نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ارسال مقادیر از جاوا اسکریپت با php

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    ارسال مقادیر از جاوا اسکریپت با php

    من سه تا لیست منو دارم که مرتبط به هم هستن وقتی اولی انتخاب میشه گزینه هاش در دومین لیست ظاهر میشه و وقتی دومی انتخاب میشه گزینه هاش در سومین لیست ظاهر میشه و اینکارو با جاوا اسکریپت انجام میدم ولی میخوام مقدار این گزینه ها که برای جستجو هست به صفحه دیگه ارسال کنم مقدار ها ارسال نمیشن چه کاری میتونم انجام بدم
    فرم من
        <div ng-app class="container row">        <form role="form">
    <div class="form-group" ng-controller="dropdownCtrl">
    <div class="col-md-4">

    <select class="form-control" ng-model="selectedParentItem" ng-options="p.displayName for p in parentItems" >

    <option value="" default selected>--- please select an option ---</option>
    </select>
    </div>
    <div class="col-md-4">
    <select class="form-control" ng-model="selectedChildItem" ng-options="c.displayName for c in filteredArray | filter:{parentId: selectedParentItem.id}">
    <option value="" default selected>--- please select an option ---</option>
    </select>
    </div>
    <div class="col-md-4">
    <select class="form-control" ng-model="selectedGrandChildItem" ng-options="g.displayName for g in grandChildItems | filter:{parentIdd: selectedChildItem.parentIdd}">
    <option value="" default selected>--- please select an option ---</option>
    </select>
    </div>
    <input type="button" value="save" />
    <br />
    </div>
    </form>
    </div>




    جاوا اسکریپت که مقدار هر لیست رو با php از جدول فراخوانی می کنم

    <script src="<?php echo js; ?>angular.js"></script><script>
    function dropdownCtrl($scope, filterFilter) {
    $scope.parentItems = [
    <?php
    ostanlist();
    ?>
    ];
    $scope.childItems = [
    <?php
    shahrestanlist();
    ?>
    ];
    $scope.filteredArray = [];
    $scope.$watch("parentIdd", function (newValue) {
    $scope.filteredArray = filterFilter($scope.childItems, newValue);
    },true);
    $scope.grandChildItems = [
    <?php
    citylist();
    ?>
    ];
    }
    </script>




    حالا این مقدارها چطور باید ارسال بشن به صفحه دیگه که عمل جستجو انجام میشه

  2. #2

    نقل قول: ارسال مقادیر از جاوا اسکریپت با php

    مقدار ها ارسال نمیشن
    با با چه روشی تست کردین؟

    اگه میخواین از ajax استفاده کنید اعلام کنید تا راهنماییتون کنم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ارسال مقادیر از جاوا اسکریپت با php

    آخه این سه تا لیست منو داخل یک فرم جستجو من هستش کi مقدار های دیگه هم باید همراش ارسال بشه و این سه لیست منو مرتبط به هم هست که از این کد جاوااسکریپت استفاده نکنم نمیشه به هم مرتبط باشن حالا باید چیکار کنم که این مقدارها رو به همین صورت که عکس بتونم به صفحه دیگه پست کنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ارسال مقادیر از جاوا اسکریپت با php

    دوستان راهی وجود نداره؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ارسال مقادیر از جاوا اسکریپت با php

    دوستان گلم واقعا......؟

  6. #6

    نقل قول: ارسال مقادیر از جاوا اسکریپت با php

    نمی تونید توی url مقادیر تون رو بفرستید ؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: ارسال مقادیر از جاوا اسکریپت با php

    نه بدبختی نمیشه گیر افتادم کارو باید تحویل بدم این یه تیکه خیلی داره منو اذیت می کنه کلی از کار عقب افتادم

تاپیک های مشابه

  1. ارسال متغیر از جاوا اسکریپت به php
    نوشته شده توسط sepehr2121 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 27 بهمن 1391, 09:07 صبح
  2. سوال: اجرا نشدن تکه کد جاوا اسکریپت در php
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 14:10 عصر
  3. استفاده از متغیر جاوا اسکریپت در php
    نوشته شده توسط roya2002_80 در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 26 بهمن 1387, 08:37 صبح
  4. سوال: مشکل در ارسال پارامتر با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط navid_gh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 02 تیر 1387, 18:23 عصر
  5. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 17 دی 1386, 21:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •