نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چگونه می توان آیتم هایی که با فضای خالی ایجاد شده اند را اصلاح کرد ؟

  1. #1

    Question چگونه می توان آیتم هایی که با فضای خالی ایجاد شده اند را اصلاح کرد ؟

    سلام . من لیست باکسی دارم که توش مقداری آیتم وجود دارد . بعضی از آیتم ها در ابتدای عبارت با چندتا اسپیس آغاز می شوند . چگونه می توانم اسپیس های آغازی این آیتم ها رو از لیست باکس پاک کنم تا به شکل عادی تبدیل شود ؟

    فقط می خوام آیتم هایی که با فضای خالی شروع شده اند رو درست کنه . نمی خوام آیتم هایی که در وسط کلمه ، اسپیس داره رو بهم بچسبونده.

    نمونه :

    "ali "
    "javad "

    میخوام اینجوری بشن :

    "ali"
    "javad"
    آخرین ویرایش به وسیله dele_ghamgin_2008 : یک شنبه 06 مهر 1393 در 01:52 صبح

  2. #2

    نقل قول: چگونه می توان آیتم هایی که با فضای خالی ایجاد شده اند را اصلاح کرد ؟


    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    listBox1.Items[i] = listBox1.Items[i].ToString().Trim();
    }

  3. #3

    نقل قول: چگونه می توان آیتم هایی که با فضای خالی ایجاد شده اند را اصلاح کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک

    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    listBox1.Items[i] = listBox1.Items[i].ToString().Trim();
    }
    سلام . مرسی . ولی این دستور کار نکرد . یعنی وقتی این دستور رو اجرا می کنه ، برنامه متوقف می شه و کار نمی کنه.

  4. #4

    نقل قول: چگونه می توان آیتم هایی که با فضای خالی ایجاد شده اند را اصلاح کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک

    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    listBox1.Items[i] = listBox1.Items[i].ToString().Trim();
    }
    درست شد مرسی . من کد رو توی جای بدی استفاده کرده بودم . مرسی عزیز . لایک داری

  5. #5

    نقل قول: چگونه می توان آیتم هایی که با فضای خالی ایجاد شده اند را اصلاح کرد ؟

    دوستان دیگه دارم دیوانه می شوم . توروخدا یکی کمکم کنه . همینکه یکم جلو میرم باز به مشکل جدید می خورم . یه برنامه براتون پیسوت کردم بازش کنید و ببینید مشکلش چیه ؟
    دوتا باتن دارم . با یک لیست باکس . داخل لیست باکس یک سری آیتم هست . کار باتن اول اینه که تمامی حروف های موجود در آیتم های لیست باکس رو کچک میکنه . یعنی تبدیل به حروف کوچیک میکنه . کار باتن دوم اینه که اساسمی تکراری از لیست باکس رو حذف میکنه .

    هر کدوم از این باتن ها به تنهایی کار خودشون رو خوب انجام می دهند . ولی مشکل اینجاست . وقتی باتن اول رو کلیک می کنم و بعشد باتن دوم رو کلیک میکنم که اسامی تکراری رو هم حذف کنه برنامه هنگ میکنه. نمونه کد رو براتون در زیر فرستادم . لطفاً کمکم کنید . که مشکل از کجاست ؟
    ضمناً باتن 1 دوکار رو انجام میده . هم حروف رو کوچیک میکنه . و هم اگر آیتمی با اسپیس شروع بشه ، اسپیس های اضافی اول عبارت از هر آیتم رو پاک میکنه.
    برای نمونه . مقدار زیر در لیست باکس وجود دارد :

     taliatalia
    talia
    Talia
    talia
    Talia
    ali
    javad
    Ali
    Ali


            private void button1_Click(object sender, EventArgs e)        {
    // اگر آیتمی از لیست باکس دارای اسپیس آغازین باشه ، اونو درست میکنه
    for (int i = 0; i < listBox1.Items.Count; i++)
    {
    listBox1.Items[i] = listBox1.Items[i].ToString().Trim();
    }


    //تبدیل حروف بزرگ به کوچیک
    listBox1.DataSource = (listBox1.Items.Cast<String>().Select(i => i.ToLower())).ToList();




    // از حالت انتخاب آیتم ، خارج میکنه
    listBox1.SelectedIndex = -1;
    }


    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    //حذف تکراری ها از لیست جزء
    var uniqueItems = listBox1.Items.Cast<string>().Distinct().ToList();
    listBox1.Items.Clear();
    listBox1.Items.AddRange(uniqueItems.ToArray());
    uniqueItems.Clear();
    uniqueItems = null;
    }

  6. #6

    نقل قول: چگونه می توان آیتم هایی که با فضای خالی ایجاد شده اند را اصلاح کرد ؟


    var uniqueItems = listBox1.Items.Cast<string>().Distinct().ToList();
    listBox1.DataSource = null;
    listBox1.Items.Clear();
    listBox1.Items.AddRange(uniqueItems.ToArray());
    uniqueItems.Clear();
    uniqueItems = null;

  7. #7

    نقل قول: چگونه می توان آیتم هایی که با فضای خالی ایجاد شده اند را اصلاح کرد ؟

    نقل قول نوشته شده توسط Mori Bone مشاهده تاپیک

    var uniqueItems = listBox1.Items.Cast<string>().Distinct().ToList();
    listBox1.DataSource = null;
    listBox1.Items.Clear();
    listBox1.Items.AddRange(uniqueItems.ToArray());
    uniqueItems.Clear();
    uniqueItems = null;
    درست شد مهندس . خیلی خیلی متشکرم. ممنون از پاسخ به موقع شما.

    فقط یک سوال . چرا وقتی دوبار روی باتن اصلاح یا همون button1 کلیک می کنم بهم ارور میده ؟ یعنی بار اول که میزنم ویرایش انجام میشه . بار بعدی یعنی پشت سرش بعد از انجام ویرایش دوباره روش کلیک میکنم از برنامه خارج میشه . دلیلش چیه ؟
    آخرین ویرایش به وسیله dele_ghamgin_2008 : جمعه 11 مهر 1393 در 19:20 عصر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از File Upload هایی که توسط java script ایجاد شده اند
    نوشته شده توسط a_mari323 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1391, 09:22 صبح
  2. سوال: حذف لیبل هایی که به صورت داینامیک ایجاد شده اند
    نوشته شده توسط IMANAZADI در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 06 اسفند 1390, 20:07 عصر
  3. چگونه می توان پنجره های زیادی در صفحه وب ایجاد کرد؟
    نوشته شده توسط alinaghiha در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 آبان 1386, 14:21 عصر
  4. چگونه می توان فرمی با شکل مورد نظر خودمان ایجاد کنیم که فرم اصلی در زیر پیدا باشد؟
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1384, 16:49 عصر
  5. چگونه می توان یک فایل مانند فایلهای با پسوند .Chm را در Delphi باز کرد
    نوشته شده توسط Vakily در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •