نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال درخواست پست به http از طریق winsock

  1. #1

    ارسال درخواست پست به http از طریق winsock

    سلام به دوستان .

    من یه برنامه نوشتم وسط کار به مشکل خوردم و جواب نمیده میخواستم اگر امکان داره کمک کنید .


    Private Sub Command1_Click()
    Winsock1.Close
    Winsock1.Connect "www.wpdl.ir", 80
    End Sub

    Private Sub Winsock1_Connect()
    Dim pack As String, login As String
    login = "log=" & Text1.Text & "&pwd=" & Text2.Text & "testcookie=1"
    pack = "POST /wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwpdl.ir%2Fwp-admin%2F&reauth=1 HTTP/1.1" & vbCrLf
    pack = pack & "Host: www.wpdl.ir" & vbCrLf
    pack = pack & "Keep -Alive: 300" & vbCrLf
    pack = pack & "Connection: keep -alive" & vbCrLf
    pack = pack & "Content-Type: application/x-www-form-urlencoded" & vbCrLf
    pack = pack & "Content-Length: " & Len(login) & vbCrLf & vbCrLf & login

    Winsock1.SendData pack
    End Sub

    Private Sub Winsock1_DataArrival(ByVal bytesTotal As Long)
    Winsock1.GetData Data, vbString
    MsgBox Data
    End Sub


    این برنامه من هست و من میخوام با 2 تا تکست باکس که نمایانگر فیلد یوزر و پسورد هست به وردپرس لوگین کنم و اینکه اگر موفق شدم لوگین کنم با یه پیغام بهم بگه که لوگین شدم .

    تا اینجا رفتم ولی یه سری جواب ها میده که منو واقعا گیج کرده .
    دوستان اهل فن یه نظری بدن دعاتون میکنیم

    یا علی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Dr Saeed
    تاریخ عضویت
    بهمن 1392
    محل زندگی
    زیره اسمون خدا
    پست
    108

    نقل قول: ارسال درخواست پست به http از طریق winsock

    این صفحه که شما بهش متصل شدید که اصلا قسمت login نداره :-؟ شما دارید به یه صفحه هدر ارسال میکنید که توش جای login کردن نداره

    واسه اینکه بفمهی لاگین شدید یا نه جوابی که از طرف سایت ارسال میشه رو بریزید داخل یه تکس باکس و متن داخل تکس باکس رو چک کنید
    آخرین ویرایش به وسیله vbhamed : شنبه 26 مهر 1393 در 12:25 عصر

تاپیک های مشابه

  1. ارسال فایل از طریق Winsock
    نوشته شده توسط Fery666 در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 دی 1392, 14:41 عصر
  2. مبتدی: درخواست سورس کد یا آموزش اتصال Winsock به Browser { استفاده از HTTPS }
    نوشته شده توسط 1009645 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 فروردین 1392, 16:35 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 26 دی 1391, 12:44 عصر
  4. مشکل در ارسال از طریق winsock
    نوشته شده توسط bavimorteza در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1388, 01:35 صبح
  5. ارسال پارامتر به کریستال ریپورت از طریق دلفی(کمک فوری)
    نوشته شده توسط Future در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 آبان 1384, 12:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •