نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: مشکل با Environ

  1. #1

    مشکل با Environ

    Private Sub Command1_Click()
    Dim UserName As String
    Dim ahang As String
    ahang = Environ("USERNAME")
    Shell "explorer.exe C:\Users\&ahang&\AppData\Local\Temp\ahnag1.mp3"
    End Sub


    من تازه vb رو شروع کردم.الان این کد ایرادش چیه؟
    در ضمن اصلا می خوام کد اینطوری باشه اساسا

    Private Sub Command1_Click()
    Dim ahang As String
    ahang = Environ("temp")
    Shell "explorer.exe &ahang\.mp3"
    End Sub


    اما نمیشه جالبم اینجاست خطا هم نمیده
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : سه شنبه 25 شهریور 1393 در 17:18 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل با Environ

    شما برای پخش آهنگ میخواین یا نمایش فولدر آن؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل با Environ

    واسه پخشش.ممکن هست اهنگم نباشه .اقا من هر چی میرزم مقدار این رو تو متغیر بعد می خوام استفاده کنم نمیشه مگه تو vb با & مقدار رو الحاق کرد

    میشه کد رو کامل کنی ممنون میشم می خوام مسیر پوشه تمپ رو بگیره وتوکدمونبزاره که تو هر سیستمی از اون مسیر اهنگم که کپی میشه اونجا اجرا کنه/میسی
    و یه چیزی کد ها رو اینجا چه طوری بزاریم تویه سطر پشت سر هم نیافته

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل با Environ

    سلام و درود
    اگه برای پخش آهنگ بخوای میتونم یه پروژه براتون ضمیمه کنم که با ocx اینکارو میکنه و خیلی هم راحته.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل با Environ

    نقل قول نوشته شده توسط arash.arya43 مشاهده تاپیک
    و یه چیزی کد ها رو اینجا چه طوری بزاریم تویه سطر پشت سر هم نیافته
    اول کدتون رو در نوت پد بریزید بعد کپی کنید و بذارید

  6. #6

    نقل قول: مشکل با Environ

    ایلیا جان فقط اهنگ نیست. یه فایل vbs هست اون اهنگ رو ران می کنه که اهنگ تو بکراند ویندوز پخش میشه.میشه با این کد بدون اون چیزی که گفتی ردیف کنی.ممنون میشم .اصلا عقده ایم کرد یکی از بچه ها حل کرد مشگلش رو الان منو میبینه اینطوریه
    تو یکی از پستا دیدم کدهاروخیلی منظم گذاشته بود بدون نات پد

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل با Environ

    خب برای آدرس دهی و ران چرا از دیالاگ استفاده نمی کنین؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل با Environ

    واسه اینکه من 7 روزه وی بی شروع کردم.دارم pdf می خونم .بعدشم جرا با ین تابع نمیشه؟؟و اون حیزی که گفتین روپروژه میکنین ببینم چه کار کردین ممنون میشم
    Untitled.jpg

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    Arrow نقل قول: مشکل با Environ

    نمونه:test.rar

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ایلیا آخوندزاده
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    479

    نقل قول: مشکل با Environ

    نقل قول نوشته شده توسط arash.arya43 مشاهده تاپیک
    واسه اینکه من 7 روزه وی بی شروع کردم.دارم pdf می خونم .بعدشم جرا با ین تابع نمیشه؟؟و اون حیزی که گفتین روپروژه میکنین ببینم چه کار کردین ممنون میشم
    Untitled.jpg
    خب این خطا فقط علتش اینه که فایل رو پیدا نمی کنه. در آدرس دهی بیشتر دقت کنید.ولی فکر میکنم کد غلطه چون برنامه از کجا آدرس فایل رو بدونه تا بازش کنه؟ یک جمله aa.vbs اصلا قابل فهم نیست چه برسه بخواین بعنوان آدرس ازش استفاده کنین

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: مشکل با Environ

    با سلام :

    در تکمیل حرف های جناب iliaoffice1

    مشکل شما در تصویری که گذاشتید از \ هست ! به شکل زیر تغییرش بدین !

    Shell ("explorer" & tenm & "\" & "aa.vbs")


    برای رفع این جور مشکل ها بجای shell عبارت msgbox رو قرار بده اونوقت می فهمی چه آدرسی داری میدی و مشکلش کجاست ! (البته راه های دیگه ای هم هستا ولی چون تازه شروع کردی گفتم msgbox)

    موفق باشید

  12. #12

    نقل قول: مشکل با Environ

    بچه ها خیلی ممنون که توجه میکنین.واقعا ذله شدم
    ax.jpg

  13. #13

    نقل قول: مشکل با Environ

    3.jpgاینم واسه اینکه مطمئن شیم اهنگ یا aa.vbs اونحاست


    2.png

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار setroyd
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,198

    نقل قول: مشکل با Environ

    ببین شما مشکلت از ادرس دهیته نوشته file not found یعنی فایل شما پیدا نشد اولا چون داخل درایو ویندوز شماس برنامه رو run as administrator کن حتما برای پیگیری و debug کردن کدهات و....... شما یکبار اصولی کد رو چک کن اگه مشکلی بود بگو برات سه سوته حلش کنم

  15. #15

    نقل قول: مشکل با Environ

    نقل قول نوشته شده توسط arash.arya43 مشاهده تاپیک
    و یه چیزی کد ها رو اینجا چه طوری بزاریم تویه سطر پشت سر هم نیافته
    سلام
    كدتون رو كه Paste كردين كلش رو انتخاب كنيد و دكمه VB رو از نوار ابزار ويرايشگر بزنيد
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  16. #16

    نقل قول: مشکل با Environ

    نقل قول نوشته شده توسط setroyd مشاهده تاپیک
    ببین شما مشکلت از ادرس دهیته نوشته file not found یعنی فایل شما پیدا نشد اولا چون داخل درایو ویندوز شماس برنامه رو run as administrator کن حتما برای پیگیری و debug کردن کدهات و....... شما یکبار اصولی کد رو چک کن اگه مشکلی بود بگو برات سه سوته حلش کنم
    میسی .ادمین به پوشه تمپ گیر نمیده.بعدشم حالا کد vbsنبود این دفعه یه اهنگ روخواستم اجرا کنه

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: مشکل با Environ

    با سلام :

    بعد explorer هم یک فاصله میخواد !

    Shell ("explorer " & tenm & "\" & "aa.vbs")

  18. #18

    نقل قول: مشکل با Environ

    نمیشه .ارورهم نمیده

    بچه ها از اینکه توجه کردین ممنون، 72 ساعت واسه یه چیز پوچ وقت گذاشتم یا این تابع تابع نیست یا هم من بلد نبودم مونتاژ کنم.
    شبتون بخیر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : چهارشنبه 26 شهریور 1393 در 13:26 عصر

  19. #19

    نقل قول: مشکل با Environ

    سلام

    مشكل شما ربطي به Environ و اين چيزها نداره
    شما داري سعي مي‌كني يك فايل رو با explorer اجرا كني و اين برای همه فایلها ممكن نیست، بايد از تابع ShellExecute استفاده كني
    Private Declare Function ShellExecute Lib "shell32.dll" Alias "ShellExecuteA" (ByVal hwnd As Long, ByVal lpOperation As String, ByVal lpFile As String, ByVal lpParameters As String, ByVal lpDirectory As String, ByVal nShowCmd As Long) As Long

    Private Sub Form_Load()

    ShellExecute Me.hwnd, "open", "h:\Temp\ahang.mp3", "", "", 3

    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : دوشنبه 19 بهمن 1394 در 08:42 صبح
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  20. #20

    نقل قول: مشکل با Environ

    مرسی از کمکهاتون.اینم کد

    Private Sub Command1_Click()Dim Res
    Dim Filename
    Dim adree
    Filename = Environ("temp")
    adree = Filename + "\aa.vbs"
    Res = Shell("Explorer.exe " & adree)
    End Sub

  21. #21

    نقل قول: مشکل با Environ

    سلام
    اين كد شما باز هم ممكنه جاهايي به مشكل بربخوره، راه اصولي همونه كه تو پست 17 گفته شد، اينطوري خود ويندوز تعيين مي‌كنه هر پسوندي با چه برنامه اي باز بشه البته طبق چيزي كه قبلا خود برنامه ها كارشون رو به ويندوز معرفي كردن
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  22. #22

    نقل قول: مشکل با Environ

    با شل معمولی نمیشه این کار رو کرد

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار gorg313
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    155

    نقل قول: مشکل با Environ

    سلام

    آرش خان شما فایل .Vbs را بذار اینجا من یه نگاه بندازم بهش

    بعد همیشه خواستی Explorer را فرا خوانی کنی E اولش را بزرگ درج کن


تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل با محیط دلفی 7 (IDE Environment)
    نوشته شده توسط vbdeveloper در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 مرداد 1391, 19:53 عصر
  2. مشکل در باز کردن add data environment
    نوشته شده توسط conter در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 10 آبان 1389, 13:23 عصر
  3. مشکل در Data Environment
    نوشته شده توسط estefan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 12 شهریور 1386, 17:57 عصر
  4. یک مشکل در Environment.CurrentDirectory
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 10 دی 1384, 23:08 عصر
  5. مشکل د data environment فرمها
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 13 خرداد 1383, 13:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •