نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

  1. #1

    اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    سلام به دوستان عزیز
    یه حلقه دارم میخوام هر 5 ثانیه یه i++ بشه
    مثل این:

    for (int i = 0; i < 50; i++)
    {
    lbl_Msg.Text = dt1[i]["NAME"].ToString();
    }

    ممنون میشم راهنمایی کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله shahin60 : شنبه 05 مهر 1393 در 22:48 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    System.Threading.Thread.Sleep(5000);

  3. #3

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    خوب دوست عزیز شما یه تایمر بزار و با قرار دادن شرط if داخل حلقت میتونی این کار رو انجام بدی ولی برای این کار حلقه while هم بد نیست

  4. #4

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    System.Threading.Thread.Sleep(5000);


    اینو تست کرده بودم سیستم کلا متوقف میشه مثل ساعت و سایر پردازش ها

  5. #5

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    نقل قول نوشته شده توسط ciph3r مشاهده تاپیک
    خوب دوست عزیز شما یه تایمر بزار و با قرار دادن شرط if داخل حلقت میتونی این کار رو انجام بدی ولی برای این کار حلقه while هم بد نیست
    بیشترراهنمایی کنید

  6. #6

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    یه تایمر اضافه کن و تو اونتش دستور مرود نظر رو بنویس

  7. #7

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    اونطوری حلقه هر 5 ثانیه اجرا میشه من میخوام واحد حلقه یکی اضافه بشه i++

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1393
    محل زندگی
    ubuntu
    پست
    40

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار


  9. #9

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    خوب با یه دستور شرطی این کار رو بکنین نمونه کد حلقه رو بذارین لطفا کمک بیشتری بکنم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار omid nasri
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    تهران - کارگر شمالی
    پست
    385

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    اگه نمیخواید از حلفه استفاده کنید از نخ استفاده کنید.

    اینم کلاسش :
    system.threading;

  11. #11

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    من که حلقه نمونه رو گذاشتم بگید به چه شکل؟ از نخ که استفاده می کنم ساعت برنامه متوقف میشه

  12. #12

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    سلام دوست عزیز . ساده ترین راه استفاده از تایمر هست . برای پیاده سازیش به این شکل عمل کنید :

    - یک متغیر int i به صورت Global تعریف کنید

    public partial class Form11 : Form
    {
    int i = 0;
    .
    .
    .

    - interval تایمر رو برابر با 5000 قرار بده
    - کد Tick تایمرت هم میشه :

    if (i < 50)
    {
    i++;
    }

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    پست
    389

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    سلام از همون نخ استفاده کن فقط قبلش تو فرمت این و بزار
     CheckForIllegalCrossThreadCalls = false;

  14. #14

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    آقا نشد که نشد... راهنمایی کنید؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار


    فکر کنم مشکل از خودتونه

  16. #16

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    دوستان نرید تو حاشیه
    یه روش منطقی البته قابل اجرا لطفا بگیذ
    همه رو تست کردم نتیجه نداد

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    نقل قول نوشته شده توسط shahin60 مشاهده تاپیک
    دوستان نرید تو حاشیه
    یه روش منطقی البته قابل اجرا لطفا بگیذ
    همه رو تست کردم نتیجه نداد
    کدی که در پست شماره 12 (aminmousavi)گفته شده رو من تست کردم ، جواب داد . اول برنامه رو بصورت خیلی ساده یعنی یه حلقه for ساده و یه تایمر تست کن بعد گسترش بده.

  18. #18

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    کدی که در پست شماره 12 (aminmousavi)گفته شده رو من تست کردم ، جواب داد . اول برنامه رو بصورت خیلی ساده یعنی یه حلقه for ساده و یه تایمر تست کن بعد گسترش بده.
    مشکل اینه که کد اصلی رو کجا بزارم چون من تو کد اصلی اطلاعات از بانک می خونم و با این روش وقتی تو تایمر بزارم هر دفعه اطلاعات رفرش میشه

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: اجرای یک حلقه هر 5 ثانیه یکبار

    سلام


    شما دقیقا هر 5ثانیه می خواهید یک i++انجام بدید؟!

    در دیتابیس یا در دیتا گرید؟!

    متوجه این کد نشدم؟!
    dt1[i]["NAME"].ToString();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرای یک Thread ،در هر ثانیه 10 بار
    نوشته شده توسط mojimojimoj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 28 مهر 1390, 12:30 عصر
  2. سوال: اجرای تابع به صورت خودکار هر 4 ثانیه یکبار
    نوشته شده توسط alismith در بخش jQuery
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 فروردین 1390, 19:56 عصر
  3. اجرای یک button فقط برای برای یکبار
    نوشته شده توسط bahar2008 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 30 بهمن 1386, 11:57 صبح
  4. refresh داده ها هر چند ثانیه یکبار
    نوشته شده توسط fyarahmadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 فروردین 1386, 02:02 صبح
  5. refreshشدن اطلاعات هر چند ثانیه یکبار
    نوشته شده توسط fyarahmadi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 12 اسفند 1385, 13:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •