صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 48 از 48

نام تاپیک: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

  1. #41
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

    کد:

    protected void btnInsert_Click(object sender, EventArgs e)        {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=testDB;Integrated Security=True");
    con.Open();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("sp_customer", con);
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.Parameters.AddWithValue("Id", txtID.Text);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    Label4.Text = "اطلاعات با موفقیت ثبت شد";
    GridView1.DataBind();
    }


    protected void btnEdit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=testDB;Integrated Security=True");
    con.Open();
    string sql = "update tbl_customer set cname=@cname , cfamily=@cfamily , caddress=@caddress where Id=@Id";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(sql, con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("cname", txtName.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("cfamily", txtFamily.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("caddress", txtAddress.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("Id", txtID.Text);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    Label4.Text = "اطلاعات ویرایش شد";
    GridView1.DataBind();
    }


    protected void btnDelete_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.;Initial Catalog=testDB;Integrated Security=True");
    con.Open();
    string sql = "delete from tbl_customer where Id=@Id";
    SqlCommand cmd = new SqlCommand(sql, con);
    cmd.Parameters.AddWithValue("Id", txtID.Text);
    cmd.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    Label4.Text = "رکورد مورد نظر حذف شد";
    GridView1.DataBind();
    }

  2. #42
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

    ویرایش و حذف درست کار می کنند.

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

    وای وای وای....
    خب من این txtId رو به عنوان مثال دادم، شما باید id اون اموری که insert می کنی رو هر جا البته insert می کنی، ذخیره کنی و به اینجا پاس بدی.
    این بنده خدای txtId از کجا باید بفهمه که کدون Id رو ببره بده به stored procedure?????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    امیدوارم اینجاش رو درست کنی دیگه موردی نداشته باشی
    شب خوش یا بهتره بگم صبح بخیر

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

    البته اگه داخل این txtId هم Id درست رو وارد کنی اینجاشم درست میشه

  5. #45
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

    میشه این نیم خط کد رو بهم بگین؟ چون خیلی قاطی کردم.

    خیلی ممنون میشم.

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

    Id امور به صورت identity هست.

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار mohammad reza beizavi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    Iran - Fars - Shiraz
    پست
    375

    نقل قول: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

    ببین این کارت با همون trigger زودتر و بهتر راه میفتاد اما چون نمیدونستم و هنوزم نمیدونم چیکار داری میکنی گفتم این رو هم با هم پیش ببریم.
    هنوزم توصیه می کنم با همون trigger کار کنید. کد نویسیش خیلی کمتره
    من فردا 8 به بعد آن هستم . اون موقع اگه سرم شلوغ نبود موردی بود در خدمتم

  8. #48
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    479

    نقل قول: نوشتن کوئری از دو جدول متفاوت

    باشه ممنون پس تا فردا

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. درخواست کمک برای نوشتن کوئری بین 3 جدول
    نوشته شده توسط shervinrv در بخش T-SQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 شهریور 1393, 15:42 عصر
  2. نحوه نوشتن کوئری برای این جدول
    نوشته شده توسط coder111 در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 22:11 عصر
  3. سوال: کوئری از دو جدول متفاوت
    نوشته شده توسط navid3d_69 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1391, 07:48 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 08:52 صبح
  5. ساخت یک کوئری از 2 جدول در 2 دیتابیس متفاوت
    نوشته شده توسط A.Farzin در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1385, 15:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •