نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: درخواست راهنمایی

  1. #1

    درخواست راهنمایی

    سلام دوستان من یک پروژه Python دارم اما نمی دونی چه طوری باید بازش کنم توی نرم افزار Python
    می شه راهنماییم کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    راه کلیش اینه که بنویسی python path/to/file

  3. #3

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    ببخشید وقتی کد رو توی پایتون اجرا می کنم خطای زیر رو می ده
    Traceback (most recent call last):
    File "E:\pan09-plagiarism-detection-performance-measures.py", line 67, in <module>
    from numpy import int8 as npint8
    ImportError: No module named numpy

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    خودش که نوشته numpy روی سیستمتون نصب نیست. باید نصبش کنید.

  5. #5

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    سلام ببخشید برای رفع این مشکل چی کار باید کرد،وقتی برنامه اجرا می کنم می نویسه ،Plagiarism path undefined. Use option -p or --plag-path.
    مسیرش کجا باید تعریف کنم ؟کدها رو توی مسیر خاصی باید قرار بدم ؟ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله kiani66 : سه شنبه 02 دی 1393 در 09:28 صبح

  6. #6

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    ببخشید کسی نبود راهنمایی کنه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار n.nowroozi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    480

    نقل قول: درخواست راهنمایی

    والا من که نفهمیدم چیکار کردید ولی طبق چیزی که گذاشتید مسیر این رو Plagiarism باید موقع اجرا -p بهش بدید.

  8. #8

    نقل قول: درخواست راهنمایی



    کمک در حل تمرینات پایه پایتون

    نام تاپیک: کمک در حل تمرینات پایه پایتون

    پاسخ گویی به این تاپیک تحت نظر گرفتن این تاپیک…

    برچسب ها: هیچ

    saeed7474 said:یکشنبه 25 آبان 1393 21:43 بعد از ظهر

    کمک در حل تمرینات پایه پایتون

    سلام دوستان
    تمرینات زیر یک سری تمرینات پایه ای می باشند می توانید همراه با توضیح حل کنید ؟
    باتشکر

    ۱. تابعی بنویسید که عددی را گرفته آنرا به مبنای شانزده ببرد .
    ۲. تابعی بنویسید که دو عدد را گرفته و ب.م.م آنها را به صورت بازگشتی حساب کند.
    ۳. تابعی بنویسید که لیستی از اعداد را از کاربر گرفته ، میانگین و میانه و انحراف معیار آنها را به صورت یک سه تایی (تاپل سه تایی) برگرداند.
    ۴. تابعی بنویسید که رشته ای را گرفته و دو حرفی که بیشترین وکمترین تکرار را دارد را در یک دوتایی برگرداند .
    توضیح : یک دیکشنری تعریف کنید که کلید آن، حروف الفبا و مقادیر آن ، تعداد تکرار آن باشد. یعنی به هر کاراکتر که می رسید به این دیکشنری با مقدار اضافه می شود و اگر قبلا اضافه شده بود ، مقدار آن یک عدد افزایش پیدا می کند. سپس آنرا مرتب کرده واولین و آخرین عنصر را برگردانید .
    ۵ .تابعی بنویسید که لیستی از چهار حرف L,R,U,D به معنای پایین ، بالا، راست و چپ که مسیر حرکت یک ربات است را گرفته ، مختصات مسیر طی شده را به صورت یک لیست از دوتایی ها برگرداند . فرض کنید نقظه شروع حرکت ربات ، نقطه صفر و صفر مختصات است .
    فرض کنید لیست ورودی مشابه این باشد :
    ['R','U','U','L','L','L','D','D','D','R','R']

    باید خروجی به صورت زیر باشد :
    [(1,0),(1,1),(1,2),(0,2),(-1,2),(-1,1),(-1,0),(-1,-1),(0,-1),(1,-1)]

    چگونه تشخیص می دهید که ربات از یک نقطه ، دو بار عبور کرده است ؟

    ۶. تابعی بنویسید که عددی را گرفته، تعیین کنید که چه ماهی از سال و چه روزی است .



    saeed7474 said:دوشنبه 26 آبان 1393 07:30 قبل از ظهر

    نقل قول: کمک در حل تمرینات پایه پایتون

    تابعی بنویسید که لیستی از اعداد را از کاربر گرفته ، میانگین و میانه و انحراف معیار آنها را به صورت یک سه تایی (تاپل سه تایی) برگرداند.



    BobiFX said:سه شنبه 27 آبان 1393 23:11 بعد از ظهر

    نقل قول: کمک در حل تمرینات پایه پایتون

    مشکلت کجاشه؟!



    m.salehzade said:سه شنبه 09 دی 1393 09:22 قبل از ظهر

    نقل قول: کمک در حل تمرینات پایه پایتون

    توروخدا کمکم کنید
    برنامه ای بصورت بازگشتی ک تعدادارقام عدد ورودی را حساب کند
    برنامه ای ک اعداد اول از یک تا nراچاپ نماید
    برنامه ای ک مثلث خیام mسطحی راتولید نماید
    " " اطلاعات nنفر شامل نام و نام خانوادگی و سن انهارا دریافت کرده و ذخیره کند
    برنامه ای ک آرایه ای ازاعداد را دریافت کرده و بدون کمک از توابع ویژه موجود انهارا بصورت مرتب شده درخروجی چاپ کند

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی
    نوشته شده توسط jafari1 در بخش Foxpro
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 20:14 عصر
  2. درخواست راهنمایی در مورد Squid
    نوشته شده توسط SRG در بخش توسعه‌ی لینوکس و نرم افزارهای آزاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آبان 1383, 08:50 صبح
  3. درخواست راهنمایی در مورد مبدل VB6 به #C
    نوشته شده توسط احد در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1383, 12:34 عصر
  4. درخواست راهنمایی در مورد refresh
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 06 اردیبهشت 1382, 08:07 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •