نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: کنترل های فارسی برای .NET

  1. #1

    کنترل های فارسی برای .NET

    سلام...

    من برنامه و سورس مربوط به ابزارهای .NET ام رو روی سایت CodeProject گذاشته ام. مشخصات این کنترل ها به شرح زیر است :

    کنترل FAMonthView جهت نمایش تقویم فارسی.
    کنترل FADatePicker یک ComboBox جهت انتخاب تاریخ فارسی.
    کنترل FADatePickerConverter جهت انتخاب ، نمایش و تبدیل تاریخ های فارسی و انگلیسی.
    کلاس PersianDate برای کار کردن با تاریخ شمسی که مثل کلاس DateTime کار میکند.
    کلاس PersianDateConverter برای تبدیل تاریخ شمسی به Gregorian و بالعکس.
    کلاس PersianCalendar (جایگزین PersianCalendar مایکروسافت در .NET 2 که مشکل دارد)

    کلیه کنترل ها Theme های ویندوز XP ، Office 2003 و Office 2000 رو ساپورت میکنند و قابلیت کار با تاریخ هجری شمسی ، هجری قمری و تقویم Gregorian را دارند.

    برای اطلاعات بیشتر به این آدرس برید : http://www.codeproject.com/useritems/FarsiLibrary.asp

    ارادتمند
    هادی اسکندری


  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,147
    کار خیلی قشنگی بود. مرسی

    نسخه ASP.NET اش رو کی ارائه میدی؟

  3. #3

    نسخه ASP.NET

    سلام ،

    نسخه ASP.NET اش تقریبا حاظر شده ، البته نه با این امکانات
    فکر میکنم ورژن اولیه اش را تا 1-2 هفته دیگر بفرستم تا در ورژن های بعد امکانات Ajax و Themes را بهش اضافه کنم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    سلام
    آقای اسکندری یه سوال؟
    چه جوری میشه عبارت (هیچ مقداری انتخاب نشده ) را حذف کرد
    یا کلید خالی رو حذف کرد؟

  5. #5

    Localization Settings

    سلام...

    در ورژن بعدی امکان تغییر متن های Default رو قرار میدم که بتوانید همه String های داخل کنترل ها رو به چیزی که میخواهید تغییر بدهید.

    ورژن بعدی فکر میکنم تا یک هفته دیگر حاظر میشود.

  6. #6
    سلام...

    ورژن جدید آماده است و در سایت CodeProject قرار گرفته.

  7. #7
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    42
    پست
    6,147
    در همون لینک؟

    لطفا امکانات جدید رو هم ذکر کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mostafa_leman
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    نیشابور
    پست
    187
    آقا شرمنده . من بازم نتونستم عبارت (هیچ مقداری انتخاب نشده ) را حذف یا تغییر بدم
    این قابلیت رو گذاشتین؟

    در ضمن یه کنترل به نام DataGridViewFADateTimePickerEditor گذاشتین error میده
    شاید من نمی تونم ازش استفاده کنم

    میشه راهنمایی کنین .

  9. #9
    مجموعه بسیار جالبی است. و خیلی ممنون از اینکه اون رو به اشتراک گذاشتید.
    من در کنترل FADatePicker یک مشکل با کالچر en-GB داشتم. مثلا برای تاریخ 05/06/2006 هروقت که روی دکمه کناری کلیک میکردم تا MonthView رو نمایش بده تاریخ تغییر میکرد به 06/05/2006 یعنی جای ماه و روز عوض میشد. و مجدد بالعکس. (در انگلیسی (en-GB) فرمت به این شکل هست: dd/MM/yyyy ولی در آمریکایی (en-US) به این شکل: MM/dd/yyyy یعنی جای ماه و روز متفاوت هست و مشکل ساز میشه.)
    هنگام تبدیل DateTime به String باید Culture هم توجه کرد. ظاهرا شما برای تبدیلها در یکجا از InvariantCulture استفاده کرده‌اید و در جای دیگر از کالچر کنونی Thread (که به طور پیش‌فرض این هست مگر اینکه هنگام تبدیل یک کالچر خاص ذکر شود.) من با تغییر این بخش از کد در FADatePicker مشکلم برطرف شد:

    public void UpdateTextValue()
    {
    if (mv.MonthViewControl.IsNull)
    {
    Text = FALocalizeManager.GetLocalizerByCulture(Thread.Cur rentThread.CurrentCulture).GetLocalizedString(Stri ngID.Validation_NullText);
    }
    else
    {
    if (mv.MonthViewControl.DefaultCulture.Equals(mv.Mont hViewControl.PersianCulture))
    {
    Text = ((PersianDate)SelectedDateTime).ToString(IncludesT ime, IncludesSecond);
    }
    else
    {
    if (IncludesTime && IncludesSecond)
    Text = SelectedDateTime.ToString("G", Thread.CurrentThread.CurrentCulture);
    else if (IncludesTime && !IncludesSecond)
    Text = SelectedDateTime.ToString("g", Thread.CurrentThread.CurrentCulture);
    else
    Text = SelectedDateTime.ToString("d", Thread.CurrentThread.CurrentCulture);
    }
    }
    }


    اون قرمزهای قبل این بودند:

    mv.MonthViewControl.DefaultCulture


    چرا هر جا که کالچر غیر از fa-IR و یا ar-SA بوده از InvariantCulture استفاده کرده‌اید؟
    باز هم من زیاد کد رو بررسی نکردم. اگر اشتباه میکنم بفرمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله Parham.G : دوشنبه 15 خرداد 1385 در 11:50 صبح

  10. #10
    سلام ،

    برای تغییر String های استفاده شده در کلیه کنترل ها ، (بطور خلاصه) باید یک کلاس تهیه کنید که از یکی از کلاسهای موجود Localizer به ارث ببرد (میتواند از BaseLocalizer در صورتیکه میخواهید همه متن ها را تغییر دهید ، و یا ENLocalizer یا FALocalizer و... درصورتیکه میخواهید بخشی از آنها را تغییر بدهید) و در این کلاس متد GetLocalizedString را Override کنید. به ازای گزینه های مختلف دلخواه در StringID میتوانید متن مورد نیاز خود را برگردانید.

    پس از اینکار باید از کلاس FALocalizeManager ، گزینه CustomLocalizer استفاده کنید و آنرا به یک Instance از این کلاس که ساخته اید مرتبط کنید.

    جزئیات دقیق اش را در قسمت Custom Localization موجود در برنامه DEMO میتوان دید که زبان و تقویم Spanish را به طور کامل در این کنترل ها استفاده کرده است.

    برای استفاده از DataGridViewFADateTimePickerEditor هم دمو های مربوطه را ببینید.
    آخرین ویرایش به وسیله h.eskandari : سه شنبه 16 خرداد 1385 در 10:23 صبح

  11. #11
    نقل قول نوشته شده توسط Parham.G
    [/code]
    اون قرمزهای قبل این بودند:

    mv.MonthViewControl.DefaultCulture


    چرا هر جا که کالچر غیر از fa-IR و یا ar-SA بوده از InvariantCulture استفاده کرده‌اید؟
    باز هم من زیاد کد رو بررسی نکردم. اگر اشتباه میکنم بفرمایید.

    سلام ،

    DefaultCulture ، درصورتیکه CustomCulture خاطی Set نشده باشد ، یکی از Culture های فارسی ، عربی یا Invariant را بسته به CurrentThread.Culture برمیگرداند. در صورتیکه میخواهید از Culture دیگری استفاده کنید Property مربوطه را در کلاس FALocalizeManager را به Culture مورد نظرتان Set کنید.

    با این شکل ، mv.MonthViewControl.DefaultCulture هم دقیقا به Culture مورد نظر شما منطبق خواهد بود.

    اگر هنوز هم مشکلی بود بفرمائید تا در ورژن های بعدی رفع شود.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,314
    نقل قول نوشته شده توسط h.eskandari
    سلام...

    کلاس PersianCalendar (جایگزین PersianCalendar مایکروسافت در .NET 2 که مشکل دارد)

    ارادتمند
    هادی اسکندری
    چه مشکلی داره؟

  13. #13
    با سلام و تشکر. آقا عالی بود متشکر.
    سلام...

    کلاس PersianCalendar (جایگزین PersianCalendar مایکروسافت در .NET 2 که مشکل دارد)

    ارادتمند
    هادی اسکندری
    اشکال؟

  14. #14
    نقل قول نوشته شده توسط محمد میرمصطفی
    با سلام و تشکر. آقا عالی بود متشکر.

    اشکال؟

    این صفحه رو در سایت MSDN ببینید. متد ToDateTime در PersianCalendar مقدار 11/11/2625 را برگردانده که غلط است.

  15. #15
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    2

    تشکر و یک پیشنهاد

    جناب آقای اسکندری
    واقعا دستت درد نکند. خصوصا از اینکه در نسخه جدید مشکل data binding را هم حل کرده‌ای. اما یک پیشنهاد کوچک دارم. اگر کنترل FADatePicker را با کنترل تاریخ خود میکروسافت مقایسه کنیم. در مورد کنترل شما پس از انتخاب تاریخ توسط ماوس کامبوباکس بسته نمی‌شود و کاربر مجبور است یکبار دیگر فلش کامبوباکس را کلیک کند تا بسته شود( یا خارج از کامبو باکس کلیک کند) در حالیکه در کنترل میکروسافت این اتفاق بصورت اتوماتیک پس از انتخاب روز می‌‌افتد.این حالت ممکن است برای کاربر اندکی خسته کننده و اعصاب خردکن باشد. البته می‌توان بصورت برنامه‌نویسی در هنگام استفاده از کنترل شما این مشکل حل کرد. اما از آنجاییکه تصحیح این مشکل(به نظر من) نباید وقت زیادی از شما بگیرد. پیشنهاد می‌کنم در صورتیکه با حرف من موافقید آنرا حل کنید.
    به هر حال کار زیبایی انجام داده‌اید و من باز هم از شما تشکر می‌کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله عباس طبیبی : یک شنبه 21 خرداد 1385 در 09:26 صبح

  16. #16
    آقای هادی اسکندری...
    سلام و از اینکه برای پیش برد فرهنگ برنامه نویسی در ایران فعالیت می کنید ازشما متشکرم...!

    قربان چند نکته را متذکر می شوم:
    1- من در vb از
    آن استفاده کردم ، ولی با مشکلات بسیاری دست به گریبانم شدم. فکر کنم که شما فقط به تبدیل تاریخ به فارسی تلاش کرده اید و به نیازهای برنامه نویسان توجه نکرده اید...! البته این نظر من است...

    من به تاریخ در بسیاری قسمتها نیاز داشتم ولی کنترل شما این امکان را به من نمی داد. من باید بتوانم با استفاده از کنترلهای شما ، با استفاده از یکی از خواص به سادگی به تاریخ ، و ریز تاریخ دسترسی داشته باشم که اینطور نیست! fadatetimestrip که نگو کلی سر کارم گذاشت. famonthview با نقائص بسیاری روبرو می باشد. و نیازهای کاربر را مرتفع نمی کند. البته باید این احتمال را بدهید که برنامه نویسان vb مانند c حرفه ای نیستند و باید تقریبا همه چیز را دم دست آنها بگذارید.
    ضمنا اگر بتوانید در help پکیج تان در مورد vb بیشتر توضیح بدهید ممنون می شویم. در بسیاری جاها نمی توانیم به تاریخ فارسی دسترسی داشته باشیم.

    از شما ممنون می شوم که با ایمیل من تماس بگیرید: aliha@usa.com

    باز هم از زحمت زیادی که کشیده اید واقعا ممنون هستم و هرگز کار شما را زیر سوال نمی برم و به نیازهای خودم بعنوان یک vb کار نگاه می کنم.

    متشکرم
    بهروز علیها

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار R_BABAZADEH
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    656

    اول تشکر

    سلام آقای اسکندری می خوام بدونم میشه یه کم اطلاعات بیشتری در مورد کار کردن با این ابزار ها در اختیار داشت ؟
    من با vb.net کار میکنم و واقعا گیج شدم.

    به عنوان مثال میخوام یه عدد 15 رقمی رو به حروف تبدیل کنم
    ممنون میشم اگه یه سورس هم برای vb کارها بزارید
    یا اگه ممکن یه help فارسی بزارید
    ممنون

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: اول تشکر

    نقل قول نوشته شده توسط R_BABAZADEH مشاهده تاپیک
    سلام آقای اسکندری می خوام بدونم میشه یه کم اطلاعات بیشتری در مورد کار کردن با این ابزار ها در اختیار داشت ؟
    من با vb.net کار میکنم و واقعا گیج شدم.

    به عنوان مثال میخوام یه عدد 15 رقمی رو به حروف تبدیل کنم
    ممنون میشم اگه یه سورس هم برای vb کارها بزارید
    یا اگه ممکن یه help فارسی بزارید
    ممنون
    ای کاش به تاریخ تاپیک یه نگاهی می کردید دوست عزیز

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    363

    نقل قول: کنترل های فارسی برای .NET

    ای کاش به تاریخ تاپیک یه نگاهی می کردید دوست عزیز
    سلام
    تاريخ تاپيك زياد مهم نيست چون ممكن است مسئله مورد نظر در مدت زيادي مورد توجه قرارگيرد

  20. #20
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    17

    نقل قول: کنترل های فارسی برای .NET

    آقای هادی اسکندری سلام و خسته نباشید
    من داشتم با Farsi Library کار می کردم متوجه یک اشکال شدم
    روزهای سال آینده با روزهای میلادی مشکل دارد
    مثلاً 1388/05/30 در این کامپوننت روز شنبه است در حالی که در تقویم روز جمعه است، لطفاً بنده را راهنمایی کنید.
    arash.arash@gmail.com

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1385
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    17

    نقل قول: کنترل های فارسی برای .NET

    آقای هادی اسکندری سلام و خسته نباشید
    من داشتم با Farsi Library کار می کردم متوجه یک اشکال شدم
    روزهای سال آینده با روزهای میلادی مشکل دارد
    مثلاً 1388/05/30 در این کامپوننت روز شنبه است در حالی که در تقویم روز جمعه است، لطفاً بنده را راهنمایی کنید.
    arash.arash@gmail.com

  22. #22

    نقل قول: کنترل های فارسی برای .NET

    سلام خدمت آقای اسکندری تشکر می کنم از کامپاننت خوبتون
    من به یه مشکلی برخوردم وقتی که FaDatePickerConverter را به یک دیتاسورس بایند میکنم وبین رکوردهای مختلف سوییچ میکنم برای رکوردهایی که مقدار ِتاریخ مشخصی دارند مشکلی نیست ولی آنهایی که مقدار NULL دارند رو نشون نمیده ومقدار تاریخ رکورد قبلی رو نمایش میده در صورتی که باید یا خالی باشه یا Empty Value رو نشون بده

  23. #23
    کاربر جدید آواتار juve2008
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    تهران-اسلامشهر
    پست
    26

    نقل قول: کنترل های فارسی برای .NET

    سلام خسته نباشی
    لنک فایلها که خرابه
    اگه میشه کامپوننت ها رو تو سایت آپ کنید ............

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •