نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: قرار دادن تصویر در بک گراند ویندوز

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question قرار دادن تصویر در بک گراند ویندوز

    سلام به همه ...
    از این کد برای قرار دادن عکس تو پس زمینه دکستاپ استفاده کردم :

    [DllImport("user32.dll")] 
    private static extern bool SystemParametersInfo(uint uiAction, uint uiParam, string pvParam, uint fWinIni);
    const uint SPI_SETDESKWALLPAPER = 0x14;
    const uint SPIF_UPDATEINIFILE = 0x01;


    public void SetDWallpaper(string path) 
    {
    SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0, path, SPIF_UPDATEINIFILE);
    }


    private void button4_Click(object sender, EventArgs e) 
    {
    SetDWallpaper(fname);
    }

    string fname = "";

    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog obj = new OpenFileDialog();
    if (obj.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(obj.FileName);
    fname = obj.FileName;
    }
    }


    کار هم میکنه ... حالا هر چی باش ور رفتم نتوستم مستقیم ربطش بدم به یه pictureBox که عکس رو از بانک بارگذاری کرده و نشون میده !

  2. #2

    نقل قول: قرار دادن تصویر در بک گراند ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط ghasem110deh مشاهده تاپیک
    سلام به همه ...
    از این کد برای قرار دادن عکس تو پس زمینه دکستاپ استفاده کردم :

    [DllImport("user32.dll")] 
    private static extern bool SystemParametersInfo(uint uiAction, uint uiParam, string pvParam, uint fWinIni);
    const uint SPI_SETDESKWALLPAPER = 0x14;
    const uint SPIF_UPDATEINIFILE = 0x01;


    public void SetDWallpaper(string path) 
    {
    SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER, 0, path, SPIF_UPDATEINIFILE);
    }


    private void button4_Click(object sender, EventArgs e) 
    {
    SetDWallpaper(fname);
    }

    string fname = "";

    private void button5_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    OpenFileDialog obj = new OpenFileDialog();
    if (obj.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    pictureBox1.Image = Image.FromFile(obj.FileName);
    fname = obj.FileName;
    }
    }


    کار هم میکنه ... حالا هر چی باش ور رفتم نتوستم مستقیم ربطش بدم به یه pictureBox که عکس رو از بانک بارگذاری کرده و نشون میده !

    در کل چی میخواین ؟؟؟
    لطفا بیشتر توضیح بدین

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: قرار دادن تصویر در بک گراند ویندوز

    نقل قول نوشته شده توسط farzadmolazadeh1 مشاهده تاپیک
    در کل چی میخواین ؟؟؟
    لطفا بیشتر توضیح بدین
    نتوستم مستقیم ربطش بدم به یه pictureBox که عکس رو از بانک بارگذاری کرده و نشون میده !


    می خواد عکسی که از بانک خوانده شده و در PictureBox قرار داده شده رو به BackGround انتقال بده

تاپیک های مشابه

  1. سوال: قرار دادن تصویر در بک گراند ویندوز
    نوشته شده توسط ghasem110deh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1393, 17:57 عصر
  2. قرار دادن یک فایل در بوت ویندوز
    نوشته شده توسط hossein-jam در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1386, 10:11 صبح
  3. قرار دادن تصویر در RichEdit ؟
    نوشته شده توسط سیدمقداد در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 07:03 صبح
  4. قرار دادن تصویر در دیتا گرید
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1385, 12:39 عصر
  5. قرار دادن تصویر در فایل ورد
    نوشته شده توسط ehsane در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 آذر 1383, 07:59 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •