نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: پردازش لیست

  1. #1

    پردازش لیست

    سلام دوستان.
    متن زیر رو ببنید :


    0x010e0000 0x202000 C:\Windows\explorer.exe
    0x773f0000 0x167000 C:\Windows\SYSTEM32\ntdll.dll
    0x77060000 0xf8000 C:\Windows\system32\KERNEL32.DLL
    0x74c10000 0xbd000 C:\Windows\system32\KERNELBASE.dll
    0x76f40000 0xb1000 C:\Windows\system32\msvcrt.dll
    0x762e0000 0x8b000 C:\Windows\system32\OLEAUT32.dll
    0x76880000 0x136000 C:\Windows\SYSTEM32\combase.dll
    0x749f0000 0x3f000 C:\Windows\SYSTEM32\powrprof.dll
    0x76370000 0xae000 C:\Windows\SYSTEM32\advapi32.dll
    0x76700000 0x121000 C:\Windows\system32\USER32.dll
    0x74e80000 0x10a000 C:\Windows\system32\GDI32.dll
    0x769c0000 0x75000 C:\Windows\system32\SHCORE.dll
    0x76af0000 0x40000 C:\Windows\system32\SHLWAPI.dll
    0x75000000 0x10c5000 C:\Windows\system32\SHELL32.dll
    0x73c20000 0xa7000 C:\Windows\SYSTEM32\UxTheme.dll
    0x73530000 0x19000 C:\Windows\SYSTEM32\dwmapi.dll
    0x74230000 0x1b000 C:\Windows\SYSTEM32\USERENV.dll
    0x74840000 0x23000 C:\Windows\SYSTEM32\SspiCli.dll
    0x77310000 0xd2000 C:\Windows\system32\RPCRT4.dll
    0x720a0000 0x119000 C:\Windows\SYSTEM32\PROPSYS.dll


    من میخوام اون لیست فایل های DLL رو درون یه آرایه از نوع string بریزم. به نظرتون باید چیکار کنم ؟؟!!

  2. #2

    نقل قول: پردازش لیست

    کسی نمیتونه راهنمایی کنه !!!

  3. #3

    نقل قول: پردازش لیست

    خود regex نتایج را در یک MatchCollection می ریزه که می تونید مثل روش اول استفاده کنید
    اگه بخواهید حتما آرایه رشته باشه روش دوم استفاده کنید


    string mystring = System.IO.File.ReadAllText("m.txt");
    var mymatch= Regex.Matches(mystring, @"\w([^\s]+)(dll|DLL)");
    foreach (Match m in mymatch) {
    MessageBox.Show(m.Value);
    }

    string[] listdll = Regex.Matches(mystring, @"\w([^\s]+)(dll|DLL)" ).Cast<Match>( ).Select( m=>m.Value).ToArray();

تاپیک های مشابه

  1. مخفی کردن اسم پردازش از لیست PROCESSES
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 04 فروردین 1393, 16:07 عصر
  2. پردازش 4 لیست نامرتب توسط 4 هسته CPU به 4 لیست مرتب و تبدیل آن به 1 لیست مرتب
    نوشته شده توسط mahdi.manian در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1392, 00:02 صبح
  3. سوال: افزایش سرعت پردازش برای تشکیلی لیست
    نوشته شده توسط tthenry14plus در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 26 شهریور 1388, 02:06 صبح
  4. دسترسی به لیست پردازش ها ( ؟؟؟؟ )
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 04 فروردین 1387, 00:57 صبح
  5. کسی می دونه چجوری می شه به لیست پردازش های سیستم دسترسی پیدا کرد؟
    نوشته شده توسط reza6384 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 23 اسفند 1386, 05:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •