نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آپدیت با استفاده از ارتباط یک به چند

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    آپدیت با استفاده از ارتباط یک به چند

    سلام من یه قسمت نظر سنجی دارم می خوام وقتی آپدیت می کنم اطلاعاتی که ویرایش میشه آپدیت بشه به این صورت هست دیتابیس

    جدول poll

    id
    title
    blog_id



    جدول poll_option

    id
    blog_id
    poll_id
    option
    score


    توی یک فرم همه اطلاعات ویرایش میشه اطلاعاتی که هست آپدیت بشه اگه گزینه جدیدی همه اضافه شد اضافه بشه به جدول poll_option و اگر حذف شد حذف بشه

    چجوری میشه ویرایش کرد از از طریق ارتباط دیتابیس؟

    توی مدل Poll با استفاده از hasmany ارتباط برقرار کردم

    چجوری می تونم اینکار رو بکنم؟

  2. #2

    نقل قول: آپدیت با استفاده از ارتباط یک به چند

    مطلب زیر بخون , خوب توضیح داده شده.
    http://scotch.io/tutorials/php/a-gui...orm-in-laravel

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار navid3d_69
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    627

    نقل قول: آپدیت با استفاده از ارتباط یک به چند

    البته این چیزی که گفتی ربطی که سوال من نداشت ولی ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rahahost
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    تهران - خیابان ولیعصر
    پست
    167

    نقل قول: آپدیت با استفاده از ارتباط یک به چند

    سلام .

    آقا نوید ، نمیدونم درست متوجه شدم یا نه اما فکر کنم این نمونه به کارت بیاد :
    زمانی که داری تیبل رو ایجاد میکنی با migration یا هر روش دیگه ای ، درون فایل دیتابیس ( فایلی که مشخصات تیبل رو ایجاد میکنه ) ، این دستور رو استفاده کن :


    $table->foreign('user_id')
    ->references('id')->on('users')
    ->onUpdate('cascade')
    ->onDelete('cascade');


    باقیشو دیگه خودن جایگزین کن :)

    اگراز چیز دیگه ای استفاده کردی و به نیجه رسیدید ، ممنون میشم اینجا هم جوابشو بذارید تا خودم و دیگران هم بتونن ازش استفاده کنن .
    ممنون.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از SQL برای احضار چند Record و .... < یکی جواب ما رو هم بده ! >
    نوشته شده توسط Alay102 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 27 اردیبهشت 1385, 00:14 صبح
  2. بازیابی جدول های با ارتباط یک به چند
    نوشته شده توسط علیرضا امینی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 مهر 1384, 07:50 صبح
  3. استفاده کردن یک دستور در چند فرم
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 شهریور 1383, 11:08 صبح
  4. استفاده از یک تیبل در چند دیتابیس بطور همزمان
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1383, 17:08 عصر
  5. استفاده از یک شی در چند فرم
    نوشته شده توسط tazekar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 28 شهریور 1382, 01:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •