صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 64 از 64

نام تاپیک: rahnamaiy

  1. #41

    نقل قول: rahnamaiy

    عذرمیخوام بازم،بتوضیح مرحله 1 به این صورت میشه؟
    آخرین ویرایش به وسیله sama.66 : جمعه 22 اسفند 1393 در 16:22 عصر

  2. #42

    نقل قول: rahnamaiy

    درسته فقط یک نکته را باید اضافه کنید که از بافت lbp به دست اومده از هر تصویر ،هیستوگرام تهیه می کنیم و اون هیستوگرامها را به هم متصل می کنیم

  3. #43

    نقل قول: rahnamaiy

    plot(zimg به صورت کلی نمایش میده،برای هرمرحله نمیشه جداهیستوگرامهارو پلات کنم ؟

  4. #44

    نقل قول: rahnamaiy

    همون zdata شامل هیستوگرامها هست که تعدادشون خیلی زیاده همچنین در فایل data.csv ذخیره کردید

    zdata = dlmread('data.csv');
    for i = 1:size(zdata,1)
    figure,plot(zdata(i,:))
    end

  5. #45

    نقل قول: rahnamaiy

    درسته دفعه ی قبل برای مثلا یک پلاک میتونستم برای هرقسمتش پلات کنم
    H1=hist(m1(:), 0:(bins-1));
    H2=hist(m2(:), 0:(bins-1));
    H3=hist(m3(:), 0:(bins-1));
    figure,subplot(3,1,1),plot(H1),subplot(3,1,2),plot (H2),subplot(3,1,3),plot(H3)

    به خاطر گزارش نوشتن بایدبرای یک پلاک هیستوگرام همه مراحلش رونمایش بدم.این کدی شمادادید مجموع هیستوگرامهارونمایش میده؟

  6. #46

    نقل قول: rahnamaiy

    ببخشید در برنامه شماره 3 اشتباه رخ داده بود که اولی برنامه 3 و دومی برنامه ترسیم هیستوگرامها هست

    zdata=[];
    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    tedade_moraba = 3;
    n_zernik = 12;
    moraba_koochek = tedade_moraba*2 + 1;
    zer=@(bwim) abs(zerniketest(bwim,n_zernik));
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    c=imread(file);
    level=graythresh(c);
    bwim=im2bw(c,level).*255;
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    L1=lbp(c ,2, 8,map1,'i');
    level=graythresh(L1);
    bwim1=im2bw(L1,level).*255;
    L2=lbp(c ,2, 16,map2,'i');
    level=graythresh(L2);
    bwim2=im2bw(L2,level).*255;
    zimg = [zer(bwim1) , zer(bwim2)];
    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))
    L=lbp(c(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)),1, 8,map1,'i');
    level=graythresh(L);
    bwim=im2bw(L,level).*255;
    zimg=[zimg zer(bwim)];
    end
    zdata = [zdata; zimg];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);


    اگه اسم فایل مورد نظر myfile.jpg باشه اینطور می شه

    bwim=imread('myfile.jpg');
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    tedade_moraba = 3;
    h1 = lbp(bwim,2, 8,map1,'h');
    figure,plot(h1)
    h2 = lbp(bwim ,2, 16,map2,'h');
    figure,plot(h2)
    zimg = [ h1, h2];
    moraba_koochek = tedade_moraba*2 + 1;
    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))
    h=lbp( bwim(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)),1, 8,map1, 'h');
    figure,plot(h)
    zimg=[zimg h];
    end
    figure,plot(zimg)

  7. #47

    نقل قول: rahnamaiy

    متشکرم،یه سوال دیگه اگه تعداد مربع هارو بیشترکنم نیازی نیست جایی زبرنامه تغییرکنه؟؟

  8. #48

    نقل قول: rahnamaiy

    نه مشکلی نیست

  9. #49

    نقل قول: rahnamaiy

    سلام مهندس من برای تحلیل دقیق برنامه ها چندتادیه سوال دارم بااجازتون میپرسم

    درمورد تعدادمربع ها میخوام بدونم به چه صورت تقسیم شده متوجه اون قسمت ازکد نمیشم اگه میشه یه توضیح بدید بعداینکه چطوری میشه تصویرمربع هارو ببینم

  10. #50

    نقل قول: rahnamaiy

    این کد را اجرا کنید خودتون متوجه می شید

    bwim = imread('myimage.jpg');
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    tedade_moraba = 3;
    moraba_koochek = tedade_moraba * 2 + 1;
    aks = 1;
    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))
    subplot(1, tedade_moraba, aks)
    imshow(bwim(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)))
    aks = aks + 1;
    end
    figure, imshow(bwimg);

  11. #51

    نقل قول: rahnamaiy

    توی قسمت دوم برنامه(زرنیک)،zdata شامل هیستوگرامهای مربوط به زرنیک هستش و zimgهمان ضرایب زرنیک هست؟؟؟داده های جفتشون شبیه همه

  12. #52

    نقل قول: rahnamaiy

    قسمت دوم کدوم برنامه؟
    zdata که ماتریس هست که هر سطرش برابر با هیسو گرام یک تصویر هست
    اما zimg فقط هیستوگرام یک تصویر داخلش قرار داده میشه
    ترکیب zimg ها میشه zdata

  13. #53

    نقل قول: rahnamaiy

    منظورم برنامه ی زرنیک بوده میخواستم ببینم ضرایب زرنیک کجاسیومیشه

    میشه راهنماییم کنید که چطوری میتونم مثلا هرکد رو به همراه svmتوی یک فایل داشته باشم نه اینکه بخوام یک کدرواجراکنم بعد بیام svm رو جدا اجراکنم

  14. #54

    نقل قول: rahnamaiy

    هر دو کد را داخل یک فایل بذارید مشکل حل میشه

  15. #55

    نقل قول: rahnamaiy

    منظورم اینه که کدها به این شکل بشه: توی یک برنامه هم پلاک و هم غیرپلاک رو بخونه و data.csvمربوط به جفتشودرست کنه و بده به svm
    همه ی اینا توی یک برنامه باشه نیازی نباشه هرکدام جدااجرابشه

  16. #56

    نقل قول: rahnamaiy

    الان مگه نتونستید اجرا کنید؟ اگه می خواهید به یکی دیگه بدید اجرا کنه یه سری توضیحات هم کنارش بذارید تا بتونه استفاده کنه

  17. #57

    نقل قول: rahnamaiy

    نه ببینید کدهارو که جدااجرامیکنم مشکلی نیست
    من میخوام به این شکل توی یک برنامه باشه

    zdata=[];
    map1=getmapping(8,'u2');
    map2=getmapping(16,'u2');
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    bwim=imread(file);
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    tedade_moraba = 3;
    zimg = [lbp(bwim,2, 8,map1,'h') , lbp(bwim ,2, 16,map2,'h')];
    moraba_koochek = tedade_moraba*2 + 1;
    for m = (0:2:( moraba_koochek -3))
    zimg=[zimg lbp( bwim(: ,(round(tool* m/moraba_koochek)+ 1) :round(tool *(m + 3) /moraba_koochek)),1, 8,map1, 'h')];
    end
    zdata = [zdata; zimg];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);

    pelakdata= dlmread( 'pelak.csv');
    nonpelakdata= dlmread('nonpelak.csv');
    xdataamoozesh=[pelakdata(1:440,:);nonpelakdata(1:800,:)];
    xdataazmayesh=[pelakdata(441:end,:);nonpelakdata(801:end,:)];
    groupamoozesh=[ones(440,1);zeros(800,1)];
    groupazmayesh=[ones(220,1);zeros(400,1)];
    miangin=mean(xdataamoozesh);
    enherafmeyar=std(xdataamoozesh);
    xdataamoozesh=bsxfun(@rdivide,bsxfun(@minus ,xdataamoozesh,miangin),enherafmeyar);
    xdataazmayesh=bsxfun(@rdivide,bsxfun(@minus ,xdataazmayesh,miangin),enherafmeyar);
    svmStruct = svmtrain2(groupamoozesh, xdataamoozesh);
    [azmayesh, accuracy, dec_values] = svmpredict(groupazmayesh, xdataazmayesh, svmStruct);
    [x,y,T,auc]=perfcurve(groupazmayesh ,azmayesh,1);


  18. #58

    نقل قول: rahnamaiy

    از روی همون برنامه های قبلی انجام بدید
    همین قدر که تونستید از اینها جواب بگیرید برای من کافیه
    برای شما آرزوی موفقیت می کنم

  19. #59

    نقل قول: rahnamaiy

    مرسی مهندس خیلی زحمت کشیدیدمن که جواب گرفتم ولی کاش این اخرین لطفتون هم دریغ نمیکردیدبه همون صورتی که گفتم هرکدبتونه با یه دفعه اجراکردن ازدوتا فولدرپلاک و غیرپلاک تصویرروبخونه و دوتا فایل دیتا به اسم پلاک ونان پلاک درست کنه وهمونجا svmبگیره
    که بتونم یه ساماندهی به برنامه بدم (اینجوری که هرکد بایدچنددفعه جدااجرابشه یه دفعه واسه پلاک یکبارواسه نان پلاک و یک دفعه هم واسه svm خیلی زمان بر هستش )اینجوری زمان اجرای برنامه پایینتر میادوبرای همه قابل اجرامیشه بدون توضیح اضافه

  20. #60

    نقل قول: rahnamaiy

    سلام مهندس
    توی برنامه ی svm ماواسه ازمایش 620 تاداده ازپلاک و نان پلاک جداکردیم که به این صورت تشخیص داده میشه
    Accuracy = 96.6129% (599/620) (classification)

    از620 تا 599 تا رو تشخیص داده،سوال من اینه ازکجابایددونست چندتا از پلاک و چندتااز نان پلاک رو تشخیص داده؟؟چون این 599تاجمعشونه نمیشه تشخیص داد

  21. #61

    نقل قول: rahnamaiy

    سلام
    برای رسم منحنی roc وسطح زیرمنحنی باauc میشه راهنماییم کنید؟؟؟؟

  22. #62

    نقل قول: rahnamaiy

    نقل قول نوشته شده توسط sama.66 مشاهده تاپیک
    khob n ro be in shekl neveshtam n=12
    tasaviram k hamun cod ro neveshtam k bekhune vali in error ro mide

    Error: File: Untitled10.m Line: 19 Column: 1
    Function definitions are not permitted in this context.
    سلام

    میبخشید من متوجه نشدم که m,n چی هستن در این کد!

    چرا n رو 12 در نظر گرفتین؟!

  23. #63
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    پست
    33

    نقل قول: rahnamaiy

    باسلام من میخوام از فرکانس بالا رو تصویر استخراج ویژگی کنم (همون فیلتربالاگذر گوسی ) میشه بگید چطوری باید از فیلتربالاگذر گوسی بردارویژگی استخراج کنم؟؟؟؟؟؟؟

  24. #64

    نقل قول: rahnamaiy

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    دو تا برنامه هست ابتدا در هر کدام از فولدر های پلاک و غیر پلاک وارد شوید و برنامه اول را برای هر کدام اجرا کنید. دو تا فایل به نام data.csv ایجاد میشه که اونها را به pelak.csv و nonpelak.csv تغییر نام بدید و هر دو را در یک فولدر دیگه بذارید و برنامه دوم را اجرا کنید

    zdata=[];
    image_files=dir(fullfile(cd,'\*.jpg'));
    current_directory=cd;
    dimension=size(image_files);
    number_of_samples=dimension(1);
    for Q=1:number_of_samples
    file_name =image_files(Q).name;
    file= strcat(current_directory,'\',file_name);
    c=imread(file);
    level=graythresh(c);
    bwim=im2bw(c,level).*255;
    tool=size(bwim,2);
    arz=size(bwim,1);
    m1=bwim(:,1:round(tool*3/7));
    m2=bwim(:,round(tool*2/7)+1:round(tool*5/7));
    m3=bwim(:,round(tool*4/7)+1:tool);
    zimg=abs(zerniketest(bwim,12));
    z1=abs(zerniketest(m1,12));
    z2=abs(zerniketest(m2,12));
    z3=abs(zerniketest(m3,12));
    zdata = [zdata;[zimg z1 z2 z3]];
    end
    dlmwrite ( 'data.csv' , zdata);



    pelakdata= dlmread( 'pelak.csv');
    nonpelakdata= dlmread('nonpelak.csv');
    xdataamoozesh=[pelakdata(1:440,:);nonpelakdata(1:800,:)];
    xdataazmayesh=[pelakdata(441:end,:);nonpelakdata(801:end,:)];
    groupamoozesh=[ones(440,1);zeros(800,1)];
    groupazmayesh=[ones(220,1);zeros(400,1)];
    miangin=mean(xdataamoozesh);
    enherafmeyar=std(xdataamoozesh);
    xdataamoozesh=bsxfun(@rdivide,bsxfun(@minus ,xdataamoozesh,miangin),enherafmeyar);
    xdataazmayesh=bsxfun(@rdivide,bsxfun(@minus ,xdataazmayesh,miangin),enherafmeyar);
    svmStruct = svmtrain2(groupamoozesh, xdataamoozesh);
    [azmayesh, accuracy, dec_values] = svmpredict(groupazmayesh, xdataazmayesh, svmStruct);
    [x,y,T,auc]=perfcurve(groupazmayesh ,azmayesh,1);
    سلام.
    امکانش هست بفرمایید دقیقا از چه تولباکسی استفاده کردید(مسیر نصبش رو).

    من از این تولباکس استفاده کردم ولی ظاهرا درست پیش بینی رو نشون نمیده:

    https://www.csie.ntu.edu.tw/~cjlin/libsvm/

    وقتی از خود svm متلب هم استفاده می کنم، مرحله ی svmstruct=svmtrain(و... و همینطور و... out=svmclassify(svmstruct رو صحیح نشون میده اما زمیانی که پیش بینی رو میخوام:

    )
    predicate=svmPredict(out,testlabel, testsample);


    پیغام میده که:
    Error using svmPredict
    Too many input arguments.

    میدونید مشکل کجاست؟!

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. rahnamaiy shoma dustan.
    نوشته شده توسط maryamha در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 مهر 1385, 15:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •