نمایش نتایج 1 تا 25 از 25

نام تاپیک: درخواست راهنمایی

  1. #1

    درخواست راهنمایی

    سلام دوستان
    من کد زیر می خوام ببرم توی متلب اما اشکال می گیره
    ممنون می شم راهنماییم کنید
    For c€C do

    Dc=0
    Bulid vc using term frequencies on segment C
    For word w€Vc do
    Dc=Dc+|freq(w,v)-freq(w,Vc)|
    end for
    end for
    style =1\|c|∑c€C Dc
    for c€C do
    if Dc< style-&
    mark segment c as outlier and potential plagiarized passage.
    End if
    End for

  2. #2

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    یه سری کاراکتر در کد شما وجود داره عجیب و غریب.
    اگه امکان داره ابتدا کد را در نوت پد پیست کنید بعد اینجا بذارید ( لطفا کد ره داخل تگ ها بذارید تا منظم تر بشه)
    در ضمن بگید مربوط به چه زبانی می شه

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    http://www.sciencedirect.com/science...57417412013231
    الگوریتمل داخل مقاله ای که لینکش بالا قرار دادم هست

  4. #4

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط kiani66 مشاهده تاپیک
    http://www.sciencedirect.com/science...57417412013231
    الگوریتمل داخل مقاله ای که لینکش بالا قرار دادم هست
    خیلی ممنون!!
    شما اکانت sciencedirect داری؟

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نه باید سایت http://www.freepapers.ir/
    ,http://paperdl.ir/ راحت می شه دانلودش کرد.

  6. #6

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    http://cld.persiangig.com/download/RElOZC/dl
    http://cld.persiangig.com/download/hSzvr6/dl
    اولی کد مقاله دومی کدی که خودم نوشتم ،می شه راهنمایی کنید کدی نوشتم کدوم بخشش اشتباهه
    کد معادل style چی می شه ممنون

  7. #7

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    ببخشید کسی نیست راهنمایی کنه

  8. #8

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    متن مورد نظر را به متغیر doc می دهیم . دقت کنید در مت مورد نظر عدد و کاراکترهایی مثل نقطه و ویرگول و .. نباشه. فقط حروف الفبا باشه در غیر این صورت خطا میده

    doc='asd sdfsdgfdgh retyry th gfhgfh rdytyu zxcvcx rdytyu mdsfdk dyptrtry lkfdglldfg ljdf';
    m=10;
    threshold=.01;
    C=strsplit(doc,' ',true);
    [uq, ~, dx]=unique(C);
    cnt=hist(dx,1:numel(uq));
    V=cell2struct( num2cell(cnt)',uq,1);
    dex=round(1:((numel(C)-1) /m):numel(C));
    for i=1:numel(dex)-1
    c{i}=C(dex(i):dex(i+1)-1);
    dc(i)=0;
    [uq, ~, dx]=unique(c{i});
    cnt=hist(dx, 1:numel(uq));
    Vc=cell2struct(num2cell(cnt)', uq,1);
    for j=1:numel(uq)
    dc(i)= dc(i)+abs(V.(uq{j})- Vc.(uq{j}))/ (V.(uq{j})+Vc.(uq{j}));
    end
    end
    style=sum(dc)/numel(C);
    outlierindex= find(dc<style-threshold);
    c(outlierindex)

  9. #9

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    خیلی ممنون لطف کردید

  10. #10

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    ببخشید کد بالا که نوشتم سه تا خطش اشکال گرفته
    http://cld.persiangig.com/download/woKvS3/dl

  11. #11

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط kiani66 مشاهده تاپیک
    ببخشید کد بالا که نوشتم سه تا خطش اشکال گرفته
    http://cld.persiangig.com/download/woKvS3/dl
    احتمالا از یک نسخه متلب قدیمی استفاده می کنید که این دستورات را نداره
    اگه متلب ندارید می تونید از این سایت استفاده کنید البته اینجا نرم افزار octave به صورت online هست
    http://www.compileonline.com/execute_matlab_online.php

  12. #12

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    ممنون بله دقیقا همینه ورژنش پایینه

  13. #13

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    سلام ببخشید من دانشجوی ترم اول هوش مصنوعی هستم اصلا متلب کارنکردم یه پروژه دارم به این صورت که یه تابع (f(x تعریف کنیم که یک به یک نباشد سپس نگاشت دو مجموعه فازی مثلثی و ذوزنقه ای رو تحت (f(x بدست آوریم.ممنوم میشم کمکم کنید

  14. #14

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    کسی نیست کمکم کنه

  15. #15

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    دقیقا مشکل خودتون رو داخل سایت زیر آپلود کنید تا به صورت رایگان مشکلتون حل بشه.سپاس
    دانلود سورس کدهای متلب
    بعد از ورود به سایت در قسمت ارسال سفارشات و پروژه های میتونید مشکلتون رو آپلود کنید .

  16. #16

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    سلام.ممنون که راهنماییم کردین.من توی سایتی که گفتین آپلود کردم

  17. #17

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    ببخشید من آپلود کردم ولی خبری نشد.من شنبه باید تحویل بدم

  18. #18

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    http://freeupload.ir/cxckhf1wksds/Er...plit.docx.html
    سلام ببخشید کد توی متلب 2014 هم تست کردم این خطاها رو می ده

  19. #19

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط kiani66 مشاهده تاپیک
    http://freeupload.ir/cxckhf1wksds/Er...plit.docx.html
    سلام ببخشید کد توی متلب 2014 هم تست کردم این خطاها رو می ده
    دستور strsplit را به این صورت تغییر بدید
    C=strsplit(doc,' ');

  20. #20

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    http://s5.picofile.com/file/81444283...uct1.docx.html
    ببخشید این قسمتش خطا داره ممنون از این که راهنمایی ی کنید م

  21. #21

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    نقل قول نوشته شده توسط kiani66 مشاهده تاپیک
    http://s5.picofile.com/file/81444283...uct1.docx.html
    ببخشید این قسمتش خطا داره ممنون از این که راهنمایی ی کنید م
    من که امتحان می کنم مشکلی نداره
    به جای 1 بذارید 2 شاید درست بشه

  22. #22

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    ببخشید با 2 هم امتحان کردم ولی بازم خطا می ده

  23. #23

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    سلام.ببخشید من یه سوال داشتم.من یه پروژه دارم به این صورت که باید دیتا ستirisداخل متلب لود کنیم و عملیات classificaationرا با ستفاده از الگوریتم id3 روی این دیتاست اجرا کنیم.ممنون میشم کمکم کنید.

  24. #24

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    کسی نیست؟

  25. #25

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    salam doostan man ye assignmet daram mikhastam bedoonam kasi mitoone dar anjamesh komakam kone

    Your task is to develop a learning control system for a computer game “Jedi Master” nonexistent
    The purpose of the system is to allow the player to control swordfights by swinging around a motion
    sensor equipped with accelerometers. Seven people have demonstrated their performance on seven
    different moves, and the developed system should be able to classify new demonstrations as one of the
    demonstrated moves
    The information from the demonstrations is available as a tar file which contains several files named
    pXmYdZ.mat where
    X is the number of the demonstrator (person
    Y is the class (type of move), and
    Z is an index of each individual demonstration
    Therefore, each file will contain a single demonstration with three values on each line. The values
    correspond to the accelerometer measurements at the corresponding time instant. Each demonstration
    contains measurements over the whole motion. The demonstrated moves are as follows
    Class (Y) Move
    1 Slash left
    2 Slash right
    3 Cross strike
    4 Parry & strike
    5 Parry up
    6 Overhead strike
    7 Stab
    Note that you need to load the data files to Matlab using load -ascii
    Your task is to implement a Matlab function C = pr_classify(testdata), which classifies a single
    unknown example given as a N 3 matrix testdata. The output class C should correspond to the
    moves listed above

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش Foxpro
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 20:14 عصر
  2. درخواست راهنمایی در مورد Squid
    نوشته شده توسط SRG در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 08:50 صبح
  3. درخواست راهنمایی در مورد مبدل VB6 به #C
    نوشته شده توسط احد در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:34 عصر
  4. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •