نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بهترین روش ذخیره عکس در دیتابیس

  1. #1

    بهترین روش ذخیره عکس در دیتابیس

    سلام
    من خیلی راجع به این موضوع سرچ کردم. ولی متاسفانه هر کسی یه نظری داده و به نتیجه ای نرسیدم.
    من برنامه ای نوشتم که تحت شبکه هست و برای 4 شرکت مختلف در سطح شهر که با هم در ارتباطند.
    بنابراین سرعت برنامه و فراخوانی اطلاعات دیتابیس خیلی برام مهمه. یکی از تکه برنامه ها اینه که عکس اسکنر رو اسکن می کنه و در دیتا بیس ذخیره میکنه. ولی سرعت بازیابی عکس ها خیلی پایین میاد. ممنون میشم از دوستانی که اطلاعات کامل و دقیق از بهترین روش و استفاده از بهترین نوع داده عکس در دیتابیس رو دارند.
    کد ذخیره عکس اسکن شده در picturebox:

    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    pictureBox1.Image.Save(ms, ImageFormat.Jpeg);
    Byte[] arrPic = new Byte[ms.Length];
    ms.Position = 0;
    ms.Read(arrPic, 0, Convert.ToInt32(ms.Length));

    SqlCommand cmd = new SqlCommand("INSERT INTO TScan (UserId,PName,Company,PGroup,PDate," +
    "PicName,Pic,Des) VALUES('" + txtId.Text + "','" + txtFname.Text + ' ' + txtLname.Text +
    "','" + cmbCompanyName.Text + "','" + cmbGroup.Text + "','" +
    codes.MergeTexboxesForDate(txtday, txtmonth, txtyear) + "',@PicName,@Pic,'" + txtDes.Text + "')",
    conn = new SqlConnection(codes.ReturnConnectionstring()));
    //cmd.Parameters.Add("@FCode", SqlDbType.Int).Value = sttCode;
    cmd.Parameters.Add("@PicName", SqlDbType.NVarChar, 400).Value = strPName;
    cmd.Parameters.Add("@Pic", SqlDbType.VarBinary).Value = arrPic;


    conn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    MessageBox.Show("ضمیمه ثبت گردید");
    ShowData();
    conn.Close();





    کد فراخوانی عکس از دیتابیس:

    byte[] arrpic = (byte[])(dataGridViewX1.Rows[dataGridViewX1.CurrentRow.Index].Cells["Pic"].Value);
    MemoryStream ms = new MemoryStream(arrpic);
    pictureBox1.Image = Image.FromStream(ms);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: بهترین روش ذخیره عکس در دیتابیس

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: بهترین روش ذخیره عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    سلام
    هنگام اجرا روی کاربر sa خطا میده . چطوری میشه رفعش کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,023

    نقل قول: بهترین روش ذخیره عکس در دیتابیس

    کانکشن استرینگ خودتون جایگزین کنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: بهترین روش ذخیره تاریخ در دیتابیس چیست؟
    نوشته شده توسط majesticsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مرداد 1392, 11:32 صبح
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 24 اسفند 1391, 16:21 عصر
  3. بهترین روش ذخیره عکس
    نوشته شده توسط azam2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 01 مهر 1385, 09:42 صبح
  4. بهترین روش برای بازکردن دو دیتابیس در query
    نوشته شده توسط پریسا نامدار در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 05 فروردین 1384, 11:08 صبح
  5. ذخیره عکس در دیتابیس
    نوشته شده توسط reham در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آذر 1383, 11:37 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •