صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 46

نام تاپیک: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

  1. #1

    نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    دوستان عزیز PHP کار من ، سلام
    یکی از مشکلات و دردسرهای همیشگی ما برنامه نویس های PHP ، باز بودن سورس کد ها و برنامه های تولید شده ما بوده که مشکلات متعددی رو برامون به همراه داشته :
    1. عدم حفظ مالکیت مادی و معنوی نرم افزار برای تولید کننده و برنامه نویس
    2. احتمال تغییرات غیر مجاز در محصول تولید شده توسط افراد غیر مجاز
    3. توزیع نرم افزار های پیاده سازی شده بصورت غیر مجاز و استفاده از اون توسط افرادی که هزینه ای بابت خریداری نرم افزار پرداخت نکردن
    4. عدم امکان ارائه نسخه های دمو و یا نسخه های مدت دار از برنامه های نرم افزاری تولید شده به مشتری
    5. عدم وابستگی مشتری به تولید کننده که می تونه منجر به قطع درآمد های مربوط به پشتیبانی نرم افزار در سالهای بعد از تولید بشه
    6. عدم امکان دریافت وجه بیشتر از مشتری بابت ارائه سورس برنامه
    7. و ...

    تمامی موارد قید شده بالا که بخشی از مشکلات جامعه برنامه نویسی بخصوص برنامه نویسان PHP هستند در نهایت منجر به از بین رفتن سرمایه گذاری ها و نتیجه ساعت ها تلاش و کوشش تولید کنندگان اونها خواهد شد.

    با توجه به اهمیت این موضوع ، نرم افزارهای انکدر (PHP Encoder) به عنوان راه کارهایی ارائه شده اند که می تونن ما رو برای جلوگیری از این مشکلات تا حد امکان کمک کنند.
    هدف کلی این نرم افزارها دو بحث اصلی هست :
    1. رمز کردن فایل های سورس اصلی به فرمت غیر قابل خوانده شدن و قابل تغییر
    2. قفل گذاری بر روی فایل ها به شیوه های مختلف به منظور اعمال محدودیت برای اجرای برنامه های تولیدی

    در بین نرم افزار های تولید شده به عنوان نرم افزار های محافظت از اسکریپت ها و سورس کد های PHP ، سه نرم افزار جزو معروف ترین نرم افزارهای انکدر PHP به حساب میان :
    1. سورس گاردین (SourceGuardian)
    2. Zend Guard
    3. ionCube


    در ادامه این پست ، قصد دارم در ابتدا قابلیت های نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian) رو براتون معرفی کنم و بعد برم سراغ نحوه نصب نرم افزار ، تنظیمات ، کانفیگ سرور و در نهایت نحوه کار با این نرم افزار ... البته مواردی مثل کانفیگ و نحوه تنظیمات و نصب سورس گاردین (SourceGuardian) روی سرور به احتمال زیاد در سایت های مختلف آورده شده که به همین دلیل در اینجا به طور خلاصه نگاهی به این موضوع خواهم داشت.

    نکته مهم این هست که در این تاپیک ، قصد مقایسه نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian) با سایر رقبای اون رو ندارم و بررسی این موضوع رو به خود شما واگذار می کنم.
    امیدوارم بتونم اطلاعات مفیدی رو در اختیارتون قرار بدم و شما هم بتونین علاوه بر یک انتخاب مناسب برای داشتن چنین نرم افزارهایی ، در محافظت از سرمایه ها و نتیجه ساعت ها تلاش خودتون موفق باشید.

    اولین تاپیک جدید رو در عرض چند روز آینده براتون قرار خواهم داد.

  2. #2

    ویژگی ها و قابلیت های نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian)

    دوستان عزیزم ، سلام
    امروز می خوام یه سری از ویژگی ها و قابلیت های نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian) رو براتون بیان کنم. انشاءالله مفید باشه ...

    نرم افزار انکدر سورس گاردین به شما اجازه میده که فایل های PHP و حتی HTML خودتون رو به صورت رمز شده در بیارین.
    این خط کد PHP رو نگاه کنید :
    <?php phpinfo(); ?>
    زمانیکه این فایل دست هر شخصی باشه ، می تونه به راحتی محتوای اون رو بخونه و تغییر بده. حالا نمونه انکد شده این کد رو ببینید :


    همونطور که می بینید ، حتی به فرض اینکه شخصی به این فایل دسترسی پیدا کنه ، قادر به اینکه متوجه بشه کد درون این فایل چی بوده و چجوری میشه تغییراتی درش اعمال کرد نخواهد بود.
    سورس گاردین این عملیات رو با استفاده از تکنیک ها و روش هایی انجام میده که حداکثر امنیت رو برای محافظت از سرمایه های شما ایجاد کنه.

    حالا بریم سراغ قفل گذاری روی فایل ها و اجرای اونها. شاید این سئوال براتون ایجاد بشه که درسته که فایل انکد شده و قابل خوندن نیست ، ولی کسی که اون رو در اختیار داشته باشه می تونه فایل رو هر جایی که خواست ببره و استفاده کنه. فوقش نمی تونه تغییرش بده. تا اینجا حرف شما درست هست. ولی سیستم پیشرفته قفل گذاری فایل های PHP که توسط سورس گاردین (SourceGuardian) انجام میشه ، راه رو برای این جور سوء استفاده ها هم خواهد بود.
    شما می تونین در زمان انکد کردن فایل های PHP ، اونها رو بر اساس موارد زیر قفل گذاری هم بکنید تا فقط در شرایطی قادر به اجرا باشند که شما تعریف کردید :

    • قفل گذاری بر اساس تاریخ انقضاء
    • قفل گذاری بر اساس تعداد روزهای عملکرد نرم افزار
    • قفل گذاری بر اساس نام دامنه
    • قفل گذاری بر اساس آدرس IP سرور
    • قفل گذاری بر اساس MAC Address
    • قفل گذاری بر اساس فایل لایسنس تولید شده


    حالا خاطرتون راحت میشه که می تونین علاوه بر محافظت از فایل ها و سرمایه های خودتون ، با ایجاد نسخه های دمو ، نسخه های مدت دار و ارائه نسخه ها و لایسنس های جدید نرم افزارتون ، علاوه بر درآمدهای ناشی از تولید نرم افزار ، از پشتیبانی نرم افزارهای تولید شده خودتون هم کسب درآمد کنین و نتیجه زحمات خودتون رو مفت و مجانی دست مشتری ها و افراد غیر مجاز ندید

    گرفتن تصمیم درباره اینکه آیا این نرم افزارها ارزش خریداری شدن دارن یا نه رو به خودتون واگذاری می کنم

    اگه عمری باشه ، در پست بعدی نیازهای اولیه انکدینگ و اجرای فایل های کد شده روی سرور ها رو خدمتتون عرض می کنم.
    پایدار و موفق باشید ...


    برگرفته از تجارب خودم و مطالب وب سایت نماینده رسمی سورس گاردین در ایران : www.sourceguardian.ir
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله سورس گاردین : سه شنبه 01 مهر 1393 در 17:27 عصر

  3. #3

    نیازهای اولیه انکدینگ و اجرای فایل های انکد شده توسط سورس گاردین (SourceGuardian) روی سرور

    سلام.
    اومدم تا به امید خدا ادامه صحبت هام رو تکمیل کنم.
    امروز میخوام در مورد نیازهای اولیه انکدینگ و اجرای فایل های انکد شده روی سرور ها بنویسم ...


    برای انکد کردن فایل های PHP و حتی قالب های HTML از طریق نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian) ، در ابتدا نیاز به داشتن این نرم افزار بر روی سیستم شخصی خودمون داریم.
    این نرم افزار به دو صورت آزمایشی رایگان 14 روزه و نسخه اصلی خریداری شده قابل نصب روی سیستم عامل هست.
    در نسخه آزمایشی محدودیت هایی برای استفاده کنندگان در زمینه ایجاد قفل گذاری روی فایل ها وجود داره ولی می تونین به راحتی با نرم افزار کار کنین ، فایل های خودتون رو انکد کنین و نتیجه رو ارزیابی کنین. یادتون باشه که فایل های انکد شده توسط نسخه آزمایشی رایگان سورس گاردین تنها تا پایان مهلت فعال بودن لایسنس آزمایشی قابل اجرا هستند.


    برای دانلود نرم افزار نسخه آزمایشی باید از طریق سایت اصلی شرکت سورس گاردین و یا وب سایت نماینده سورس گاردین در ایران ، اقدام به ایجاد یک اکانت کنید. بعد از ایجاد این اکانت ، یک ایمیل حاوی نام کاربری و کلمه عبور براتون ارسال میشه و کافیه که با این اطلاعات در سایت شرکت سورس گاردین لاگین کنین و از لیست فایل های قابل دانلود ، فایل خودتون که عبارت Evaluation جلوش نوشته شده رو دانلود کنید.
    نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian) توانایی نصب بر روی سیستم عامل های ویندوز (Windows) ، لینوکس (Linux) و مکینتاش (Mac) رو خواهد داشت.
    اگر بعد از استفاده از این نرم افزار و اطمینان از مناسب بودن و عملکرد صحیح اون قصد خرید رو داشتید ، می تونین بصورت آنلاین سفارش خرید خودتون رو ایجاد کنین. تا قبل از این خرید این نرم افزار تنها از طریق سایت اصلی شرکت سورس گاردین به آدرس www.sourceguardian.com ممکن بود. ولی این موضوع دردسرهایی از جمله مشکل در پرداخت ارزی داشت و همینطور برای کسانی که تسلط به زبان انگلیسی نداشتن ، ارتباط برای پشتیبانی با پرسنل این شرکت شاید سخت می بود. در حال حاضر با وجود نمایندگی شرکت سورس گاردین در ایران ، علاوه بر اینکه ارتباطات همه به زبان فارسی با این نمایندگی قابل انجام هست ، به راحتی و از طریق سیستم پرداخت آنلاین بانک ملت قادر خواهید بود تا محصول مورد نظر خودتون رو خریداری کنید. ولی یادتون باشه قبل از خرید حتماً به شرایط استفاده از خدمات یه سری بزنین و موارد مندرج در اون رو با دقت مطالعه کنین.


    تا اینجا پیش نیازهای اولیه داشتن این نرم افزار رو با هم مرور کردیم. کار با نرم افزار رو توی پست های بعدی شرح میدم. ولی بریم سراغ اجرای فایل های انکد شده ...


    برای اینکه بتونین فایل های انکد شده خودتون رو روی سرور لوکال یا سرور ریموت (سرورهای میزبانی از هر نوع) اجرا کنین ، نیاز به چیزی دارین به اسم لودر (Loader). بسته به نوع و نسخه سیستم سرور شما ، فایل های مختلفی وجود داره که می تونین اونها رو به طور رایگان از سایت اصلی سورس گاردین یا سایت نمایندگی سورس گاردین در ایران دانلود کنین. یادتون باشه که نصب این فایل ها در سرورهای میزبانی وب اشتراکی برای شما وجود نداشته و باید نصب رو از شرکت ارائه کننده سرویس درخواست کنید ، چون خودتون دسترسی مستقیم به سرور رو ندارید ...
    یکی از راه های انتخاب فایل مناسب لودر از بین فایل های مختلفی که وجود داره ، استفاده از Loader Assistannt یا راهنمای نصب لودر هست که در اختیارتون قرار داده شده. برای استفاده از این سرویس باید یک فایل حاوی تابع phpinfo() روی سرورتون نصب داشته باشید و بعد از طریق صفحه راهنمای نصب لودر ، آدرس اون فایل رو بدید تا جزئیات کامل بهترین فایل لودر و نیز آدرس مسیر نصب اون به همراه سایر توضیحات براتون به نمایش در بیاد. (از این روش فقط میشه برای زمانی استفاده کنین که اولاً سرورتون روی اینترنت هست ، و دوما امکان مشاهده خروجی تابع phpinfo براتون باز باشه).
    حالا که فایل لودر و مسیر نصب براتون مشخص شده ، کافیه که اون فایل رو در مسیر extension های php روی سرور قرار بدید و بعد هم در فایل php.ini ، یک خط دستور برای معرفی این لودر به تنظیمات php رو اضافه کنید. به عنوان مثال فرض کنید که فایل لودر شما اسمش هست ixed.5.3ts.win که این نام حاوی معانی مختلفی شامل نسخه PHP سرور ، نام سیستم عامل و یه سری موارد دیگه هست. این فایل رو در پوشه extension ها قرار میدیم و بعد خط زیر رو در فایل php.ini قرار میدیم.
    extension=ixed.5.3ts.win


    برای کسب توضیحات بیشتر در مورد مواردی که در بالا به طور خلاصه توضیح دادم ، می تونین به صفحه پشتیبانی نمایندگی سورس گاردین در ایران به آدرس http://www.sourceguardian.ir/support مراجعه کنید و از فایل های قرارداده شده در اون استفاده کنید.




    امیدوارم مطالب این پست هم براتون مفید بوده باشه. در پست بعدی به امید خدا نحوه کار با نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian) رو شروع می کنم.
    آخرین ویرایش به وسیله سورس گاردین : سه شنبه 01 مهر 1393 در 17:31 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    چقدر در سرعت تاثیر میزاره ؟

  5. #5

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط abolfazl-z مشاهده تاپیک
    چقدر در سرعت تاثیر میزاره ؟
    مسلماً پردازش سورس های انکد شده به دلیل اینکه در زمان اجرا نیازمند دیکد شدن لحظه ای هستن ، با حالتی که سورس های خام پردازش میشن تفاوت خواهد داشت. ولی در عمل شما تفاوت محسوسی رو نمی بینید و از بابت سرعت اجرای برنامه ها با مشکل مواجه نخواهین بود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط سورس گاردین مشاهده تاپیک
    مسلماً پردازش سورس های انکد شده به دلیل اینکه در زمان اجرا نیازمند دیکد شدن لحظه ای هستن ، با حالتی که سورس های خام پردازش میشن تفاوت خواهد داشت. ولی در عمل شما تفاوت محسوسی رو نمی بینید و از بابت سرعت اجرای برنامه ها با مشکل مواجه نخواهین بود
    بحث من سر پروژه های کوچیک نیست !

    برای من اگر یک بایت به حافظه زیاد بشه تا سرعت افزایش پیدا کنه این کار را میکنم

    و همچنین یک بایت از خروجی کم بشه این کار را انجام میدهم با این وجود کنار اومدن با این نرم افزار ها که تمامی کار هایی که ما انجام میدهیم را به فنا میدهد کاری دشواری است و از یک طرف نمیشه امنیت کد های PHP را برای لو رفتن تامین

    کرد حتی یک اشتباه به معنای واقعی از دست رفتن یک عمر زحمت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    نظر بچه های این انجمن چیست ؟

    چه کسایی از این برنامه ها استفاده کردن ؟

    چطوریه در پرفرمنس و امنیت ؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    با سلام
    نظر من اینکه که هیچ انکدری نیست که نشه دیکدش کرد حالا از zend بگیر تا ionCube اینا فقط باعث می شن ت یکم دیکد کردن سخت تر بشه و گرنه همه چی دیکد پذیره ( دلیلش از انکد ها نیست از openSource بودن php هست.)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    با سلام
    نظر من اینکه که هیچ انکدری نیست که نشه دیکدش کرد حالا از zend بگیر تا ionCube اینا فقط باعث می شن ت یکم دیکد کردن سخت تر بشه و گرنه همه چی دیکد پذیره ( دلیلش از انکد ها نیست از openSource بودن php هست.)
    یعنی درواقع میشه گفت خود پروژه PHP میتونه کار دست این انکدر ها بده ؟

    یعنی عملکرد این نرم افزار ها اینطور هست که ابتدا کد PHP را انکد می کنند و بعد از بدست آوردن PHP خام آن را به مفسر PHP میدن

    اگر اینطور باشه و کسی C/C++‎ را بطور حرفه ایی یاد داشته باشه میتونه با تغییر سورس PHP اطلاعات دریافتی از انکدر ها را بگیره

    این انکدر ها روی هسته PHP یا به عبارتی پروژه PHP را هم تغییر میدهند ؟

  9. #9

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نیازی به تغییر سورس PHP نیست. کافیه شما توی Apache برنامه خودتون رو که با هر زبان دلخواه نوشتین بجای مفسر PHP معرفی کنید و اون برنامه سورس رو توی یک فایل ذخیره کنه و بعد مفسر PHP رو صدا بزنه و سورس رو تحویلش بده

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    نیازی به تغییر سورس PHP نیست. کافیه شما توی Apache برنامه خودتون رو که با هر زبان دلخواه نوشتین بجای مفسر PHP معرفی کنید و اون برنامه سورس رو توی یک فایل ذخیره کنه و بعد مفسر PHP رو صدا بزنه و سورس رو تحویلش بده
    من منظورتون رو خوب متوجه نشدم. یعنی می فرمایید یک برنامه ایی بنویسیم(حالا چه با vb یا c و ...) که بیاد درخواست را از آپاچی بگیره و فایل مورد نظر را دریافت کنه و بده به مفسر PHP در واقع یعنی فایل های PHP یک جایی محافظت شده قرار دارند ؟ و روی پوشه روت سرور نیستند ؟

  11. #11

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    ببینید، موضوع خیلی ساده است: در آخرین مرحله که Loaderها کارهاشون رو انجام دادن، اسکریپت دیکد شده تحویل مفسر PHP داده میشه برای اجرا. توی روشی که من میگم، میایم یک برنامه که خودمون نوشتیم رو بجای مفسر PHP به وب سرور معرفی میکنیم و این برنامه، سورس دیکد شده رو میگیره و توی مسیری که براش تعیین کردیم ذخیره میکنه و بعد مفسر اصلی PHP رو صدا میزنه و سورس رو تحویلش میده که اجرا بشه. جزئیات و نمونه پیاده سازی شده این روش رو توی پکیج پیشرفته توضیح دادم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    ببینید، موضوع خیلی ساده است: در آخرین مرحله که Loaderها کارهاشون رو انجام دادن، اسکریپت دیکد شده تحویل مفسر PHP داده میشه برای اجرا. توی روشی که من میگم، میایم یک برنامه که خودمون نوشتیم رو بجای مفسر PHP به وب سرور معرفی میکنیم و این برنامه، سورس دیکد شده رو میگیره و توی مسیری که براش تعیین کردیم ذخیره میکنه و بعد مفسر اصلی PHP رو صدا میزنه و سورس رو تحویلش میده که اجرا بشه. جزئیات و نمونه پیاده سازی شده این روش رو توی پکیج پیشرفته توضیح دادم.
    فایده این کار چیست مهندس ؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    اقای شهرکی می شه کامل آموزشش بدید؟
    مثلا یک فایل رو با ioncube کد کنید بعدش طریقه دیکدش رو توضیح بدید.
    پیشاپیش از آموزش مفیدتون ممنونم.
    آخرین ویرایش به وسیله Tarragon : پنج شنبه 03 مهر 1393 در 21:00 عصر

  14. #14

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط abolfazl-z مشاهده تاپیک
    فایده این کار چیست مهندس ؟
    فایده اش؟ دیکد کردن اسکریپت کدگذاری شده است دیگه. بجای اینکه دستی دیکد کنیم همون نسخه دیکد شده که تحویل مفسر PHP داده میشه رو آماده بدست میاریم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار abolfazl-z
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    فکر
    پست
    1,056

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    از استارتر عذرخواهی می کنم بابت این سوال ها

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    فایده اش؟ دیکد کردن اسکریپت کدگذاری شده است دیگه. بجای اینکه دستی دیکد کنیم همون نسخه دیکد شده که تحویل مفسر PHP داده میشه رو آماده بدست میاریم.
    یعنی این نرم افزار های اینقدر ضعیف هستند ؟ که فکر اینجا را نکرده باشند و گفته شما که کاملا متین هست همین را نشان میدهد.

    حال اگر بگیم سورس بر اساس آی پی اجرا میشه . این چطور هست ؟

    یعنی منظورم این هست که تشخیص آی پی بر اساس همان سورس PHP انجام می شود یا خیر توسط خود ماژولی که کد را دیکد می کند ؟

    و همچنین شما دارید از کامپایلر PHP برای گرفتن سورس کد اصلی استفاده می کنید در واقع این نرم افزار ها باید خود پروژه PHP را تغییر بدهند و دیکدر را به همان مفسر PHP اضافه کنند ! این بهتر نیست ؟

  16. #16

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    دوست عزیز امکان تغییر مفسر php نیست و منطقی هم نیست چون روی هاست که مفسر سفارشی نصب نمیکنن. بهرحال تا جایی که بررسی کرده بودم این روش به ذهن خیلیا نرسیده بود!

  17. #17

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    تشخیص IP هم با سورس خودتونه چون Loader برحسب سیستم عامل و نسخه Encoder ثابته.

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    آقای شهرکی تحویال نمی گیرید....
    چرا جواب مارو نمدید؟

  19. #19

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    اقای شهرکی می شه کامل آموزشش بدید؟
    مثلا یک فایل رو با ioncube کد کنید بعدش طریقه دیکدش رو توضیح بدید.
    پیشاپیش از آموزش مفیدتون ممنونم.
    به همین صورت آموزش داده شده. Zend Guard و Source Guardian و ionCube و روشهای ساده مثل base64 و Hex و Oct و... تست میشه.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    خب آموزشش کجاست؟
    آموزش هاس سارو بلدم اما یک چیزی مثل ionCube که حتی توش اسمی از php برده نشده و <?php رو هم نداره چطوری می شه دیکدش کرد؟ تشکر.

  21. #21

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    توی پکیج پیشرفته توضیح دادم. ببینید دوست عزیز، همه این اسکریپتها در نهایت بعد از دیکد شدن تحویل مفسر PHP داده میشن. ما یک برنامه دیگه سر راهش میگذاریم که اون برنامه سورس دیکد شده رو برامون ذخیره میکنه و بعد تحویل مفسر PHP میده که اجرا کنه. چرا اینقدر مسئله رو پیچیده میکنید؟ قرار نیست ما دیکد کنیم. تو این روش به Loader اجازه میدیم خودش دیکد کنه و سورس خام رو که باید تحویل مفسر PHP داده بشه رو آماده کنه و بعد که خواست تحویل بده بهش میگیم یه دقیقه وایستا کارش دارم تو برو من خودم تحویل مفسر PHP میدم و اسکریپت رو میگیریم ذخیره میکنیم و بعد هم تحویل مفسر میدیم.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : جمعه 04 مهر 1393 در 13:54 عصر

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    Earth
    پست
    144

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    سلام اقای شهرکی عزیز
    خب این پکیج اموزشی که فرمودید کجاست؟ لینکش رو میزارید ؟

  23. #23

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    درحال ضبطه هنوز کامل نشده. پکیج پیشرفته PHP رو میگم که حدود 75٪ ضبط شده.

  24. #24

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    سلام به همه دوستان
    چند روزی به دلیل مشکلاتی که پیش اومده بود ، نبودم. امشب که اومدم دیدم موضوعی که مطرحش کردم باعث ایجاد بحث های خوبی شده که از این بابت خوشحالم.
    نمی دونم مباحثی که دوستان مطرح کردن بابت دیکد شدن راحت سورس های انکد شده تا چه میزان صحیح و شدنی هست. حتماً هستن افرادی که متخصص هستن توی کار خودشون و ایده های جدید و تازه ای رو دارن واسه هر کاری ، ولی مسلماً تولید کنندگان این نرم افزارها همواره به فکر راه حل های لازم برای جلوگیری از این مشکلات و حفظ اعتماد مشتریانشون هستن. البته من هیچ صحبتی بابت اینکه دیکد شدن محال هست ندارم ، چون نمونه های بارز این کار رو در مورد ionCube و Zend Guard دیدم. ولی همونطور که قبلاً گفتم ، تجربه من و افرادی که باهاشون در ارتباط بودم میگه که تا حالا این موضوع در مورد سورس گاردین اتفاق نیفتاده.
    در هر حال هدف من توی این پست آشنایی با نرم افزار انکدر سورس گاردین بوده ، نه دفاع از اون. که البته این نرم افزار ، نرم افزار مورد قبول من و مطمئن ترین نرم افزار انکدر برای من هست. (تشخیص میزان اعتماد ، اطمینان و ارزش این نرم افزارها رو خود شما دوستان می تونین به خوبی تشخیص بدید)
    نکته دیگه ای که باید بهش اشاره کنم اینه که شاید دیکد کردن نرم افزارهای نوشته شده توسط سایرین به هر روشی ، خیلی جاها کار ما رو راه بندازه و ما رو از خرج کردن پول واسشون راحت کنه ، ولی یادمون باشه که همین بحث بابت برنامه های نوشته شده توسط خودمون هم پیش خواهد اومد و ما هم قربانی این مورد خواهیم شد. همونطور که شاید بارها تا الان توی این شرایط بودیم ...

    به هر حال ، برای همه شما دوستان آرزوی موفقیت دارم
    در پست بعدی نحوه کار با نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian) رو به امید خدا شروع خواهم کرد
    آخرین ویرایش به وسیله سورس گاردین : دوشنبه 07 مهر 1393 در 12:12 عصر

  25. #25

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    اشتباه نشه، من ابداً از دیکد کردن کدهای دیگران حمایت نمیکنم و اون رو کار درستی نمیدونم. فقط خواستم ذهنیتی که ممکنه پیش بیاد که کدها با این روشها 100٪ ایمن هستن از بین بره چون هیچ قفلی نیست که کلید نداشته باشه. بهرحال همونطور که مفسر PHP میتونه سورس دیکد شده رو دریافت و تفسیر و پردازش کنه، ما هم میتونیم یک برنامه جایگزین بنویسیم که سورس رو ذخیره کنه و بعد بده به مفسر PHP تا کار معمول خودش رو انجام بده. چنین چیزی ابداً یک مسئله غیرممکن و پیچیده نیست و شاید کامپایل کردن کدها تا این لحظه، تنها راه امن باشه. از استارتر هم برای آموزش کار با این نرم افزارها که میتونن جلوی انتشار اسکریپت رو تا حد زیاد و به میزان قابل قبولی بگیرن، تشکر میکنم.

  26. #26

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    من برای کدهای خودم به همچین برنامه ای نیاز دارم
    قیمتش چقدره ؟
    یه مشکلی هم هست اینه که اکثر مشتری ها امکان نصب لودر روی سرور رو ندارن

  27. #27

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    http://www.sourceguardian.ir/buy تو این لینک زده لایسنس 1 ساله برای ویندوز و لینوکس حدود 970 هزار تومان

  28. #28

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط aliphp1 مشاهده تاپیک
    من برای کدهای خودم به همچین برنامه ای نیاز دارم
    قیمتش چقدره ؟
    یه مشکلی هم هست اینه که اکثر مشتری ها امکان نصب لودر روی سرور رو ندارن
    قیمت فعلی این نرم افزار برای نصب روی سیستم عامل ویندوز حدود 650000 تومان هست. ضمن اینکه مشتریان شما کافیه که از شرکت میزبانی بخوان این لودر رو روی سرورشون نصب داشته باشن. معمولاً هم پیش نمیاد که این شرکت ها از انجام همچین کاری ممانعت کنن

  29. #29

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    http://www.sourceguardian.ir/buy تو این لینک زده لایسنس 1 ساله برای ویندوز و لینوکس حدود 970 هزار تومان
    البته این قیمت مخصوص لایسنس هایی هست که در یک لحظه هم روی سیستم عامل لینوکس و هم ویندوز قابل استفاده هستند. معمولاً ماها که با ویندوز کار می کنیم تنها نیاز به خریداری نسخه ویندوزی داریم که قیمت فعلیش حدود 650000 تومان هست

  30. #30

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    به استارتر عزیز پیشنهاد می کنم که خودشان یک نسخه نصب کنند و فایلهای کاربران را با قیمت مناسب انکد کنند و تحویل بدهند . بعید میدونم افراد مبتدی تمایل به خرید پکیج داشته باشند .

  31. #31

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    به استارتر عزیز پیشنهاد می کنم که خودشان یک نسخه نصب کنند و فایلهای کاربران را با قیمت مناسب انکد کنند و تحویل بدهند . بعید میدونم افراد مبتدی تمایل به خرید پکیج داشته باشند .
    دوست عزیزم ، علیرغم اینکه این پیشنهاد شما می تونه سود مالی ای رو به همراه داشته باشه ، ولی به لحاظ اخلاقی این کار رو صحیح نمی دونم. ضمن اینکه بحث انکدینگ بر روی پروژه های خاص بیشتر اهمیت پیدا می کنه. چنین پروژه هایی رو هم برنامه نویس های حرفه ای تولید می کنن که بعید می دونم خرید یک نرم افزار که بدون محدودیت زمانی براشون کار بکنه و حافظ منافعشون باشه ، واسشون مقرون به صرفه نباشه
    نکته دیگه این هست که خود من به عنوان یه برنامه نویس ، بعید می دونم راضی بشم که کدهای خودم رو بدم دست یکی دیگه به امید اینکه اون واسم انکد کنه. ضمن اینکه اگه نرم افزار مال خودم نباشه همیشه نیازمند یکی دیگه هستم و این میتونه باعث ایجاد مشکل بشه

  32. #32

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    البته تا جایی که بررسی کردم لایسنس این برنامه محدودیت زمانی داره و یکساله است. درسته؟ یعنی فرضاً 650 هزار تومان میدیم و فقط یکسال میتونیم از برنامه استفاده کنیم و برای سالهای بعد باید حدود 160 هزار تومان برای تمدید پرداخت کنیم. پس عبارت «بدون محدودیت زمانی» زیاد مناسب نیست مگه اینکه منظورتون این باشه که وقتی اسکریپتتون رو کد کردین، اونوقت بدون محدودیت زمانی قفلی که روش گذاشتین کار میکنه ولی همچنان خود نرم افزار اصلی محدودیت زمانی داره لایسنسش. درست میگم یا توضیحات رو اشتباه متوجه شدم؟ البته یک چیز دیگه هم میتونه باشه و اون اینکه فقط پشتیبانی یکساله است و لایسنس مادام العمره. لطفاً بطور دقیق مشخص کنید کدومش درسته تا اگه کسی میخواد خرید کنه از سردرگمی و ابهام در بیاد.

  33. #33

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط سورس گاردین مشاهده تاپیک
    دوست عزیزم ، علیرغم اینکه این پیشنهاد شما می تونه سود مالی ای رو به همراه داشته باشه ، ولی به لحاظ اخلاقی این کار رو صحیح نمی دونم. ضمن اینکه بحث انکدینگ بر روی پروژه های خاص بیشتر اهمیت پیدا می کنه. چنین پروژه هایی رو هم برنامه نویس های حرفه ای تولید می کنن که بعید می دونم خرید یک نرم افزار که بدون محدودیت زمانی براشون کار بکنه و حافظ منافعشون باشه ، واسشون مقرون به صرفه نباشه
    نکته دیگه این هست که خود من به عنوان یه برنامه نویس ، بعید می دونم راضی بشم که کدهای خودم رو بدم دست یکی دیگه به امید اینکه اون واسم انکد کنه. ضمن اینکه اگه نرم افزار مال خودم نباشه همیشه نیازمند یکی دیگه هستم و این میتونه باعث ایجاد مشکل بشه
    حرف شما متین ، ولی قرار نیست کل پروژه کد شود چند فایل مهم کد میشود که با نداشتن فایلهای دیگر کاربردی نخواهد داشت . در ضمن برای محکم کاری می شود یکسری فایلها را کدینگ دیگر مثل ionCube کرد ( که الان همان پیشنهادی که دادم یک سایت برای ionCube عملی کرده است و فکر کنم هر فایل 1000 تومن میگیره و کد میکنه )

    در کل هزینه 600 تومنی شاید برای یک برنامه نویس حرفه 1 دهم پول پروژه باشد ولی برای یک مبتدی که تازه شروع کرده تمایل ( شاید توانایی ) خرید اینچنینی نخواهد داشت و تا جایی هم که اطلاع دارم لایسنس مادام العمر ندارد و باید سالیانه شارژ شود .

  34. #34

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    البته تا جایی که بررسی کردم لایسنس این برنامه محدودیت زمانی داره و یکساله است. درسته؟ یعنی فرضاً 650 هزار تومان میدیم و فقط یکسال میتونیم از برنامه استفاده کنیم و برای سالهای بعد باید حدود 160 هزار تومان برای تمدید پرداخت کنیم. پس عبارت «بدون محدودیت زمانی» زیاد مناسب نیست مگه اینکه منظورتون این باشه که وقتی اسکریپتتون رو کد کردین، اونوقت بدون محدودیت زمانی قفلی که روش گذاشتین کار میکنه ولی همچنان خود نرم افزار اصلی محدودیت زمانی داره لایسنسش. درست میگم یا توضیحات رو اشتباه متوجه شدم؟ البته یک چیز دیگه هم میتونه باشه و اون اینکه فقط پشتیبانی یکساله است و لایسنس مادام العمره. لطفاً بطور دقیق مشخص کنید کدومش درسته تا اگه کسی میخواد خرید کنه از سردرگمی و ابهام در بیاد.

    توضیح میدم خدمتت دوست عزیزم که موضوع شفاف بشه.
    لایسنس های سورس گاردین محدودیت زمانی برای استفاده کننده نداره. این موضوع مربوط به خود نرم افزار هست. کدهایی که شما با این نرم افزار انکد می کنین رو می تونین بصورت دائمی و یا بصورت محدود انکد کنین. این موضوع دست خودتون هست. ولی برای استفاده از نرم افزار می تونین فقط یک بار خرید رو انجام بدید و به صورت نامحدود ازش استفاده کنین. البته توضیحات کاملتری در مورد بحث لایسنس هست که می تونین در لینک شرایط استفاده از خدمات پایین سایت www.sourceguardian.ir اونها رو مطالعه کنین.
    و اما بحث پشتیبانی. با خرید این نرم افزار ، یکسال پشتیبانی رایگان دارین به این معنی که اولاً می تونین مشکلات و سئوالات خودتون رو از شرکت سورس گاردین و یا نماینده اون در ایران بپرسید و از خدمات مشاوره ای و پشتیبانی اونها استفاده کنین ، هم اینکه اگر در مدت این یکسال نسخه های جدیدی رو شرکت اصلی ارائه کنه ، به صورت رایگان اونها رو دریافت و استفاده کنین. بعد از اتمام پشتیبانی یکساله رایگان ، اگر بخواید همچنان از این شرایط استفاده کنین ، هزینه 49 دلار در سال رو مجدد پرداخت می کنین و سرویس پشتیبانی برای یک سال دیگه براتون تمدید میشه. در غیر اینصورت می تونین باز هم با نرم افزارتون بدون محدودیت کار کنین ، ولی خدمات بسته پشتیبانی رو نمی تونین داشته باشید دیگه

    امیدوارم توضیحاتم کافی بوده باشه

  35. #35

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط us1234 مشاهده تاپیک
    حرف شما متین ، ولی قرار نیست کل پروژه کد شود چند فایل مهم کد میشود که با نداشتن فایلهای دیگر کاربردی نخواهد داشت . در ضمن برای محکم کاری می شود یکسری فایلها را کدینگ دیگر مثل ionCube کرد ( که الان همان پیشنهادی که دادم یک سایت برای ionCube عملی کرده است و فکر کنم هر فایل 1000 تومن میگیره و کد میکنه )

    در کل هزینه 600 تومنی شاید برای یک برنامه نویس حرفه 1 دهم پول پروژه باشد ولی برای یک مبتدی که تازه شروع کرده تمایل ( شاید توانایی ) خرید اینچنینی نخواهد داشت و تا جایی هم که اطلاع دارم لایسنس مادام العمر ندارد و باید سالیانه شارژ شود .
    نه دوست عزیزم ، لایسنس نیاز به شارژ مجدد نداره و نامحدود قابل استفاده است. توضیحات بیشتر رو در یک پست قبل دادم و می تونین کاملتر اونها رو در لینک شرایط استفاده از خدمات وب سایت www.sourceguardian.ir مطالعه کنین.

  36. #36

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    دوستان عزیزم ، سلام
    در آخرین پست آموزشی ، نیازهای اولیه برای انکدینگ فایل ها و اجرای اونها روی سرور رو اشاره کردم.
    امروز میرم سراغ بحث نصب نرم افزار سورس گاردین (SourceGuardian) روی ویندوز ...

    اگر جزو کسانی هستید که این نرم افزار رو خریدید یا قصد خرید اون رو دارین (چه از طریق سایت شرکت اصلی و یا چه از طریق نمایندگی شرکت سورس گاردین در ایران) ، بعد از انجام عملیات خرید و ثبت سفارش محصول برای شما ، اطلاعات اکانت معتبر مخصوص مشتریان شرکت SourceGuardian برای شما به ایمیلی که در فرم سفارش تعریف کرده بودید ارسال میشه و با اون می تونید وارد سایت www.sourceguardian.com شده و از بخش لاگین ، وارد پنل کاربری خودتون بشید. بعد از ورود به این بحش ، جدولی برای شما نشون داده خواهد شد که در یکی از ردیف های اون ، اسم نرم افزار خریداری شده شما همراه با ورژن و دکمه دانلود براتون نمایش داده شده. نرم افزار رو دانلود کنین و شروع کنید به نصبش. ولی خوب به این نکته ای که میگم دقت داشته باشید ...
    نرم افزار سورس گاردین به شما اجازه میده لایسنس رو تا 3 بار ریست کنید. این ریست کردن زمانی لازم خواهد شد که یا سخت افزار شما تغییر کرده باشه (مثلاً دستگاهتون رو تعویض کرده باشید) و یا اینکه پارتیشنی که نصب رو قبلاً روش انجام داده بودید فرمت شده باشه. بنابراین توصیه می کنم تا حد امکان از نصب سورس گاردین بر روی درایو سیستم عامل ، و فرمت کردن پارتیشنی که سورس گاردین رو روش نصب کردین خودداری کنین (توضیحات بیشتر رو در لینک شرایط استفاده از خدمات در پایین وب سایت نمایندگی سورس گاردین در ایران مطالعه کنید)
    نصب این نرم افزار تنظیمات خاصی بجز آدرس مسیر نصب نداره ، پس با توجه به نکته بالا نصب رو به اتمام برسونین و نرم افزار رو باز کنید.
    بعد از اولین بار اجرای سورس گاردین ، اطلاعات اکانت شما در سایت اصلی شرکت ازتون خواسته میشه و با وارد کردن اونها ، علاوه بر اینکه نرم افزار کار خودش رو شروع می کنه ، لایسنس شما فعال میشه که می تونین تغییرات مربوط به این موضوع رو در پنل کاربری خودتون ببینید.
    حالا آماده کار با این نرم افزار هستید. به امید خدا در پست بعدی میرم سراغ نحوه کار با سورس گاردین (SourceGuardian)

    برای نصب سورس گاردین روی ویندوز ، لینوکس و مکینتاش ، ویدئوهایی رو هم آماده کردم که می تونین اونها رو در بخش پشتیبانی وب سایت نماینده رسمی سورس گاردین در ایران به آدرس www.sourceguardian.ir/support مشاهده کنین.

    پیروز و سربلند باشید ...

  37. #37

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    سلام به دوستان عزیزم
    در این پست ، با اولین صفحه نرم افزار سورس گاردین آشنا میشیم.
    زمانی که نرم افزار رو نصب کردین و با استفاده از اطلاعات اکانتتون که اولین بار ازتون سئوال میشه ، لایسنس نرم افزار رو فعال کردین ، در هر بار اجرای سورس گاردین با این صفحه مواجه خواهین بود :
    با توجه به شماره های موجود روی تصویر ، توضیح هر یک از قسمت های این صفحه رو خدمتتون عرض می کنم


    1. نوار منو
    2. دکمه ارسال درخواست پشتیبانی : با کلیک کردن روی این دکمه ، فرمی باز میشه مثل فرم ایجاد تیکت پشتیبانی در سایت www.sourceguardian.com . به عبارت دیگه ، این قابلیت ، سرویس پشتیبانی داخلی نرم افزار سورس گاردین هست که شما رو قادر میسازه بدون نیاز به باز کردن وب سایت ، از داخل خود نرم افزار سئوالاتتون رو برای شرکت سورس گاردین ارسال کنید.
    3. آخرین اخبار : در این بخش ، آخرین اخبار و اطلاعیه های شرکت سورس گاردین از قبیل ارائه نسخه های جدید نرم افزار، لودر ها، قابلیت های جدید و ... بیان میشه
    4. دکمه ایجاد پروژه جدید : از این دکمه برای شروع به کار عملیات انکدینگ برای یک پروژه جدید استفاده می کنیم. عبارت پروژه جدید در اینجا به یک عملیات انکدینگ اطلاق میشه که برای اولین بار قصد انجام اون رون رو داریم.
    5. دکمه باز کردن پروژه های قبلی : اگر قبلاً پروژه های انکدینگی رو از طریق سورس گاردین انجام داده و اونها رو ذحیره کرده باشیم ، می تونیم با کلیک روی این قسمت به اونها دست پیدا کنیم
    6. نمایش ویدئو : این لینک شما رو به صفحه نمایش ویدئوهای آموزشی شرکت سورس گاردین منتقل خواهد کرد
    7. فایل های آموزشی : با کلیک روی این دکمه ، به صفحه نمایش فایل های آموزشی سورس گاردین وارد خواهید شد
    8. نسخه نرم افزار سورس گاردین


    در پست های بعدی ، نحوه ایجاد یک پروژه انکدینگ رو با هم مرور خواهیم کرد ...

  38. #38

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    سلام

    من نتونستم دیکدر رایگانی برای سورس گاردین پیدا کنم اما به موارد و افرادی برخوردم که دیکد میکردند. نمیدونم با چه کیفیتی کار میکنند اما بعضی وقتا به صرفه به نظر میرسه. اگه سورس گاردین در نهایت خودش کد رو دیکد میکنه و تحویل مفسر php میده خوندم که میشه از اون مرحله کدهای اصلی رو گرفت اما این کار چقدر عملی هست و چرا به صورت عمومی در اینترنت مطالبی در مورد دیکد و بعد فیکس کدها منتشر شده با وجود این راه حلی که گفتم ؟

    لطفا چند مورد از برنامه های معروف که با سورس گاردین قفل گذاری شدند نام ببرید و چرا با اطلاع از وجود سورس گاردین هنوز از zend یا ioncube قفل گذاری میکنند ؟

    شما نوشتید :
    بنابراین توصیه می کنم تا حد امکان از نصب سورس گاردین بر روی درایو سیستم عامل ، و فرمت کردن پارتیشنی که سورس گاردین رو روش نصب کردین خودداری کنین (توضیحات بیشتر رو در لینک شرایط استفاده از خدمات در پایین وب سایت نمایندگی سورس گاردین در ایران مطالعه کنید)
    اگه قبل از فرمت کردن این پارتیشن ازش جایی دیگه کپی بگیریم و بعد برگردونیم، مشکلی نداره ؟


    برنامه های قفل گذاری دیگه مانند ioncube هم محدودیت ریست لایسنس دارند ؟


    سورس گاردین برنامه هایی رو که با فریم ورکهای معروف پی اچ پی بدون مشکل قفل و اجرا میکنه ؟ چیزی تو سایت نوشته بود اما دقیقا با چه نوع ساختار و چه نوع فعالیت اینها مشکل دارد و چقدر اهمیت دارد ؟ لطفا مثال بزنید.


    این سؤالاتی که پرسيدم همشون مهمند.

    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله mahdiyaran : پنج شنبه 10 مهر 1393 در 17:07 عصر

  39. #39

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    نقل قول نوشته شده توسط mahdiyaran مشاهده تاپیک
    سلام

    من نتونستم دیکدر رایگانی برای سورس گاردین پیدا کنم اما به موارد و افرادی برخوردم که دیکد میکردند. نمیدونم با چه کیفیتی کار میکنند اما بعضی وقتا به صرفه به نظر میرسه. اگه سورس گاردین در نهایت خودش کد رو دیکد میکنه و تحویل مفسر php میده خوندم که میشه از اون مرحله کدهای اصلی رو گرفت اما این کار چقدر عملی هست و چرا به صورت عمومی در اینترنت مطالبی در مورد دیکد و بعد فیکس کدها منتشر شده با وجود این راه حلی که گفتم ؟

    لطفا چند مورد از برنامه های معروف که با سورس گاردین قفل گذاری شدند نام ببرید و چرا با اطلاع از وجود سورس گاردین هنوز از zend یا ioncube قفل گذاری میکنند ؟

    شما نوشتید :


    اگه قبل از فرمت کردن این پارتیشن ازش جایی دیگه کپی بگیریم و بعد برگردونیم، مشکلی نداره ؟


    برنامه های قفل گذاری دیگه مانند ioncube هم محدودیت ریست لایسنس دارند ؟


    سورس گاردین برنامه هایی رو که با فریم ورکهای معروف پی اچ پی بدون مشکل قفل و اجرا میکنه ؟ چیزی تو سایت نوشته بود اما دقیقا با چه نوع ساختار و چه نوع فعالیت اینها مشکل دارد و چقدر اهمیت دارد ؟ لطفا مثال بزنید.


    این سؤالاتی که پرسيدم همشون مهمند.

    با تشکر

    دوست عزیزم ، راستش من خیلی دیکدر ها رو تست کردم و واسه خودم این اطمینان وجود داشته که سورس گاردین دیکد نشده توسط اونها. شاید مواردی باشه که من ندیدم و تست نکردم ، و شاید اگر الان نیست ، بعداً ایجاد شه ... ولی مسلماً کسانی که طراح این نرم افزارها هستن هم افراد عادی ای نیستن و اونها هم اگر از نظر علم و تخصص از ما بالاتر نباشن ، پایین تر نیستن. به هر حال هیچ چیزی غیر ممکن نیست و من قصد انجام صحبت های متعصبانه رو ندارم. قبلاً هم در پست های ابتدایی عرض کردم که هدفم آموزش سورس گاردین هست. اینکه چقدر مطمئن هست و آیا از بقیه بهتره یا نه رو خودتون باید تشخیص بدید.

    در مورد برنامه هایی که در خارج از ایران با سورس گاردین انکد شدن اطلاعات خاصی ندارم. این موضوع رو می تونین از سایت www.sourceguardian.com بپرسید. در مورد استفاده کنندگان داخل ایران ، این نرم افزار برای مشتریانی که در زمینه تولید نرم افزارهای تحت وب ، نرم افزار های مربوط به سرویس VOIP ، نرم افزارهای تیکتینگ و مواردی مثل این در حال فعالیت هستن داره استفاده میشه. در مورد نرم افزارهای Zend و ionCube اطلاعاتی ندارم. فقط می دونم که نرم افزاری مثل WHMCS با ionCube انکد شده که می بینید چقدر نسخه های نال شده اون راحت گیر میاد. البته شاید این موضوع مربوط به نسخه های قبلی این نرم افزار باشه. به هر حال من در مورد این دو نرم افزار اطلاعات خاصی نمی تونم بیان کنم. بهترین راه برای اینکه اطمینان حاصل کنین ، این هست که خودتون هر سه این نرم افزارها رو تست کنین و تصمیم بگیرین

    برگردوندن بکاپ پارتیشن روی درایوی که فرمت شده ، تفاوتی با فرمت نکردن نداره. شاید من متوجه منظورتون نشدم. ولی با کپی پوشه نصب ، مسلماً مشکل ایجاد خواهد شد.

    در مورد لایسنس ionCube اطلاعاتی ندارم متأسفانه. می تونین در سایت هاشون اطلاعات لازم رو کسب کنین

    در مورد پشتیبانی سورس گاردین (SourceGuardian) از فریمورک ها ، پاسخ شرکت در مورد این سئوال رو خدمتتون عرض می کنم :

    Unfortunately, we can't test all the available PHP frameworks. SourceGuardian can encode any syntax correct PHP code. However, some of the framework are known for parsing *source code* for extracting additional information. Obviously this will not work as there is nothing to extract from the encoded files.
    If the framework you use uses standard ways of getting run time type information like Reflection then this should work as SourceGuardian does encode doc comments and they are available for encoded files.
    However, Symfony2 for example uses Reflection but also uses parsing, and this does not work out of the box.

    باز هم توصیه می کنم نسخه 14 روزه آزمایشی سورس گاردین رو نصب کنین و شخصاً تست رو روی فریمورک مورد استفاده خودتون انجام بدید.

  40. #40

    نقل قول: نحوه کار با انکدر سورس گاردین (SourceGuardian) برای محافظت از سورس کد های PHP

    سلام به دوستان عزیز
    بعد از یک وقفه ناخواسته ، دوباره اومدم تا این بار بگم چجوری میشه اولین پروژه خودمون رو انکد کنیم.
    در پست قبلی با بخش های اولین صفحه نرم افزار سورس گاردین آشنا شدیم. برای شروع به انکدینگ یه پروژه جدید ، روی دکمه Create a New Project کلیک می کنیم و صفحه ای مثل عکس زیر برامون باز میشه :
    در این صفحه بخش هایی وجود داره که در زیر به اونها اشاره می کنم :
    1- دکمه Add : برای معرفی و انتخاب فایل هایی که قصد انکد کردن اونها رو دارید. با فشردن این دکمه پنجره ای باز میشه که می تونین با حرکت در قسمت های مختلف پارتیشن های سیستم خودتون ، فایل های مد نظر رو برای انکد کردن انتخاب کنین.
    2- دکمه New Folder : فشردن این دکمه باعث ایجاد یک پوشه جدید در پروژه شما میشه
    3- Target PHP Version : در اینجا نسخه های مختلف PHP لیست شدن که می تونین با توجه به نسخه ای که در برنامه شما استفاده شده ، یک یا چند یا همه اونها رو انتخاب کنین. مسلماً بر روی سرور مقصدی که فایل های انکد شده قرار هست اجرا بشن باید این نسخه از PHP نصب باشه
    4- دکمه Lock : جهت قفل گذاری بر روی فایل های PHP انتخاب شده بر اساس فاکتورهای مختلف
    5- دکمه Advanced : فشردن این دکمه باعث نمایش تنظیمات تکمیلی عملیات انکدینگ میشه
    6- دکمه Choose : کلیک کردن روی این دکمه باعث نمایش پنجره ای برای انتخاب مسیر قرارگیری فایل های انکد شده میشه
    7- دکمه Encode : اگر فایل های خام و مسیر نصب انتخاب شده باشن ، این دکمه فعال میشه و با فشردن اون ، عملیات انکدینگ آغاز میشه. با توجه به اینکه عملیات با موفقیت به پایان برسه یا با مشکل مواجه بشه در پنجره جدیدی نتیجه به شما نشون داده میشه


    اولین پروژه ما با تنظیمات کلی و پیش فرض انکد شد
    تا اینجا تونستیم فایل های سورس برنامه که به راحتی قابل خونده شدن و تغییر داده شدن بودن رو به فرمت غیر قابل خونده شدن تبدیل کنیم. حالا اگر فایل های ما به هر نحوی دست کسی بیفته چیزی از اونها دستگیرش نمیشه
    به امید خدا در پست بعدی ، نحوه اعمال تنظیمات قفل گذاری و ایجاد محدودیت اجرا روی این فایل ها رو با هم مرور خواهیم کرد.

    پایدار و موفق باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله سورس گاردین : سه شنبه 29 مهر 1393 در 22:23 عصر

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. نحوه کار با Chilkat برای دریافت ایمیل
    نوشته شده توسط negar.rafie در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1391, 19:42 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 مهر 1389, 23:29 عصر
  3. سورس برنامه ای برای کار با دیتا بیس (اتچ، بکاپ و ...)
    نوشته شده توسط moj_asghary در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 30 خرداد 1389, 16:53 عصر
  4. سورس نمونه ساده برای کار با sql
    نوشته شده توسط saadi2 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 آذر 1388, 23:49 عصر
  5. نحوه کار با light pen یا component ای برای آن
    نوشته شده توسط mhd در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اردیبهشت 1384, 13:31 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •