نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: راهنمایی برای ایجاد تابعی که بعد اجرا 5 دقیقه صبر کرده و بعد شروع به کار کند!

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    Question راهنمایی برای ایجاد تابعی که بعد اجرا 5 دقیقه صبر کرده و بعد شروع به کار کند!

    سلام،

    من که وب سرویس پیام کوتاه گرفتم، میخوام وقتی که اس ام اس ارسال شد و در دیتابیس ثبت شد، بصورت خودکار 5 دقیقه صبر کنه و بعد اجرا شه. در تابع میخوام وضعیت پیام رو چک کنم و در دیتابیس ثبت کنم که ارسال شد یا و.... .

    از Threading میشه استفاده کرد؟ چطوری؟

    نمیخوام کاربر متوجه شه و اینا همه در پسزمینه اجرا شه و کاربر هیچ احساسی نکنه و وقفه در صفحه ایجاد نشه. با ASP.NET دارم مینویسم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد تابع ای که بعد اجرا 5 دقیقه صبر کرده و بعد شروع به کار کند!

    کسی نمیدونه؟ اگه راه ابتکاری دیگه ای هم هست بگید.

  3. #3

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد تابع ای که بعد اجرا 5 دقیقه صبر کرده و بعد شروع به کار کند!

    میتونی از تایمر استفاده کنید ... یا از ترد ها وسط کد ها

    Thread.Sleep();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد تابع ای که بعد اجرا 5 دقیقه صبر کرده و بعد شروع به کار کند!

    برنامه های زمان بندی زیادی هستن اما بستگی داره به هاست شما که مدیریت سشن ها چطوریه
    http://www.dotnettips.info/post/997/...A7%D9%88%D9%84

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد تابع ای که بعد اجرا 5 دقیقه صبر کرده و بعد شروع به کار کند!

    نقل قول نوشته شده توسط Abbas Naghdi مشاهده تاپیک
    میتونی از تایمر استفاده کنید ... یا از ترد ها وسط کد ها

    Thread.Sleep();
    این دستور که صبرمیکنه و هیچ کاری انجام نمیده.
    نمیخوام کاربر متوجه شه و اینا همه در پسزمینه اجرا شه و کاربر هیچ احساسی نکنه و وقفه در صفحه ایجاد نشه.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد تابع ای که بعد اجرا 5 دقیقه صبر کرده و بعد شروع به کار کند!

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    برنامه های زمان بندی زیادی هستن اما بستگی داره به هاست شما که مدیریت سشن ها چطوریه
    http://www.dotnettips.info/post/997/...A7%D9%88%D9%84
    راهی نداره از کامپننتی استفاده نشده و از خود دستورات و توابع .net استفاده شه؟!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار hesam_mahmoodi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    مازندران - نور
    پست
    140

    نقل قول: راهنمایی برای ایجاد تابع ای که بعد اجرا 5 دقیقه صبر کرده و بعد شروع به کار کند!

    من خودم یه چیزایی تو ذهنم هست ولی میخوام ببینم کد های استانداردی برای این کار هست؟

    من خودم فکر میکنم بشه با برنامه نویسی موازی و استفاده از وقفه انجامش داد.

تاپیک های مشابه

  1. راهنمایی برای ایجاد سایت با موضوع e-learning
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 07 تیر 1392, 13:49 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 خرداد 1389, 11:58 صبح
  3. راهنمایی برای ایجاد یک فروم
    نوشته شده توسط Keyhan Clever در بخش MySQL
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 29 تیر 1388, 18:31 عصر
  4. راهنمایی برای ایجاد یه فرم ورود داده ساده
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 30 مهر 1386, 14:55 عصر
  5. راهنمایی برای ایجاد Counter
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 11:53 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •