نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: ایراد در کد تایمر

  1. #1

    ایراد در کد تایمر

    با سلام خدمت دوستان

    من این تیکه کد را دارم منطق آن درست می باشد ولی با این پیغام خطا مواجه می شوم.چرا

    [CSHARP]
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Threading.Tasks;
    using System.Windows.Forms;


    namespace Timer
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }


    private void timer1_Tick(object sender, EventArgs e)
    {
    timer1.Enabled = true;
    progressBar1.Value += 10;
    if (progressBar1.Value == 100)
    {
    MessageBox.Show(" با موفقیت انجام شد");

    timer1.Enabled = false;
    //progressBar1.Value -= 100;

    }


    }


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {


    }



    }
    }

    وپیغام خطا


    Value of '110' is not valid for 'Value'. 'Value' should be between 'minimum' and 'maximum'.
    آخرین ویرایش به وسیله مهدی نصیری : یک شنبه 06 مهر 1393 در 00:08 صبح

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    تنها دلیلی که به نظر من میرسه اینه که شما با progressBar1.Value = 100 شروع میکنید. واسه محکم کاری، توی Form1_Load، کد progressBar1.Value = 0 رو بنویسید.

  3. #3

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    دوست عزیز اگر تو کد نگاه کرده باشی اول با مقدار 10 شروع کردم و تو شرطم گفتم اگر برابر 100 پیغام بده ودر نهایت دیگر نباید ان کد اجرا شود ولی در پیغام خطا می گوید مقدار تو از 100 بیشتر شده است

  4. #4

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    چون اول اضافه میکنی بعد چک میکنی چنده!
    بجای کد :

    progressBar1.Value += 10; if (progressBar1.Value == 100)
    {
    MessageBox.Show(" با موفقیت انجام شد");

    timer1.Enabled = false;
    //progressBar1.Value -= 100;

    }

    بنویس :
    [CODE]
    if (progressBar1.Value == 100)

    {
    MessageBox.Show(" با موفقیت انجام شد");

    timer1.Enabled = false;
    //progressBar1.Value -= 100;

    }

    progressBar1.Value += 10;
    [CODE/]
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : یک شنبه 06 مهر 1393 در 13:27 عصر

  5. #5

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    خوب من در اینجا شرط گزاشتم پس نباید مشکلی باشه

  6. #6

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    اول شرط رو چک کن بعدش ده رو اضافه کن

  7. #7

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    چجوری کد رو درست میذارین؟ من که هر کاری میکنم کد هام رو تو پست ها درست نمایش نمیده

  8. #8

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    من قبلا این کارو کردم می دونی چه اتفاقی می افته برنامه اجرا می شود ولی مدام پیغام مسیج باکس را ظاهر می کن بصورت پی در پی

  9. #9

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    به نظرم بعد از این کارها تایمر متوقف نمی شود

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    شما با 10 شروع نکردی. به مقدار قبلی (که شاید 100 بوده) 10تا اضافه کردی. کد منو تست کن لطفاً

  11. #11

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad272005 مشاهده تاپیک
    شما با 10 شروع نکردی. به مقدار قبلی (که شاید 100 بوده) 10تا اضافه کردی. کد منو تست کن لطفاً
    در فرم

    اول با 10 شروع نکردی یعنی چه

    دوم در فرم لود مقدار نوار میله ای را برابر 0 کردم ولی نشد همان پیغام را می دهد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    یه احتمال دیگه هم هست. کد بعد از خط
    MessageBox.Show(" با موفقیت انجام شد");
    اتفاق نمیافته، مگه اینکه کلید اوکی رو بزنید. حالا، اگه قبل از فسار دادن کلید اوکی، interval بعدی اتفاق بیفته، هنوز مقدار Value صفر نشده. پس 10تا بهش اضافه میشه

  13. #13

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    دو تا کار انجام بده
    اول اینکه اونجایی که تایمر رو استارت میکنی قبلش مقدار پروگرس بار رو صفر کن و دوما کد رو اینگونه تغییر بده ببین درست میشه ؟ :

    timer1.Enabled=true;
    if(progressBar.Value==100)
    {
    MessageBox.show(.....
    progressbar.value=0;
    timer.Enabled=false;
    }
    if(timer.Enabled)
    progressbar.Value+=10;




    فقط این شبه کد دیگه ، خدت زحمت درست نوشتنشو بکش
    آخرین ویرایش به وسیله sadegh.javan : دوشنبه 07 مهر 1393 در 00:53 صبح

  14. #14

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    با سلام

    من یک بار در فرم لود مقدار نوار میله ای را صفر کردم نشد و هم در خود تکه کد تایمر باز هم نشد

    از دوستان کسی نیست راهنمایی بکنه یه نکته ریز داره که من نمی دونم

  15. #15

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    کدی که گفتم رو زدی ؟

    نکته رو گفتم دیگه! دقت کن :




    ...
    if(timer.Enabled)
    progressbar.Value+=10;






    ترتیب کدها هم مهم!

  16. #16

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    اول تایمرو از کار بنداز بعد مسیجو نشون بده



    timer1.Enabled = false;
    MessageBox.Show(" با موفقیت انجام شد");


  17. #17

    نقل قول: ایراد در کد تایمر

    تشکر از همه دوستان و همچنین اقای hamid_hr


    نکته این مسئله دقیقا در همین تکه کد بالا می باشد که باید تایمر را سریع خاموش کرد و بعد دنبال دستورات دیگه رفت.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایراد کوچیک در تایمر معکوس
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 24 شهریور 1393, 18:16 عصر
  2. کنترل تایمر
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1387, 10:06 صبح
  3. فرم StartUp ایراد می گیرد
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 اسفند 1386, 17:38 عصر
  4. استفاده از تایمر
    نوشته شده توسط Dracula در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 مرداد 1382, 22:46 عصر
  5. یافتن شماره خط ایراد - بسیار مهم و مورد احتیاج
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 05 تیر 1382, 20:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •