برای این که متوجا شوم اینترنت وصل هست))

    ۲-چطور پورت اول را که الان اینترنت اش قطع شده است را غیر فعال کنم و از پورت دوم اینترنت بگیرم؟

    کلی اینترنت را گشته ام بین سایت های فارسی که حتی مشابه اش هم نیست در سایت های خارجی هم چیز به درد بخوری پیدا نکردم و یا کد انقدر غریب بود که اصلا نفهمیدم چه میکند.

    عکس پایین فقط جهت اطلاع و درک بهتر سوال است.

    لطفا اگر قرار شد بلاک شود بگید تا باز اصلاح اش کنم.

    پیشاپیش از وقتی که برای بنده حقیر میگذارید کمال تشکر را دارم.



  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    نقل قول: جا به جایی بین دو کارت شبکه یا یک کارت شبکه با دو پورت((با سیم یا بی سیم))

    با سلام خدمت دوستان عزیز من کد چک کردن اتصال یا عدم اتصال به اینترنت را پیدا کرده ام:

    bool cntd = System.Net.NetworkInformation.NetworkInterface.Get IsNetworkAvailable();

    فقط میمونه این که:

    ۱- بفهمیم که کدوم پورت یا کارت شبکه فعال هست.

    ۲- و غیر فعال کردن یا فعال کردن یک پورت یا کارت شبکه.
    آخرین ویرایش به وسیله mahlake : جمعه 28 شهریور 1393 در 13:42 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جا به جایی بین فرم ها در برنامه ویندوزی
    نوشته شده توسط victor007 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 14 دی 1392, 22:52 عصر
  2. مبتدی: جا به جایی بین صفحات یک وب سایت با استفاده از کد
    نوشته شده توسط atoorpatkan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1391, 15:10 عصر
  3. جابه جایی بین خطوط یک فایل متنی در C#‎
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1388, 15:13 عصر
  4. سوال: جابه جایی بین صفحات با شرایط ویژه( سوال تکراری نیست!!)
    نوشته شده توسط naeeme در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1388, 00:04 صبح
  5. تقسیم بار شبکه روی چند کارت شبکه روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط nasr در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اردیبهشت 1384, 13:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •