نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  1. #1
    کاربر جدید آواتار meysibala
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    با سلام
    کد HTML:
    <input type="button"  id="btn" onclick="show()" />
    در مثال بالا وقتی روی دکمه کلیک میشه باید مته show اجرا بشه که نمیشه !!! ولی وقتی از این کد استفاده می کنم میشه
    کد HTML:
    $('#btn').on('click', function (){});
    دلیلش چیه ؟؟؟

    در کل هر متدی رو که توی تگ html میزارم اجرا نمیکنه ولی به صورت بالا اجرا می کنه و یا باید id یا class بدم تا اجرا شه


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟


    <input type="button" id="btn" onclick="show()" />

    گفتی وقتی کلیک شد متدی با نام show رو اجرا کنه
    از اون ور هم توی جی کوئری گفتی وقتی کلیک شد یه تابع دیگه اجرا شه ؟؟؟
    اگه میخای هنگام onclick تابع رو بخونی اینجوری انجام میدی یعنی توی خود تگ فراخونی میکنی

    <script>function show(){ alert('hi');}</script>
    <input type="button" id="btn" name="btn" onclick="show()">


    ولی اگه میخای از طریق جیکوئری چک کنی ببینی کلیک شد تابعی رو اجرا کنی اینجوری


    <script>$('input#btn').click(function() { alert("hi");});</script>

    <input type="button" id="btn" name="btn" >

    در کل این دو روش جدا هستند و اینکه مطمعن شو خود کتابخانه جی کوئری رو لینک کردی به فایلت

  3. #3
    کاربر جدید آواتار meysibala
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    نقل قول: چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    کتابخونه رو که اضافه کردم ولی onclick="show()" اجرا نمی شه
    <script>functionshow(){  alert('hi');}</script>
    <input type="button"id="btn"name="btn"onclick="show()">

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    یک احتمال هم اینه که جاوااسکریپت مرورگرتون غیر فعال باشه
    این یک نمونه آنلاین هست ببینید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط meysibala مشاهده تاپیک
    کتابخونه رو که اضافه کردم ولی onclick="show()" اجرا نمی شه
    <script>functionshow(){  alert('hi');}</script>
    <input type="button"id="btn"name="btn"onclick="show()">
    رو هم نوشتی functionshow باید بنویسی function show
    در ضمن فایرباگ رو نصب کن وقتی با جاوا اسکریپت کار میکنی تا اررور هات رو بهت بگه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار godofphp
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    between 0 and 1
    پست
    792

    نقل قول: چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    رو هم نوشتی functionshow باید بنویسی function show
    در ضمن فایرباگ رو نصب کن وقتی با جاوا اسکریپت کار میکنی تا اررور هات رو بهت بگه
    دوست عزیز این که functionshow چسبیده است مربوط به ویراستار متن مزخرف برنامه نویس میباشد خیلی جاها کدها بهم میریزه

  7. #7
    کاربر جدید آواتار meysibala
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    25

    نقل قول: چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    من اینکار رو می کردم
    $(document).ready(function (){function show(){alert('hello');}});

    وقتی document.ready رو برداشتم جواب داد

    از همکاریتون ممنونم

  8. #8

    نقل قول: چرا متدهای درون تگ html کار نمی کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    سلام دوست عزیز باید
    document.ready بردارید.
    راستی یک دوره خیلی جامع برای این موضوعات دیدم خواستم پیشنهاد بدم اگر دوست داشتید بروید و آن را نگاه کنید، خیلی از مشکلات من حل شد واقعا، من پیشنهاد میدم دوره یادگیری html css درسمن نگاه کنید خیلی خوبه.
    https://darsman.com/courses/html-and-css-tutorial/
    لینکش هم قرار دادم که راحت باشید.

تاپیک های مشابه

  1. چرا این کد دیگه درست کار نمی کنه؟
    نوشته شده توسط ali zi zeperto در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 28 اردیبهشت 1390, 21:41 عصر
  2. چرا marquee توی IE8 درست کار نمی کنه؟
    نوشته شده توسط .fatemeh در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 10:42 صبح
  3. سوال: چرا تابع start در سازنده کار نمی کند؟
    نوشته شده توسط قله بلند در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 دی 1388, 16:00 عصر
  4. چرا تو همه مرورگر ها کار نمی کنه؟؟؟
    نوشته شده توسط agtabesh در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 11:22 صبح
  5. متدهای GetChanges و HasChanged کار نمی کنن
    نوشته شده توسط emad4000 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 23 مرداد 1386, 10:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •