نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اضافه کردن dll برای TimePickerFari

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    اضافه کردن dll برای TimePickerFari

    Untitled.png
    من این Dll رو تو بعضی از برنامه هام اضافه میکنم و کار و میکنم ولی بعضی جاها اینطوری اذیتم میکنه
    ممنون میشم کمکم کنید


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohsen12345
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    فعلا تهران
    پست
    193

    نقل قول: اضافه کردن dll برای TimePickerFari

    قبل از استفاده از منوی add refrence به برنامت اضافه کن و نتیجه رو خبر بده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    نقل قول: اضافه کردن dll برای TimePickerFari

    سلام
    من این کارهای که می فرمائید را انجام میدم
    تو چند تا پروژه هم استفاده کردم
    ولی بعضی موقع ها این طوری میشه
    منم مجبور شدم از یه کامپوننت دیگه استفاده کنم
    دلیل اصلیش چیه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    نقل قول: اضافه کردن dll برای TimePickerFari

    سلام دوستان گرامی
    datetimepicker های دیگه قابلیت این datetimepicker رو ندارن
    خواهش اگه می تونید دریغ نکنید
    خیلی گیرم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: اضافه کردن dll برای TimePickerFari

    سلام dll رو بذارید

تاپیک های مشابه

  1. خطا در اضافه کردن dll
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 15:55 عصر
  2. اضافه کردن DLL به گزارش ساز Crystal Report
    نوشته شده توسط M_Rahgoshay در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 15
    آخرین پست: جمعه 12 مرداد 1386, 04:44 صبح
  3. اضافه کردن dll .net2 درون پروژه .net 1.1
    نوشته شده توسط nima_nimaee در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 06 مرداد 1386, 13:32 عصر
  4. اضافه کردن dll به فایلexe
    نوشته شده توسط sasan_vm در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 03 شهریور 1385, 00:28 صبح
  5. اضافه کردن reference برای ایجاد DirectX Object
    نوشته شده توسط Hamid-Piri در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1383, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •