نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تغییر فونت listview

  1. #1

    Post تغییر فونت listview

    با سلام
    من میخواستم فونت لیست ویو را عوض کنم و از روش زیر استفاده کردم ولی forceclose میده


    public class MainActivity extends Activity {


    TextView textview1;
    Typeface face;
    String Item[] = { "1", "2", "3", "4", "5" };
    ListView ListView1;

    @Override
    protected void onCreate(Bundle savedInstanceState) {
    super.onCreate(savedInstanceState);
    setContentView(R.layout.activity_main);


    ListView1 = (ListView) findViewById(R.id.listView1);
    textview1 = (TextView) findViewById(R.id.txtrow);

    face = Typeface.createFromAsset(getAssets(), "font.ttf");

    textview1.setTypeface(face);


    final ArrayAdapter<String> adapter = new ArrayAdapter<String>(this,
    R.layout.txtrow, R.id.row, Item);
    ListView1.setAdapter(adapter);
    }
    }



    لطفا راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: تغییر فونت listview

    فایل Font رو با چه اسمی و در چه مسیری کپی کردی ؟

  3. #3

    نقل قول: تغییر فونت listview

    در فولدر assets و با اسم font.ttf

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: تغییر فونت listview

    1) نام فایل در قسمت جاوا به بزرگی و کوچکی حروف حساس است
    2) لاگ کت بده

  5. #5

    نقل قول: تغییر فونت listview

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    1) نام فایل در قسمت جاوا به بزرگی و کوچکی حروف حساس است
    2) لاگ کت بده
    بزرگ و کوچکی را رعایت میکنم

    اینم لاگ کت
    java.lang.RuntimeException: Unable to start activity ComponentInfo{com.example.test2/com.example.test2.MainActivity}: java.lang.NullPointerException

  6. #6

    نقل قول: تغییر فونت listview

    فونتت رو عوض کن و ببین حل میشه یا نه
    بعضی فونت ها تو اندروید جواب نمیده

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: تغییر فونت listview

    خطای
    java.lang.NullPointerException
    دارین
    کد لایوت رو بده

  8. #8

    نقل قول: تغییر فونت listview

    نقل قول نوشته شده توسط saeed_g21 مشاهده تاپیک
    خطای
    java.lang.NullPointerException
    دارین
    کد لایوت رو بده

    کد لایوت اصلی



    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    xmlns:tools="http://schemas.android.com/tools"
    android:id="@+id/LinearLayout1"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent"
    android:orientation="vertical"

    <ListView
    android:id="@+id/listView1"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="wrap_content" >

    </ListView>


    </LinearLayout>


    کد لایوت R.layout.txtrow




    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <LinearLayout xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android"
    android:layout_width="match_parent"
    android:layout_height="match_parent" >

    <TextView
    android:id="@+id/txtrow"
    android:layout_width="wrap_content"
    android:layout_height="wrap_content"/>
    </LinearLayout>
    آخرین ویرایش به وسیله ihasan : دوشنبه 31 شهریور 1393 در 21:26 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ahmad.t1100
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    اسمون خدا
    پست
    125

    نقل قول: تغییر فونت listview

    مقدار خالی داره سعی می کنم یه نمونه بنویسم و واست بفرستم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار saeed_g21
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,078

    نقل قول: تغییر فونت listview

    کلا این کاری که کردین اشتباه هست

    ببینید شما TextView رو در یک لایوت دیگه ای قرار دادین پس انتظار نداشته باشید که بطور مستقیم
    textview1 = (TextView) findViewById(R.id.txtrow);

    براش دسترسی داشته باشید برای همین با خطای java.lang.NullPointerException روبرو میشوید

    بایستی حتما از لیست ویوی سفارشی شده استفاده نمایید که تغییراتی مثلا فونت رو در متد getView آن اعمال نمایید

    یاحق

تاپیک های مشابه

  1. نحوه تغییر فونت در LISTVIEW یا LISTBOX
    نوشته شده توسط m-taheri در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 31 شهریور 1388, 00:45 صبح
  2. تغییر فونت منو
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 16 فروردین 1383, 16:27 عصر
  3. تغییر فونت در IDE
    نوشته شده توسط baabi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 25 آبان 1382, 10:24 صبح
  4. تغییر فونت و سایز فونت Notepad , MsDos Prompt از vb6
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 مرداد 1382, 13:53 عصر
  5. تغییر فونت و سایز منوها
    نوشته شده توسط jannati در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 05 مرداد 1382, 22:25 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •