نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: برنامه ای که از آنچه در صفحه مانیتور در حال نشان دادن است فیلم بگیرد ؟

  1. #1

    Question برنامه ای که از آنچه در صفحه مانیتور در حال نشان دادن است فیلم بگیرد ؟

    من می خوام برنامه ای برنامه ای بنویسم که از آنچه در صفحه مانیتور در حال نشان دادن است فیلم بگیرد ؟ لطفا اگر کسی می دونه راهنمایی کنه
    اگر برنامه ای هم تو باز برای این کار هست بگین......
    راستش من یک power point دارم که می خوام به صورت فایلی که در VCD هم بشه استفاده کرد در بیارم(فایلی مثلا با پسوند dat)
    مرسی.

  2. #2
    Dim memoryImage As Bitmap
    Dim mygraphics As Graphics = Me.CreateGraphics()
    memoryImage =
    New Bitmap(1024, 768, mygraphics)
    Dim memoryGraphics As Graphics = Graphics.FromImage(memoryImage)
    Dim dc2 As IntPtr = memoryGraphics.GetHdc

    Dim s As POINTAPI
    GetCursorPos(s)
    StretchBlt(dc2, 0, 0, 300, 300, GetDC(0), s.x - 150, s.y - 150, 300, 300, 13369376)
    memoryGraphics.ReleaseHdc(dc2)
    q.Image = memoryImage

    این قطعه کد از صفحه دسکتاپ عکس میگیره و اونو تو picbox نمایش میده
    مثل کاری که magnifer ویندوز انجام میده
    StretchBlt: این api از صفحه ای که handelاونو بدی عکس میگیره
    البته من با فرمت های فیلم کار نکردم ولی سرعت ذخیره سازی اون خیل بالاست
    ومی تونی اونارو پشت سرهم ذخیره کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amir_civil
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    452
    سلام
    این قسمت مربوط به سی# هستش
    شما چراکد وی بی میزارین دوست عزیز؟

  4. #4
    با عرض معذرت از دوست عزیز امیر خان
    می خوای تبدیلش کنم

  5. #5
    سلام

    خیلی ساده می توانید از برنامه Camtasia Studio 3 استفاده کنید .

  6. #6

    Unhappy

    نقل قول نوشته شده توسط yegane
    سلام

    خیلی ساده می توانید از برنامه Camtasia Studio 3 استفاده کنید .

    سلام دوستان
    منون
    1: من Camtasia Studio ورژن یک و دو را دارم اما یک که صدا را ضبط نمی کنه و دو هم تاخیر زمانی داره یعنی یعنی بعضی از فریم ها را ضبط نمی کنه و این باعث می شه تصویر از صحنه ای به صحنه دیگه پرش داشته باشه.
    2: اگه جایی آدرس دارین لینک بدین تا Camtasia Studio ورژن سه (3) را هم بگیرم امتحان کنم.
    3:من از کد بالا سر درنیاوردم چون من فقط با #C و++VC کار کردم .به قول دوستمون این تالار مال #C هستش ....نه؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •