نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

  1. #1

    چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

    با سلام
    دوستان می خوام قبل از عمل insert تکست باکسام توی دیتابس،چک کنم که id ایش توی دیتابیسم تکراری نباشه و اگر قبلا ثبت نشده بود عمل insert انجام بشه!!
    میشه کدی که بتونه کمکم کنه و بزارید.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

    این کار کد نیاز نداره.شما وقتی توی دیتا بیس id رو به عنوان کلید معرفی کرده باشی به خودی خود تکراری ثبت نمیشه و پیام خطا میده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

    درود بر شما
    دوست گرامی، بهترین راه برای این مسئله این هست که id جدول رو به عنوان کلید اصلی (Primary key) و is identity رو هم yes کنید. دیگه نیاز به کد نویسی و کاره اضافی ندارید.
    اما اگر منظورتون چیز دیگه ای هست واضحتر توضیح بدید.

  4. #4

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

    منظورن همینه، ولی میخوام بتونم خودم پیغام خطای مناسب خودمو بدم، خودش ثبت نکیکنه درست ولی یه خطای داغون میده بعد هنگ منگ میکنه میپره بیرون

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

    این کدش . با دیتابیس اکسس خودت موارد لازم رو تغییر بده
     OleDbConnection con = new OleDbConnection();
    OleDbCommand com = new OleDbCommand();
    OleDbDataAdapter oda = new OleDbDataAdapter();
    DataTable dt = new DataTable();

    con.ConnectionString = @"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=|DataDirectory|\Database111.accdb;Jet OLEDB:Database ";

    com.Connection = con;
    com.CommandText = "SELECT * FROM question_TB where id= " + id;
    oda.SelectCommand = com;
    con.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    oda.Fill(dt);
    if (dt.Rows.Count > 0)
    {
    MessageBox.Show("قبلا ثبت شده است");
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

    دیتابیس چیه؟ با چه زبانی مینویسید؟؟؟

  7. #7

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

    دیتابیسم sql server express

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: چک کردن تکراری نبودن id قبل از insert کردن در دیتابیس

    شما از try , catch استفاده کن و در صورت بروز خطا توی قسمت catch پیام مناسب و مدنظر خودت رو نمایش بده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 16 تیر 1393, 11:16 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آذر 1391, 09:07 صبح
  3. سوال: چک کردن تکراری نبودن اطلاعات قبل از ثبت ؟
    نوشته شده توسط Fartaj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 09:42 صبح
  4. سوال: چک کردن تکراری نبودن سطر در datagrid
    نوشته شده توسط yekta99 در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 09:26 صبح
  5. پیدا کردن شماره رکورد جدید قبل از insert کردن
    نوشته شده توسط خانم گل در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 28 فروردین 1387, 15:04 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •