مشاهده دست آورد نظرسنجی: با کدام فریمورک کار میکنید؟

رای دهنده
167. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • Slim

    3 1.80%
  • Symfony

    4 2.40%
  • Code Igniter

    24 14.37%
  • Yii

    129 77.25%
  • Laravel

    22 13.17%
  • Zend

    3 1.80%
نظرسنجی چند گزینه ای
صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 79

نام تاپیک: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

  1. #1

    Wink آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    بزودی در این تاپیک آموزشهای Yii2 رو قرار می دم. این فریمورک روزهای پایانی خود را برای پابلیش شدن و ارایه نسخه Stable دارد طی میکند. بسیاری از برنامه نویسان منتظر این رخداد مهم هستند.

    از آنجا که yii2 با کامپوزر کار میکنه قصد دارم که نحوه راه اندازی کامپوزر رو یاد بدم و بعد بریم سراغ اسکلت اصلی yii2 و بررسی فایلها و شروع به کد نویسی در قالب yii2. در نهایت سعی میکنم که نحوه نوشتن اکستنشن و ویجت رو با yii 2 یاد بدم.

    1- مقدمه ای بر فریمورک Yii2
    2- نصب Yii2 از طریق کامپوزر و حذف بخش /web/index.php
    3- ساختار فریمورک Yii2 و چرخه حیات درخواست کاربر
    4- ساخت action و فایل view و نحوه render کردن تمپلیت ها
    5- کار با فرم ها و نحوه دریافت اطلاعات فرم ها و اعتبار سنجی المانهای ورودی
    آخرین ویرایش به وسیله alireza.stack : چهارشنبه 14 آبان 1393 در 09:50 صبح

  2. #2

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    مقدمه ای بر Yii:

    Yii یک فریمورک برنامه نویسی تحت وب عمومی (General) می باشد. عمومی بودن بیشتر به این معنی که همه نوع برنامه تحت وب را می تونید باهاش بنویسید.

    Yii بخاطر معماری مبتنی بر کامپوننت و پشتیبانی پیشرفته از کشینگ یک گزینه ایده آل برای توسعه برنامه های مقیاس بزرگ مانند پورتال، فروم و CMS و E-commerce می باشد.


    مقایسه سر انگشتی Yii با مابقی فریمورک ها:


    • مانند بسیاری از فریمورک ها مدل MVC پیاده شده است.
    • Yii منطقش این است که دنبال سادگی کار است. بطور مثال اگر یک Design Pattern به پیچیدگی کار اضافه می کند خیلی راحت اون مسئله کنار گذاشته می شود و به قول معروف عطایش را به لقایش می بخشند تا سادگی کار حفظ شود.
    • می شود بطور یقین Yii2 را یک full stack نامید. بسیاری از ویژگی های جدید مثل ActiveRecordها برای بانکهای Relational و NoSQL و پشتیبانی از توسعه Rest API و پشتیبانی از کشینگ چند تایی.


    Yii2 فریمورکی نیست که یک نفر توسعه داده باشد. یک تیم Core قوی پشت توسعه این فریمورک قرار دارد و بسیاری از برنامه نویسان حرفه ای که در گیتهاب فعالیت میکنند و کامیتهای خود را روی Yii2 می فرستند.

    در حال حاضر Yii دو تا نسخه اصلی دارد یکی همان فریمورک قدیمی است 1.1 و دیگری 2.0

    جالب است بدانید Yii نیازمند PHP 5.4.0 و یا بالاتر می باشد. کار با Yii نیازمند دانش شی گرایی می باشد. ;-D
    به یمن استفاده از PHP 5.4 در فریمورک از namespace بسیار بسیار استفاده شده است. از منطق Trait هم بکار گرفته شده است.

    پس تا درسا شروع نشده برید و شی گرایی رو کامل یا بگیرید وگرنه از قافله عقب می مانید و در این مقالات نمی توانیم به مباحث شی گرایی بپردازیم. ;-(

  3. #3

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    سلام ...

    اگه ممکنه اموزش هر قسمت رو بصورت pdf تو هر تاپیک پیوست کنید بنظرم اینطوری اموزش موثر تر میشه برای خوانندگان ... ( دقیقا" همون کاری که آقای شهرکی برای آموزش PHP انجام دادن )

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    290

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    با تشکر امیدوارم تا انتها ادامه پیدا کنه مباحثتون و به سرنوشت خیلی از اموزشهای سایت دچار نشه

  5. #5

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط arash691 مشاهده تاپیک
    سلام ...

    اگه ممکنه اموزش هر قسمت رو بصورت pdf تو هر تاپیک پیوست کنید بنظرم اینطوری اموزش موثر تر میشه برای خوانندگان ... ( دقیقا" همون کاری که آقای شهرکی برای آموزش PHP انجام دادن )
    فکر خوبی است در مقالات بعدی تاپیک بصورت قبل نوشته می شود اما در انتهای تاپیک نسخه PDF آن هم پیوست می شود.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    ایران-گیلان-ماسال
    پست
    194

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    لطفا یک لینک از نظر سنجی تون را در بخش فریم ورک yii قرار بدید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    سلام، ممنون از تاپيكتون
    تاريخ انتشار نسخه نهايي Yii2 دقيقا كي هست

    راستي اگه ميشه تاپيك رو به صورتي پيش ببريد كه ارسال اسپم توش كم باشه مثل تشكر و سوال هايي كه براي كاربران پيش مياد، مثلا يه تاپيك جدا براي سوال و جواب ها بزنيد
    ديگه ببخشيد كه منم اينجا اسپم فرستادم اما ديدم تاپيك داره به اين سمت مي ره

  8. #8

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    سلام، ممنون از تاپيكتون
    تاريخ انتشار نسخه نهايي Yii2 دقيقا كي هست

    راستي اگه ميشه تاپيك رو به صورتي پيش ببريد كه ارسال اسپم توش كم باشه مثل تشكر و سوال هايي كه براي كاربران پيش مياد، مثلا يه تاپيك جدا براي سوال و جواب ها بزنيد
    ديگه ببخشيد كه منم اينجا اسپم فرستادم اما ديدم تاپيك داره به اين سمت مي ره
    مشکلی نداره. چون من لینک هر تاپیکی که میزنم رو تو تاپیک اول اضافه می کنم مثه کاری که الان انجام دادم برای بخش اول و از اون طریق راحت می تونن دوستان دسترسی داشته باشن به سرفصلها. سوال برای همه پیش میاد و بنظر من طبیعی همینجا مطرح شه.

    من تو پیج اصلی Yii2 در فیسبوک که دنبال میکردم یکی از Contributor های اصلی Yii گفته بود که فعلا تاریخ دقیقی برای انتشار مشخص نشده است اما نزدیک است! در حال حاضر فقط Yii 2.0 beta انتشار یافته است.

  9. #9

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    تاپیک رو به تالار Yii انتقال دادم.

  10. #10

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    خبر خوب اینکه دو ساعت پیش جناب ژیانگ ژو یه کامیت زده با عنوان:
    prepare for next release.

    و نسخه به مرحله RC یا همون Release Candidate وارد شد. ;-)

    http://www.yiiframework.com/news/80/yii-2-0-rc-is-released
    آخرین ویرایش به وسیله alireza.stack : یک شنبه 06 مهر 1393 در 12:30 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    تاپیک رو به تالار Yii انتقال دادم.
    چرا ‎Yii ، خوب دوستاني هستند از فريم ورك هايي ديگه استفاده مي كنن و به اين بخش نميان
    اينجوري همه راي ها مياد سمت Yii

  12. #12

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    مهم تاپیکه که مرتبط به تالار Yii هست. اگه نظرسنجی درمورد کاربران فریمورکها قراره ایجاد بشه، یک تاپیک جداگانه ایجاد کنید.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    فقط اگه آموزش به صورتی باشه که بعد هر جلسه آموزش PDF اون باشه خیلی خوب همیشه .
    اگه مکانش هست آموزش به صورت تیکه های فیلمی هم باشه خوبه
    با تشکر از دوستان

  14. #14

    Thumbs up نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نصب و راه اندازی فریمورک Yii2:

    از آنجا که سیستم فریمورک کلا نسبت به نسخه قبلی تغییر پیدا کرده است، نصب یا بایستی از طریق کامپوزر انجام شود و یا دانلود فایل فشرده و اکسترکت کردن آن در یک پوشه قابل دسترس از طریق وب.
    نکته قابل ذکر اینکه چون سیستم خودم لینوکس هست، نصب همه چیز و مسیرها را بر اساس لینوکس به شما میگویم و دوستان عزیز ویندوزی با یک جستجوی کوچک در اینترنت معادل آن را برای خودشان پیدا کنند. ;-)
    برای نصب کامپوزر دستور اول را بزنید و با دستور دوم فایل را منتقل کنید به پوشه bin تا از این طریق دستور کامپوزر همیشه در دسترس مان باشد:

    curl -s http://getcomposer.org/installer | php
    mv composer.phar /usr/local/bin/composer


    از اونجا که هنوز نسخه نهایی
    (stable) انتشار پیدا نکرده است ما نسخه dev رو برای ایجاد پروژه استفاده می کنیم. برای نصب کافی است که با دستور کامپوزر، فرمان ایجاد پروژه Yii2 را بدهیم:

    composer create-project --prefer-dist --stability=dev yiisoft/yii2-app-basic proje


    به جز حالت basic برای نصب حالت advance هم داریم که فعلا موضوع بحث ما نیست. توجه داشته باشید که من اسم پروژه رو گذاشتم proje شما هر چیزی که دوست دارید بگذارید. قسمت yii2-app-basic هم به سورس پروژه در packagist اشاره می کند. (packagist جایی است که توسعه دهندگان پروژه های خود را برای کامپوزر اونجا قرار می دهند، بواقع می شود گفت که repo کامپوزر است.)
    خب حالا باید صبر پیشه کنید تا کمی حلوا درست کنیم(البته کامپوزر قراره درست کنه!) :-D

    نکته
    : زمانیکه فرمان بالا را برای ایجاد پروژه می زنید باید در پوشه دسترس پذیر وب مانند www و یا htdocs و … باشید.
    پس از نصب بسته های مورد نیاز برای تست پروژه برید به مسیر زیر:


    http://localhost/proje/web/index.php


    بخش قرمز رو هم اگر در دستور ایجاد پروژه با کامپوزر تغییر ایجاد کردید باید آن نام را وارد کنید. همون طور که در دستور من می بینید من نوشته ام proje به همین خاطر در لینک بالا به مسیر proje رفته ام.
    یجوری توضیح دادم که دیگه روتون نشه از این بخش سوال بپرسین. ;-)
    خب من پروژه رو که اجرا کردم صفحه زیر رو دیدم (امیدوارم شما هم بدون مشکل ببینید):

    start-app-installed.png




    کلی تبریک گفته بهتون که خوش اومدین و قدم رنجه فرمودین و به کلبه درویشی و این چیزا. اونایی که با bootstrap کار کرده باشن تو نگاه اول متوجه میشن که ساختار کی با boostrap3 اومده بالا، از اون جایی که ما خیلی حرفه ای هستیم اینو متوجه شدیم (شوخی میکنم حالا کامنت نزارین فلان و فلون که تو خودتو میگیریا!)
    جناب ژیانگ ژو یه زحمت دیگه هم کشیدن و برای شما یه فایل درست کردن به اسم requirements تا ببینید yii2 چه چیزایی نیاز داره و شما کدام ها رو نصب کردین برای اینکه نیازمندی ها رو بررسی کنید به لینک زیر بروید:



    حواستون هست که
    لینک نسبت به قبل بخش
    web رو نداره؟ این یعنی اینکه requirements در ریشه پروژه قرار دارد.
    من ی بخشی از اون رو عکس گرفتم براتون گذاشتم، شما هم باید یه تصویری مثه تصویر زیر ببینید:


    Screenshot from 2014-09-28 20:16:51.png




    این رکوردهای سبز پایین یعنی اینکه من خیلی سیستم اوکی دارم و اکثر چیزا روش نصبه از جمله intl برای زبان سایت و mcrypt و امثال آن. شما چطور؟

    فکر کنم قبل تر هم گفتم
    :حتما PHP 5.4 و یا بالاتر رو سیستمتون نصب باشه.

    قضیه من با فریمورک ها مثه وضوی قبل از نماز می مونه! اصن راحت نمیشم تا اینکه URL ها رو برای مثال از شکل زیر:


    تبدیل کنم به شکل زیر:


    برای تنظیمات آپاچی من کد زیر رو می گذارم تو تنظیمات .htaccess:

    # Set document root to be "basic/web"
    DocumentRoot "/var/www/proje/basic/web"

    <Directory "/var/www/proje/basic/web">
    RewriteEngine on

    # If a directory or a file exists, use the request directly
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
    RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
    # Otherwise forward the request to index.php
    RewriteRule . index.php

    # ...other settings...
    </Directory>


    من چون کدهام تو پوشه www هست مسیر اونجا رو تو لینوکس دادم اما شما باید تنظیمات خودتون رو بهش بدید.

    میدونم که دقت می کنید که
    وقتی من
    DocumentRoot رو در اول خط تنظیم کردم خودش یه حرکت امنیتی به حساب می آید و از دسترسی غارتگران(هکران ارجمند) به پوشه های دیگر جلوگیری می کند. در بخش RewriteRule هم که میگم همه درخواست ها رو بفرست به index.php
    از اونجا که من خودم یکی از طرفداران پر و پا قرص nginX هستم کانفیگ این سرور شاخ رو هم براتون می زارم:

    server {
    charset utf-8;
    client_max_body_size 128M;

    listen 80; ## listen for ipv4
    #listen [::]:80 default_server ipv6only=on; ## listen for ipv6

    server_name mysite.local;
    root /var/www/proje/basic/web;
    index index.php;

    access_log /var/log/access.log main;
    error_log /var/log/error.log;

    location / {
    # Redirect everything that isn't a real file to index.php
    try_files $uri $uri/ /index.php?$args;
    }

    # uncomment to avoid processing of calls to non-existing static files by Yii
    #location ~ \.(js|css|png|jpg|gif|swf|ico|pdf|mov|fla|zip|rar) $ {
    # try_files $uri =404;
    #}
    #error_page 404 /404.html;

    location ~ \.php$ {
    include fastcgi.conf;
    fastcgi_pass 127.0.0.1:9000;
    #fastcgi_pass unix:/var/run/php5-fpm.sock;
    try_files $uri =404;
    }

    location ~ /\.(ht|svn|git) {
    deny all;
    }
    }


    حواستون باشه که تو این فایل هم
    root رو تغییر بدید به مسیر خودتون برای من روی مسیر سفارشی خودم تنظیم شده. لاگها رو هم دارم میریزم تو access.log و error.log. بگذریم اینجا آموزش nginX نیست!
    تا اینجا که مشکل ندارید؟
    اگر دارید سریع بپرسید بچه ها کمکتون کنن و جا نمونید من حیفم میاد دوستان وسط ها آموزش رو ول کنن و تو فروم آواره بشن!

    yii2-section2.pdf.rar

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    ممنون
    یه کم فونت ها رو بزرگ تر کن، چش و جالمون کور شد

  16. #16

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    برای اون دسته از عزیزانی که نمیتونن به هر دلیلی با کامپوزر کار کنن، لینک دانلود فایل فشرده نسخه Advanced و Basic فریمورک رو میگذارم:
    https://github.com/yiisoft/yii2/rele...p-2.0.0-rc.tgz
    https://github.com/yiisoft/yii2/rele...p-2.0.0-rc.tgz
    موفق باشید.

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    میشه یه توضیحی بدید که این دو نسخه چه فرقی با هم دارند و کدوم نسخه پیشنهاد میشه .
    دوم اینکه ساختارش عوض شده تو نسخه 1 داخل پوشه protected همه چیزا بود ولی اینکه کلا عوض شده چند کانفیگ داره همینطور کنترلر و مدل
    میشه یه توضیحی راجبه ساختار بدید

  18. #18

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    کم کم استارتر این تاپیک همه چیز رو توضیح میدن. یکم صبور باشین.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    سلام
    آقا چی شد؟!
    ما بی صبرانه منتظر هستیم تا ادامه بدید ها...
    در ضمن من وقتی کد htaccess رو اضافه می کنم ارور 500 می ده!
    به صفحه root در پروژه اضافه می کنم و اینم کد :
    کد HTML:
    DocumentRoot "C:\Program Files\Ampps\www\yii2\web"
     
    <Directory "C:\Program Files\Ampps\www\yii2\web">
        RewriteEngine on
     
        # If a directory or a file exists, use the request directly
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
        # Otherwise forward the request to index.php
        RewriteRule . index.php
     
        # ...other settings...
    </Directory>
    آخرین ویرایش به وسیله Tarragon : چهارشنبه 09 مهر 1393 در 18:20 عصر

  20. #20

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط amin0256 مشاهده تاپیک
    سلام
    آقا چی شد؟!
    ما بی صبرانه منتظر هستیم تا ادامه بدید ها...
    در ضمن من وقتی کد htaccess رو اضافه می کنم ارور 500 می ده!
    به صفحه root در پروژه اضافه می کنم و اینم کد :
    کد HTML:
    DocumentRoot "C:\Program Files\Ampps\www\yii2\web"
     
    <Directory "C:\Program Files\Ampps\www\yii2\web">
        RewriteEngine on
     
        # If a directory or a file exists, use the request directly
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
        RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
        # Otherwise forward the request to index.php
        RewriteRule . index.php
     
        # ...other settings...
    </Directory>
    لطفاً صبور باشین. من بیشتر از شما مشتاقم که درباره Yii2 صحبت کنم. معمولاً سعی میکنم هر 3 روز یکبار پست بگذارم. این روزها یکم سرم شلوغه.
    و درمورد خطای داخلی شما:
    شما باید ماژول rewrite رو توی apache فعال کنید و بعد کد زیر رو توی فایل تنظیمات خودتون بگذارین:

    'urlManager'=>array(
    'urlFormat'=>'path',
    'showScriptName' => false,
    'rules'=>array(
    ''=>'site/index',
    '<action>'=>'site/<action>',

    به سلامت.
    آخرین ویرایش به وسیله MMSHFE : پنج شنبه 10 مهر 1393 در 09:19 صبح دلیل: ترجمه!

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    سلام
    فعال هستش.
    وقتی کد زیر رو می زارم اررور 500 رو می ده:
    کد HTML:
    <Directory "C:\Program Files\Ampps\www\yii2\web">
    </Directory>[CODE][/CODE]
    لطف می کنید راهنماییم کنید.
    اطلاعات team viewer رو هم می تونم بدم.

  22. #22

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    مسیر وب سرور خودتون رو بدین. شما هم از ampps استفاده میکنید؟

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    سلام
    بله من از Ampps استفاده می کنم.
    مسیر نصبش که بالا هست. C:\program files\ampps\www\yii2 اینجا با composer نصب شده.
    با localhost/yii2/ هم بازش می کنم.

  24. #24

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    متاسفانه من ویندوز کار نیستم! امیدوارم دوستانی که میدونند مشکل این دوستمون چی هست برطرف کنند.

    Error 500 تماما ارتباط به سرور آپاچی داره و ۵۰۰ جزو خطاهای سرور هست. از مجا مطمئن هستید که RewriteRule فعال است؟ آیا پروژه دیگری روی لوکال دارید که از RewriteRule استفاده کنه؟

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    بله
    در یه اسکریپت دیگه که روی همین لوکال نصبه از rewrite استفاده کردم.

  26. #26

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    بعد از نصب Yii حال می رسیم به اجرا برنامه تحت وب خود. اگر مقاله های قبل را با ما دنبال کرده باشید، اسم پروژه را proje گذاشتیم. حال مسیر دسترسی به Yii2 بصورت زیر می شود:



    1. http://localhost/proje/web/index.php
    2. http://localhost/index.php



    اگر پیکربندی را خودتان تنظیم نکرده باشید و حالت پیشفرض باشد با لینک اول به سایت خود وارد می شوید. در این مقاله ما فرض را بر این می گذاریم که شما پیکربندی را به گونه انجام داده اید که proje/web نیاز به نوشته شدن ندارد. یعنی همان لینک دوم مد نظر ما است.



    بعد از نصب با کامپوزر، صفحه اصلی سایت از لینک زیر قابل دسترسی است (دوباره تاکیید میکنم که ما فرض میکنیم پیکربندی را انجام داده اید اگر هیچ تغییر ایجاد نکرده اید شما از لینک اول جهت دسترسی استفاده کنید):




    • صفحه اصلی سایت در آدرس http://localhost/index.php قابل دسترسی است.
    • صفحه About
    • صفحه Contact که کاربران سایت می توانند از طریق این فرم به ما ایمیل ارسال کنند.
    • صفحه Login که فرم ورود را نشان می دهد و برای لاگین کردن استفاده می شود. برای ورود نام کاربری و رمز خود را admin و admin وارد کنید تا وارد سایت شوید. در این حالت لینک Login به Logout تغییر می کند.



    نکته: نام کاربری و رمز عبور admin بصورت hardcode شده داخل فریمورک موجود هست و از طریق اون شما می توانید وارد سایت شوید.



    ساختار فریمورک Yii2

    proje/
    composer.json
    config/
    console.php
    web.php
    commands/
    controllers/
    models/
    runtime/
    vendor/
    views/
    web/
    assets/
    index.php
    yii
    اگر دقت کرده باشید فایل پیکربندی از اسم main.php در نسخه قدیم به web.php تغییر پیدا کرده است. فریمورک Yii2 و تمام افزونه های مورد نیاز آن در پوشه vendor قرار گرفته است. در نسخه قدیم اگر یادتان باشد پوشه فریمورک کلا بیرون از پروژه قرار داشت. اگر افزونه جدیدی هم نصب کنید در همین vendor قرار میگیرد که پوشه کامپوزر هست. مدلها و کنترلرها و viewها همه در روت پوشه قرار دارند. فایل index.php به همراه assets (فایلهای css و js و...) به پوشه web منتقل شده است.

    فایل yii برای اجرای فرامین تحت ترمینال مورد استفاده قرار می گیرد. در پوشه console هم فایلهای تحت خط فرمان رو قرار می دهید تا بتوانید پروژه را با دستورات تحت کنسول maintain کنید.

    در کل پوشه ها در پروژه ما به دو دسته تقسیم می شوند: یک پوشه که web هست و از طریق وب در دسترس است و کاربران به آن دسترسی دارند و دسته دیگر تمامی پوشه ها به غیر از web هست که از طریق وب غیرقابل دسترس هستند تا امنیت پروژٰه از نظر دسترسی به فایلها برقرار شود.

    ساختار فریمورک Yii2 بصورت زیر می باشد:
    application-structure.png


    entry script به همان index.php اشاره می کند که تنها محل ورود درخواست ها به سیستم است. Assetها و widgetها با view در ازتباط هستند تا فایلهای ایستا بارگذاری شوند و ویجت ها مانند ویجت تاریخ و … لود شوند. تمامی درخواست ها در نهایت به application ارسال می شود و این مورد وظیفه انتقال داده های تولید شده را به index.php دارد. Application داخل خود یک سیستم مسیریابی دارد که تشخیص می دهد که درخواست را به کدام کنترلر ارسال کند و چه چیز را فراخوانی کند.

    چرخه حیات درخواست کاربر در Yii2:
    application-lifecycle.png


    زمانی که کاربر درخواست خود را ارسال می کند کانفیگ لود می شود و درخواست از طریق index.php به application می رود. در داخل application مسیر تشخیص داده می شود و درخواست به کنترلر مربوطه ارسال می شود. پس از ارسال درخواست به کنترلر فیلترهای موردنظر داخل فایل کنترلر اعمال می شود و در صورتی که نیاز باشد اطلاعات را از مدل مربوطه لود می کند و سپس با فراخوانی view مربوط به کنترلر پاسخ را رندر کرده و به کاربر بر می گرداند.

    گیج شدید؟ پیشنهاد میکنم اگر شدید سعی کنید هر جمله رو که می خونید به تصویر نگاه کنید تا بدونید تو کدوم مرحله هستیم. ;-)
    Application چیست؟ شی ای است که در index.php ایجاد می شود و تمامی المانها را در داخل خود به مانند یک طومار ذخیره میکند و سپس پاسخ هم توسط همین شی به کاربر برگردانده می شود مسئله ای که در تصویر مشهود نیست!

    در مقاله بعدی وارد کدنویسی می شویم. لازم بود تا بدونید که فریمورک جدید سیستم کارش به چه شکلی شده است. :))))))))


    yii2 section 3.pdf.rar
    آخرین ویرایش به وسیله alireza.stack : دوشنبه 14 مهر 1393 در 16:21 عصر

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    تشکر
    عکس هارو نشون نمی ده

  28. #28

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    تشکر
    عکس هارو نشون نمی ده
    عکسهای مقاله بدون مشکل برای من لود شدند! در پایین مقاله میتوانید نسخه PDF رو دانلود کنید و از اون طریق تصاویر را هم ببینید.

  29. #29

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    تاپیک اعلان شد.

  30. #30

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    تشکر
    عکس هارو نشون نمی ده
    چون عکسها ضمیمه شدن، برای مشاهده اونها باید لاگین کرده باشین تو سایت برنامه نویس.

  31. #31
    کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    96

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    این سایت هم توضیحات فارسی مختصری در مورد Yii2 داده http://yii2.swsco.ir/

  32. #32
    کاربر تازه وارد آواتار Amir_f
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    مشهد
    سن
    38
    پست
    96

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    امکان استفاده از yii 2 در محصولاتمون است یا باید فعلا صبر کنیم ؟

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    چون عکسها ضمیمه شدن، برای مشاهده اونها باید لاگین کرده باشین تو سایت برنامه نویس.
    هنوز که عکس هارو من نمی بینم، در ضمن من لاگین کردم که می تونم پست بدم

  34. #34

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط Amir_f مشاهده تاپیک
    امکان استفاده از yii 2 در محصولاتمون است یا باید فعلا صبر کنیم ؟
    هر چند هسته فریمورک دیگر کاملا Stable شده است اما هنوز از طرف توسعه دهندگان Yii2 (مخصوصا جناب کیانگ ژو) پیشنهاد شده است که فعلا در نسخه های Production ازش استفاده نکنید.
    بطور مثال در حال حاضر یه مشکلی با کامپوزر پیش اومده که برای نصب میره تمام نسخه های یه ماژول (مثه SwiftMailer ) رو دانلود میکنه در صورتی که نباید اینکارو رو بکنه.

    خلاصه اینکه 75% مشکلات (Issues) نسخه نهایی برطرف شده است و با تکمیل 25% دیگر نسخه GA منتشر می شود.

  35. #35

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط desatir7316 مشاهده تاپیک
    هنوز که عکس هارو من نمی بینم، در ضمن من لاگین کردم که می تونم پست بدم
    احتمالاً مشکل از ISP شماست. چک کنید ببینید با V-P-N میتونید ببینید یا نه؟

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    احتمالاً مشکل از ISP شماست. چک کنید ببینید با V-P-N میتونید ببینید یا نه؟
    نه نشون نمي ده ولي خوب من pdf رو گرفته بودم گفتم شايد بقيه هم مشكل داشته باشن
    اگه مشكل فقط براي منه كه بيخيال

  37. #37
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کرمان
    پست
    1,461

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    منم این مشکل رو دارم.
    فایل ها برام ارور 404 می دهند.

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    409

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    برای بنده هم نشون نمیده

  39. #39

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    من عکسارو یکبار دیگه آپلود کردم. دوستانی که مشکل داشتند آیا مشکلشون حل شد و الان عکسارو میتونن ببینن؟؟؟

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار desatir7316
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,211

    نقل قول: آموزش گام به گام Yii 2 از مبتدی ترین سطح تا حرفه ای ترین سطح

    نقل قول نوشته شده توسط alireza.stack مشاهده تاپیک
    من عکسارو یکبار دیگه آپلود کردم. دوستانی که مشکل داشتند آیا مشکلشون حل شد و الان عکسارو میتونن ببینن؟؟؟

    رؤيت شد
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش گام به گام yii
    نوشته شده توسط nariman_t در بخش Yii Framework
    پاسخ: 45
    آخرین پست: دوشنبه 11 بهمن 1395, 14:05 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 06 مرداد 1393, 03:27 صبح
  3. آموزش: آموزش گام به گام yii
    نوشته شده توسط nariman_t در بخش PHP
    پاسخ: 16
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1391, 21:40 عصر
  4. آموزش گام به گام جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 08 اسفند 1386, 23:16 عصر
  5. آموزش گام به گام کار با پلت کامپوننتهای دلفی
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: شنبه 30 خرداد 1383, 18:36 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •