نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشکل دسترسی به linq در لایه BLL

  1. #1

    Question مشکل دسترسی به linq در لایه BLL

    سلام
    من تو لایه BLL می خوام به دیتاکانتکسی که تو DAL دارم (linq)دسترسی پیدا کنم اما ارور می ده
    refrence رو هم add کردم .
    چرااااااااااا؟

    DAL.DataClasses1DataContext ob = new DAL.DataClasses1DataContext();



    Error 1 The type 'System.Data.Linq.DataContext' is defined in an assembly that is not referenced. You must add a reference to assembly 'System.Data.Linq, Version=4.0.0.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=b77a5c561934e089'. D:\WebSite\Final3 لینک\Solution3\BLL\Link.cs 19 12 BLL

  2. #2

    نقل قول: مشکل دسترسی به linq در لایه BLL

    سلام عزیزم

    باید add refrence کنی رو bll .پنجره ای که باز شد از قسمت اسمبلی system.Data.Linq رو تیک بزن همین .

تاپیک های مشابه

  1. ارسال نتیجه Linq از لایه Dal به لایه Bll و UI
    نوشته شده توسط davoodrm666_666 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 01 دی 1388, 12:39 عصر
  2. مشکل دسترسی به بانک اکسس با پسورد در #C
    نوشته شده توسط ARA در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 12 آذر 1384, 09:16 صبح
  3. بازم همان مشکل دسترسی به فرم دوم از نوع جدیدش
    نوشته شده توسط GOLDEN USER در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 12:14 عصر
  4. کمک کمک خیلی فوری مشکل دسترسی به کلاینتها
    نوشته شده توسط y_f در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 01 تیر 1384, 13:46 عصر
  5. مشکل دسترسی به بانک در اینترنت
    نوشته شده توسط vorojakt در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 مهر 1383, 11:07 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •