نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطای Illegal characters in path

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Pedram_Parsian
    تاریخ عضویت
    مرداد 1392
    محل زندگی
    پشت کامپیوتر
    پست
    430

    Angry خطای Illegal characters in path

    با سلام خدمت همه برنامه نویسان عزیز


    من با این خط کد اطلاعات فایلم رو در قالب یک مسیج نمایش می دم و مشکلی ندارم :

    MessageBox.Show(Serialize(File.ReadAllText(Path), "BT"));


    توضیحات : متد Serializr یک متد هست که یک string ورودی دریافت می کند و همچنین یک string دیگر که برای رمزگشایی استفاده میشه .....
    و من به عنوان string ورودی، اطلاعات فایل رو میدم که همونطور که گفتم مشکلی باهاش ندارم.

    ولی وقتی می خوام با استفاده از کلاس Xdocument همون اطلاعات رمزگشایی و بعد داخل این کلاس قرار بدم (با کد زیر :)


    var users = XDocument.Load(Serialize(File.ReadAllText(System.I O.Path.GetFullPath(Path)), "BT"));


    این کد در زمان RunTime خطای Illegal characters in path رو میده .... لطفا علت کلی خطا رو ذکر نکنید چون می دونم وقتی این خطا به وجود میاد که کارکتر های اشتباه در آدرس وجود داشته باشند ولی خطا به این علت نیست چون که در خط اول اطلاعات رو کامل می خونه و کار میکنه.

    در ضمن آدرس فایل هم به این صورته :

    Path = Environment.SpecialFolder.MyDocuments + System.IO.Path.DirectorySeparatorChar + "Serialize.xml";

  2. #2

    نقل قول: خطای Illegal characters in path

    فکر کنم یک سند xml رو قبلا رمز کردی و حالا میخوای بعد از رمزگشایی لودش کنی. درسته؟
    اگر جوابت مثبته داری از متد اشتباه استفاده میکنی چون یکی از سربارگذاریهای متد Load آدرس فایل دریافت میکنه. باید از متد Parse استفاده میکردی.

تاپیک های مشابه

  1. برنامه ام اين خطا رو ميده Illegal characters in path
    نوشته شده توسط f_dehghani در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 25 آذر 1392, 11:59 صبح
  2. مبتدی: خطای not all code paths return a value در تعریف متد
    نوشته شده توسط programming70 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1390, 00:18 صبح
  3. سوال: Illegal characters in path error
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مهر 1388, 12:59 عصر
  4. سوال: illegal character
    نوشته شده توسط milade در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 28 تیر 1388, 13:53 عصر
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 01 تیر 1388, 02:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •