نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کمبوباکس با قابلیت جستجو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    کمبوباکس با قابلیت جستجو

    سلام
    کسی کمبوباکسی داره که قابلیت جستجو داشته باشه؟
    یعنی اگر یک حرف رو وارد کردیم اونایی که اون حرف رو دارند رو لیست کنه.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: کمبوباکس با قابلیت جستجو

    سلام
    توی خاصیت TextChanged میتونی از دستور like استفاده کنی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: کمبوباکس با قابلیت جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    سلام
    توی خاصیت TextChanged میتونی از دستور like استفاده کنی.
    اگر مثلاً 5 مورد پیدا کنه چی؟
    می خوام اگر 10 تا آیتم وجود داره و حرف من با 4تا از آیتمها همخونی داره اون 6تای دیگه رو نشون نده.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: کمبوباکس با قابلیت جستجو

    هر تعداد که پیدا کرد رو در آیتمهای کمبوباکس Add کن.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: کمبوباکس با قابلیت جستجو

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    هر تعداد که پیدا کرد رو در آیتمهای کمبوباکس Add کن.
    آخه اطلاعات از بانک اطلاعاتی پر میشه و با valuememberاش هم کار دارم.
    اونجوری valueاش از بین میره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: کمبوباکس با قابلیت جستجو

    این تصویر جدول و این هم کدهای مربوطه و آخریش هم تصویر مربوطه از نتیجه:
    Untitled.jpg

    کد :
     private void comboBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    string query = "";
    query = "SELECT * from tb1 WHERE (name like '%" + comboBox1.Text + "%')OR (family like '%" + comboBox1.Text + "%')";
    SqlConnection con = new SqlConnection();

    con.ConnectionString = @"Data Source=localhost\SQLEXPRESS; database=test ;integrated security=true";

    con.Open();
    SqlCommand com = new SqlCommand();
    com.CommandText = query;
    com.Connection = con;
    SqlDataAdapter oda = new SqlDataAdapter();
    oda.SelectCommand = com;
    DataTable dt = new DataTable();
    oda.Fill(dt);
    comboBox1.Items.Clear();
    comboBox1.Select(comboBox1.Text.Length, 0);

    foreach (DataRow arow in dt.Rows )
    {
    string name = arow["name"].ToString();
    string family = arow["family"].ToString();

    comboBox1.Items.Add(name + " " + family);
    }

    con.Close();
    }


    این هم نتیجه که با تایپ حرف "ش" تمامی افرادی که در نام و نام خانوادگیشون "ش" باشه برات لیست میکنه:
    Untitled.jpg
    آخرین ویرایش به وسیله دلتنگ اسمان : جمعه 28 شهریور 1393 در 18:31 عصر

تاپیک های مشابه

  1. توابع API با قابلیت جستجو , پرینت و .......
    نوشته شده توسط DoctorJay در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 22 مهر 1395, 23:15 عصر
  2. سوال: ایجاد قابلیت جستجو در سایت
    نوشته شده توسط vba_hadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اردیبهشت 1389, 14:13 عصر
  3. قابلیت جستجو در یک مجموعه
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1388, 12:06 عصر
  4. آیا datacombo ای وجوددارد که قابلیت جستجو داشته باشد .
    نوشته شده توسط alivafadarpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 09:00 صبح
  5. combobox با قابلیت جستجو
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 01 دی 1385, 09:23 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •