نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال در کوئری Update برای Oracle‎

  1. #1

    Angry اشکال در کوئری Update برای Oracle‎

    دوستان ایراد این متد کجاست

    private int changeBM(string altesBaumuster, string neuesBaumuster)
    {
    string commandSQL = string.Empty;
    commandSQL = "Update DPPLAUSIS SET DPPLAUSIS.BM = '" + fixBM(neuesBaumuster) + "' WHERE DPPLAUSIS.ACode = '700' AND DPPLAUSIS.BM LIKE '" + altesBaumuster + "%'";
    try
    {
    cmd = new OracleCommand();
    cmd.Connection = con;
    cmd.CommandText = commandSQL;
    return cmd.ExecuteNonQuery();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    return -2;
    }
    finally
    {
    getTableforBM(altesBaumuster);
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله محمد آشتیانی : پنج شنبه 03 مهر 1393 در 14:08 عصر دلیل: فارسی بنوسید + استفاده از تگ کد

  2. #2

    نقل قول: اشکال در کوئری Update برای Oracle‎

    sharmandehye hame doostan,man too iran zendegi nemikonam va keyboard am lable farsi nadare,khodam ham chandan dar type farsi ravoon nistam!!
    in methode bayad too oracle ye sotoono ke Baumuster naam dare be meghdare jadidi tabdil kone be sharti ke Acode = 700 bashe.alteBaumuster va NeueBaumuster too in methode ham to ta textbox hastan,mamnoonam az lotfe doostan

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,027

    نقل قول: اشکال در کوئری Update برای Oracle‎

    متن خطا بزارید

  4. #4

    نقل قول: اشکال در کوئری Update برای Oracle‎

    mamnoon az lotfet dooste aziz,eshkaalesho bartaraf kardam,zendeh bashin

تاپیک های مشابه

  1. اشکال در کوئری مذکور برای لیست بدهکاران ؟
    نوشته شده توسط valentine093 در بخش T-SQL
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 29 فروردین 1393, 18:44 عصر
  2. اشکال در Insert,Update,Delete در Sql Server2005
    نوشته شده توسط ali643 در بخش SQL Server
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 12 آبان 1385, 15:18 عصر
  3. یک کوئری پیچیده برای انتخاب ITEM
    نوشته شده توسط ealireza در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 25 شهریور 1385, 08:34 صبح
  4. بخشی برای oracle
    نوشته شده توسط xmazdak در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 11 تیر 1384, 00:26 صبح
  5. کوئری مناسب برای یافتن درصد رای گیریها
    نوشته شده توسط faramarz_s در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 21 خرداد 1383, 11:58 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •