صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 64

نام تاپیک: rahnamaiy

  1. #1

    راهنمایی

    سلام مهندس
    استادم چندتافایل فرستاده واستون میزارم یه نگاهی بندازین
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : جمعه 22 اسفند 1393 در 16:12 عصر

  2. #2

    راهنمایی

    مهندس میشه راهنماییم کنید؟
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : شنبه 12 مهر 1393 در 15:49 عصر

  3. #3

    نقل قول: rahnamaiy

    سلام
    این هم مثل همون قبلی ها تفاوت چندانی نداره الان مشکل کجاست؟

  4. #4

    نقل قول: rahnamaiy

    rastesh yekami vasam mobhame, chetor azashun estefade konam

  5. #5

    نقل قول: rahnamaiy

    شما شروع کنید هر جا اشکال داشتید بگید تا برطرف کنیم

  6. #6

    نقل قول: rahnamaiy

    alan in zernik be surate functione khob tasav
    iro chetor bedam k bekhune

  7. #7

    نقل قول: rahnamaiy

    فایل 5 را باز کنید دستورالعمل را در خط اول می بینید
    function	[A_nm,zmlist,cidx,V_nm]	= zerniketest(img,n,m) 

    اولین پارامتر تابع یک تصویر هست و دومی هم که n هست. کافیه همین دو تا وارد بشه
    تصویر ها هم که قبلا گفته بودم چه طور بخونید

  8. #8

    نقل قول: rahnamaiy

    khob n ro be in shekl neveshtam n=12
    tasaviram k hamun cod ro neveshtam k bekhune vali in error ro mide

    Error: File: Untitled10.m Line: 19 Column: 1
    Function definitions are not permitted in this context.

  9. #9

    نقل قول: rahnamaiy

    لطفا کدی که نوشتید را اینجا بذارید

  10. #10

    نقل قول: rahnamaiy

    ok.........................
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : جمعه 22 اسفند 1393 در 16:14 عصر

  11. #11

    نقل قول: rahnamaiy

    نه این جور که نمیشه. احتمالا شما هم فرصت یاد گرفتن متلب را نداشته باشید
    یک سوال : اون برنامه قبلی که با local zernike moment بود را به درد نخورد؟ جوابها هم که خیلی خوب بود

  12. #12

    نقل قول: rahnamaiy

    oun khub bud vali ostad goftan bayad zarayebesho be in shekl be dast biyarim k ba code matlab bashe

  13. #13

    نقل قول: rahnamaiy

    اون روش که استفاده کردیم با این روش که الان استاد شما گفته کمی متفاوته و چون حجم محاسبات در اون روش زیاد بود با متلب زمان زیادی می گرفت که کد ++c استفاده شد و فکر کنم جوابش هم بهتر باشه

    فقط چند تا سوال دیگه: از استادتون بپرسید 1. آیا لازمه تصاویر قبل از ورود به زرنیک، به باینری ( سیاه و سفید) تبدیل بشن؟
    2. آیا ضرایب زرنیک که به صورت مختلط هست قسمت حقیقی اون باید استفاده بشه یا قسمت موهومی؟

  14. #14

    نقل قول: rahnamaiy

    ok ta chan daghighe dg behetun etela midam

  15. #15

    نقل قول: rahnamaiy

    باینری باید باشه بعد گفتن می تونین abs بگیرین که اندازه بشه،دستور absمقدار اندازه ردپو حساب میکنه

  16. #16

    نقل قول: rahnamaiy

    دو تا برنامه هست ابتدا در هر کدام از فولدر های پلاک و غیر پلاک وارد شوید و برنامه اول را برای هر کدام اجرا کنید. دو تا فایل به نام data.csv ایجاد میشه که اونها را به pelak.csv و nonpelak.csv تغییر نام بدید و هر دو را در یک فولدر دیگه بذارید و برنامه دوم را اجرا کنید

    zdata=[];
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    c=imread(file);
    level=graythresh(c);
    bwim=im2bw(c,level).*255;
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    m1=bwim(:,1:round(tool*3/7));
    m2=bwim(:,round(tool*2/7)+1:round(tool*5/7));
    m3=bwim(:,round(tool*4/7)+1:tool);
    zimg=abs(zerniketest(bwim,12));
    z1=abs(zerniketest(m1,12));
    z2=abs(zerniketest(m2,12));
    z3=abs(zerniketest(m3,12));
    zdata = [zdata;[zimg z1 z2 z3]];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);



    pelakdata= dlmread( 'pelak.csv');
    nonpelakdata= dlmread('nonpelak.csv');
    xdataamoozesh=[pelakdata(1:440,:);nonpelakdata(1:800,:)];
    xdataazmayesh=[pelakdata(441:end,:);nonpelakdata(801:end,:)];
    groupamoozesh=[ones(440,1);zeros(800,1)];
    groupazmayesh=[ones(220,1);zeros(400,1)];
    miangin=mean(xdataamoozesh);
    enherafmeyar=std(xdataamoozesh);
    xdataamoozesh=bsxfun(@rdivide,bsxfun(@minus ,xdataamoozesh,miangin),enherafmeyar);
    xdataazmayesh=bsxfun(@rdivide,bsxfun(@minus ,xdataazmayesh,miangin),enherafmeyar);
    svmStruct = svmtrain2(groupamoozesh, xdataamoozesh);
    [azmayesh, accuracy, dec_values] = svmpredict(groupazmayesh, xdataazmayesh, svmStruct);
    [x,y,T,auc]=perfcurve(groupazmayesh ,azmayesh,1);

  17. #17

    نقل قول: rahnamaiy

    ممنونم،این کد میاد فقط یه بارازتصویرخام زرنیک میگیره بعدش هم ازمربع های همپوشان،
    وقتی از این کداولی استفاده میکنم فایلی که استادم داده رو هم توی همون فولدرقرار بدم؟
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : جمعه 22 اسفند 1393 در 16:17 عصر

  18. #18

    نقل قول: rahnamaiy

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    ممنونم،این کد میاد فقط یه بارازتصویرخام زرنیک میگیره بعدش هم ازمربع های همپوشان،
    1.( auc=90% شده اگه به جای سه قسمت به قسمتهای بیشتری تقسیم کنم امکان داره درصدم بیشتربشه؟)

    2.اگه بخوام واسه مرحله ی بعدی کارم اول lbpبگیرم بعد ازروی lbp ضرایب زرنیکش روحساب کنم چطورمیشه؟
    3.استادم گفته بودکه به صورت دستی داده های تست وترین رو بدم به کلاسیفایر(برای اینکه گزارش رو خوب بنویسم بایددستی اینکاروبکنم) بعدکلاساشوبگیرم بدم به roc که پلاتشو رسم کنم،ازکدی که خودش داده واسه کلاسیفایرمیشه استفاده کرد؟دراین موردم راهنماییم کنیدلطفا
    1. معلوم نیست باید بررسی بشه
    2. فکر نکنم جواب بهتری بده. باید بررسی بشه
    3. ما که همین کار را کردیم و تست و ترین را دادیم به کلاسیفایر( فقط استادتون کدها را یه کم دیر ارائه کردند چون خودمون کدها را قبلا پیدا کرده و یا نوشته بودیم )
    برای svm از libsvm استفاده کردیم که در اون مقاله هم از همین استفاده شده بود
    از دستورات خود متلب هم جهت ایجاد roc استفاده کردیم

  19. #19

    نقل قول: rahnamaiy

    این کدی که شما لطف کردید فقط از تصویر خام هستش ,برای این مرحله میخوام برای lbpهم زرنیک بگیرم ( اول lbp بگیرم بعد ضرایب زرنیک رو از روی lbp حساب کنم )

  20. #20

    نقل قول: rahnamaiy

    کد lbp سریع:
    http://www.sharefile.ir/uploads/1412633663.zip

    در کدهای زیر کد اول تصویر lbp را به باینری تبدیل نمی کنه
    اما دومی ابتدا تبدیل به باینری می کنه و بعد زرنیک می گیره

    map1=getmapping(8,'u2');
    zdata=[];
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    c=imread(file);
    bwim=lbp(c,1,8,map1,'i');
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    m1=bwim(:,1:round(tool*3/7));
    m2=bwim(:,round(tool*2/7)+1:round(tool*5/7));
    m3=bwim(:,round(tool*4/7)+1:tool);
    zimg=abs(zerniketest(bwim,12));
    z1=abs(zerniketest(m1,12));
    z2=abs(zerniketest(m2,12));
    z3=abs(zerniketest(m3,12));
    zdata = [zdata;[zimg z1 z2 z3]];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);



    map1=getmapping(8,'u2');
    zdata=[];
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    c=imread(file);
    ILBP=lbp(c,1,8,map1,'i');
    level=graythresh(ILBP);
    bwim=im2bw(ILBP,level).*255;
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    m1=bwim(:,1:round(tool*3/7));
    m2=bwim(:,round(tool*2/7)+1:round(tool*5/7));
    m3=bwim(:,round(tool*4/7)+1:tool);
    zimg=abs(zerniketest(bwim,12));
    z1=abs(zerniketest(m1,12));
    z2=abs(zerniketest(m2,12));
    z3=abs(zerniketest(m3,12));
    zdata = [zdata;[zimg z1 z2 z3]];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);

  21. #21

    نقل قول: rahnamaiy

    1.واسه این کدو کدهای قبلی نیازهست که فایل zerniktestداخل همون فولدرباشه؟؟؟

    2.دوباره مثل قبلی برای اینکه بدم به svm ازاین کداستفاده کنم؟
    akdata= dlmread( 'pelak.csv');nonpelakdata= dlmread('nonpelak.csv');
    xdataamoozesh=[pelakdata(1:440,:);nonpelakdata(1:800,:)];
    xdataazmayesh=[pelakdata(441:end,:);nonpelakdata(801:end,:)];
    groupamoozesh=[ones(440,1);zeros(800,1)];
    groupazmayesh=[ones(220,1);zeros(400,1)];
    miangin=mean(xdataamoozesh);
    enherafmeyar=std(xdataamoozesh);
    xdataamoozesh=bsxfun(@rdivide,bsxfun(@minus ,xdataamoozesh,miangin),enherafmeyar);
    xdataazmayesh=bsxfun(@rdivide,bsxfun(@minus ,xdataazmayesh,miangin),enherafmeyar);
    svmStruct = svmtrain2(groupamoozesh, xdataamoozesh);
    [azmayesh, accuracy, dec_values] = svmpredict(groupazmayesh, xdataazmayesh, svmStruct);
    [x,y,T,auc]=perfcurve(groupazmayesh ,azmayesh,1);


  22. #22

    نقل قول: rahnamaiy

    بله مثل همون قبلیه و zerniktest هم همون جا باشه

  23. #23

    نقل قول: rahnamaiy

    مرسی یه راهنمایی دیگه بکنید لطفا که چجوری به جای 3مربع به مربع های بیشترتبدیل کنم

  24. #24

    نقل قول: rahnamaiy

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    مرسی یه راهنمایی دیگه بکنید لطفا که چجوری به جای 3مربع به مربع های بیشترتبدیل کنم

    zdata=[];
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    c=imread(file);
    level=graythresh(c);
    bwim=im2bw(c,level).*255;
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    tedade_moraba = 3;
    n_zernik = 12;
    zimg = abs(zerniketest( bwim,n_zernik));
    moraba_koochek = tedade_moraba*2 + 1;
    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))
    zimg=[zimg abs(zerniketest(bwim(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)) ,n_zernik))];
    end
    zdata = [zdata; zimg];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);

  25. #25

    نقل قول: rahnamaiy

    مهندس برای lbp هم کدش به به این صورت میشه؟
    map1=getmapping(8,'u2');

    zdata=[];

    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));

    current_directory=cd;

    dimension=size(image_files);

    number_of_samples=dimension(1);

    for Q=1:number_of_samples

    file_name =image_files(Q).name;

    file= strcat(current_directory,'\',file_name);

    c=imread(file);

    ILBP=lbp(c,1,8,map1,'i');

    level=graythresh(ILBP);

    bwim=im2bw(ILBP,level).*255;

    tool=size(bwim,2);

    arz=size(bwim,1);
    tedade_moraba = 3;

    n_zernik = 12;

    zimg = abs(zerniketest( bwim,n_zernik));

    moraba_koochek = tedade_moraba*2 + 1;

    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))

    zimg=[zimg abs(zerniketest(bwim(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)) ,n_zernik))];

    end

    zdata = [zdata; zimg];

    end

    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);


  26. #26

    نقل قول: rahnamaiy

    تکه تکه کردن lbp به صورت همپوشان کار درستی نیست. علتش عم اینه که تصویر lbp بعضی وقتها از تکرار چند تصویر اصلی در کنار هم ایجاد میشه و همپوشان کردن اون صحیح نیست

  27. #27

    نقل قول: rahnamaiy

    خب ما که یه بار به 3 قسمت تقسیم کردیم (3تاm)واسه اون مشکلی پیش نمیاد؟
    بعداینکه اگه 3قسمت بشه درصدم میادپایین فقط با 30قسمت درصدم زیادمیشه

  28. #28

    نقل قول: rahnamaiy

    همپوشان کردن تصویر ایجاد شده از lbp اشتباهه . تقسیم به سه تا هم اشتباه بود

  29. #29

    نقل قول: rahnamaiy

    اگه یادتون باشه ماطبق اون مقاله lbp برای چهره که به چندقسمت تقسیم کرده بود عمل کردیم یعنی اون مقاله هم به اشتباه این کاروکرده؟

  30. #30

    نقل قول: rahnamaiy

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    اگه یادتون باشه ماطبق اون مقاله lbp برای چهره که به چندقسمت تقسیم کرده بود عمل کردیم یعنی اون مقاله هم به اشتباه این کاروکرده؟
    ببین، یه تصویر اصلی داریم که میشه تکه تکه کرد اما تصویر lbp را نمیشه تکه تکه کرد
    توی اون مقاله در ابتدا تصویر را تکه تکه می کرد و بعد lbp می گرفت نه اینکه بخواد اول تصویر lbp را درست کنه و بعد اون را تکه تکه کنه. دقت!

  31. #31

    نقل قول: rahnamaiy

    1.درسته ولی کدی که واسه lbpدفعه اول طبق مقاله نوشتیم اون 3تا m بعدازlbp هستش یا اینکه من دارم اشتباه میکنم؟
    2.اگه میشه این راهنمایی رو هم بکنید که چطوراول تکه تکه کنم بعدlbp بگیرم

  32. #32

    نقل قول: rahnamaiy

    حق با شماست در اون مقاله اول lbp گرفته بود بعد تکه تکه کرده بود اما یک نکته که وجود داره اینه که تصویر در اونجا مربعی هست اما اینجا مستطیلیه که باعث میشه تصویر lbp از پلاک به صورت 3 تا پلاک چسبیده به هم در بیاد که برای همین بهتره اول تصویر تکه تکه بشه بعد lbp بگیریم

    zdata=[];
    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    bwim=imread(file);
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    tedade_moraba = 3;
    n_zernik = 12;
    zimg = [lbp(bwim,2, 8,map1,'h') , lbp(bwim ,2, 16,map2,'h')];
    moraba_koochek = tedade_moraba*2 + 1;
    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))
    zimg=[zimg lbp( bwim(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)),1, 8,map1, 'h')];
    end
    zdata = [zdata; zimg];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);

  33. #33

    نقل قول: rahnamaiy

    1.پس با این حساب این lbpاولی که نوشتیم درست نیست مشکل پیش میاد؟منظورم این برنامست


    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    mkdir('lbp');
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples



    file_name=image_files(Q).name;
    file=strcat(current_directory,'\',file_name);

    pelak=imread(file);
    %pelak=rgb2gray(c);


    tool=size(pelak,2);
    arz=size(pelak,1);
    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');

    Ilbp=LBP(pelak,1,8,map1,'i');
    tool=size(Ilbp,2);
    arz=size(Ilbp,1);
    m1=Ilbp(:,1:round(tool*3/7));
    m2=Ilbp(:,round(tool*2/7)+1:round(tool*5/7));
    m3=Ilbp(:,round(tool*4/7)+1:tool);


    bins = map1.num;
    H1=hist(m1(:), 0:(bins-1));
    H2=hist(m2(:), 0:(bins-1));
    H3=hist(m3(:), 0:(bins-1));
    figure,subplot(3,1,1),plot(H1),subplot(3,1,2),plot (H2),subplot(3,1,3),plot(H3)

    H4=LBP(pelak,2, 8,map1,'h');
    H5=LBP(pelak,2, 16,map2,'h');
    figure,subplot(2,1,1),plot(H4),subplot(2,1,2),plot (H5)

    H=[H1, H2, H3, H4, H5];
    figure,plot(H);

    filesave=strcat(current_directory,'\lbp\hist-',file_name,'.txt');
    dlmwrite(filesave,H);
    end
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : دوشنبه 21 مهر 1393 در 11:46 صبح

  34. #34

    نقل قول: rahnamaiy

    اولی درست نیست همین آخری که نوشتم به کار ببرید ( به همون علتی که گفتم)

  35. #35

    نقل قول: rahnamaiy

    این که درست حله lbp همراه بازرنیک هستش،میخوام برنامه اولی رو تغییرش بدم چون یکمی مدل lbpگرفتنش متفاوت بوده که دراخرم باید جمع میکریم همشو.
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : شنبه 26 مهر 1393 در 15:56 عصر

  36. #36

    نقل قول: rahnamaiy

    اصلا کد را نگاه کردید؟ زرنیک کجا بود؟ فقط lbp هست

  37. #37

    نقل قول: rahnamaiy

    ببخشید که اینقدمزاحمتون میشم ازتون ممنونم که باصبروحوصله جواب میدین من یکمی گیج شدم،خب شما توی این کدچون این رو نوشتید n_zernik = 12;،من فکر میکردم بعدازlbp زرنیک میگیره منظورم این کدهستش
    zdata=[];
    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    bwim=imread(file);
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    tedade_moraba = 3;
    n_zernik = 12;
    zimg = [lbp(bwim,2, 8,map1,'h') , lbp(bwim ,2, 16,map2,'h')];
    moraba_koochek = tedade_moraba*2 + 1;
    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))
    zimg=[zimg lbp( bwim(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)),1, 8,map1, 'h')];
    end
    zdata = [zdata; zimg];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);


    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : شنبه 26 مهر 1393 در 15:57 عصر

  38. #38

    نقل قول: rahnamaiy

    دو تای اولی که مشخص شد . این هم سومی

    zdata=[];
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    c=imread(file);
    level=graythresh(c);
    bwim=im2bw(c,level).*255;
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    tedade_moraba = 3;
    n_zernik = 12;
    zimg = [abs(zerniketest(lbp(bwim,2, 8,map1,'i'),n_zernik)) , abs(zerniketest(lbp(bwim ,2, 16,map2,'i',n_zernik)))];
    moraba_koochek = tedade_moraba*2 + 1;
    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))
    zimg=[zimg abs(zerniketest(lbp( bwim(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)),1, 8,map1, 'i'),n_zernik))];
    end
    zdata = [zdata; zimg];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);

  39. #39

    نقل قول: rahnamaiy

    ممنونم،این ارور رو داد
    Undefined function or variable 'map1'.

    Error in Untitled8 (line 19)
    zimg = [abs(zerniketest(lbp(bwim,2, 8,map1,'i'),n_zernik)) ,
    abs(zerniketest(lbp(bwim ,2, 16,map2,'i',n_zernik)))];

    منم بعدازzdata دوتادستورات map روگذاشتم ودوباره این اررو رو میده
    Error using lbp (line 47)
    Too many input arguments.

    Error in Untitled8 (line 20)
    zimg = [abs(zerniketest(lbp(bwim,2, 8,map1,'i'),n_zernik)) ,
    abs(zerniketest(lbp(bwim ,2, 16,map2,'i',n_zernik)))];

  40. #40

    نقل قول: rahnamaiy

    zimg = [abs(zerniketest(lbp(bwim,2, 8,map1,'i'),n_zernik)) , abs(zerniketest(lbp(bwim ,2, 16,map2,'i'),n_zernik))];

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. rahnamaiy shoma dustan.
    نوشته شده توسط maryamha در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1385, 15:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •