نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    Thumbs up ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    سلام دوستان عزیز

    یک مشکل بدی پیدا کردم که هراز گاهی خیلی اذیتم میکنه

    در یک شبکه دومین که نمیخوام حتی یوزر AADMINISTRATOR لوکال اون فعال بشه بعضی از نرم افزار هایی مثل بیمه و مالیات که از سایت خودش دانلود کردم رو نصب کردم وقتی اجرا میکنم با یوزر معمولی مشکل داره ولی وقتی با RUN AS ADMINISTRATOR اجرا میکنم و پسورد خودمو(ADMINISTRATOR) میدم عالی کار میکنه

    برای این مشکل واقعا چکار کنم ؟

    یوزر معمولی رو توی پاور یوزر بزارم ؟ بعد میتونه برنامه های دلخواه دیگرو نصب کنه

    پس واقعا راه اصولی اینکار چیه که خاطرمم کاملا جمع باشه
    خیلی محبت میکنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    واقعا سر این موضوع هنوز گیر دارم و راه حلی پیدا نکردم

  3. #3

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    راه زیادی نیست. چون اگر برنامه نیز داشته باشه به جای خاصی‌ دسترسی‌ داشته باشه که به admin right نیز باشه باید Run As Admin بشه. ولی‌ اینکارو که میگم میتونی‌ بکنی‌. باید ببینی‌ که برنامه به چه جاهائی‌ نیز به دسترسی‌ داره. بعدش
    Folder هایی که نیز هست رو security رو روشن تغییر بعدی و Domain User رو بهش اضافه کنی‌ با Full عکس
    اگر میتونی‌ با شرکت سازنده تماس بگیر و ببین میدونند ‌یانه. اگر هم که نه از طریق Process Explorer ببین برناما چیکار میکنه و خودت دستی‌ انجام بعده. وقتی‌ فهمیدی چی‌ به کجا نیز به دسترسی‌ داره میتونی‌ از رو GPO برای بقیه یوزر‌هات هم ‌ست کنی‌

  4. #4

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    یه راهشم نوشتن یه برنامه جانبیه . که من این کار رو کردم.
    این برنامه که نوشتم در مد Administrator در یوزر محدود اجرا میشه. در این برنامه برنامه هایی رو که نیاز دارم اضافه کردم و از اون برنامه برنامه های جانبی رو باز میکنم . اینجاست ک برنامه ها در مد ادمین باز میشه.
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : چهارشنبه 09 مهر 1393 در 11:16 صبح


  5. #5

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    مشکل اینجاست که نمیخواد ایشون کلا چیزی رو به عنوان admin اجرا کنه که راهش میشه شما اول بفهمی که برنامه به کجا نیز به دسترسی‌ داره و بعدش تغیراتی‌ رو که می‌خوای بدی. شما میتونید در مورد این برنامتون توضیح بیشتر بدید؟

  6. #6

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    من متوجه عرایض دوستم شدم.
    به نظرم میاد برنامه هایی شبیه بیمه و... ، جزو برنامه هایی نیستند که نویسندش بیاد تغییر خواصی برای یه سری از مشتریانشون بدهند.
    ما مجبوریم طبق برنامه ها و نیاز های برنامه ها منعطف باشیم.
    با این وجود، برنامه ای که نوشتم به این صورت هست که:
    برنامه ای توسط یه سرویس اجرا میشه ، ادمین سیستم هم از قبل یک سری برنامه رو در اون لینک کرده ، تصویر زیر :
    Untitled.png


  7. #7

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    ممنون از توضیحت دوست عزیز. من منظورم این نیست که شرکت بید software رو تغییر بعده. من منظورم این هست که کمپانی سازنده باید بدونه که برنامش نیاز به دسترسی‌ به چه نقاطی رو داره. اگر اینرو بدونیم باقیش تقریبا اسون خواهد بود.

  8. #8

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    اینو باید به شرکت تولید کننده گفت که میشه پسر خاله یکی از این آقا زاده ها.


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    وقتی‌ فهمیدی چی‌ به کجا نیز به دسترسی‌ داره میتونی‌ از رو GPO برای بقیه یوزر‌هات هم ‌ست کنی‌[/QUOTE]

    این برنامه رو دانلود کردم صرف اینکه به کجاها دسترسی داره و اونارو به یوزر مورد نظرمون full بدیم هنوز تست نکردم ولی برنامه ای که دوستمون اشاره کردند باید جالب باشه منظورشون از سرویس رو متوجه نشدم چه سرویسی ران میشه ؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    من متوجه عرایض دوستم شدم.
    به نظرم میاد برنامه هایی شبیه بیمه و... ، جزو برنامه هایی نیستند که نویسندش بیاد تغییر خواصی برای یه سری از مشتریانشون بدهند.
    ما مجبوریم طبق برنامه ها و نیاز های برنامه ها منعطف باشیم.
    با این وجود، برنامه ای که نوشتم به این صورت هست که:
    برنامه ای توسط یه سرویس اجرا میشه ، ادمین سیستم هم از قبل یک سری برنامه رو در اون لینک کرده ، تصویر زیر :
    Untitled.png
    این برنامه رو جناب MASK عزیز میتونید در اختیار اعضاء قرار بدید ؟

  11. #11

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    توضیح میدم . بنویسیدش . اگه احیانا نتونستید بنویسید ، با هزینه اندکی بهتون میدم.
    یک سرویس بنویسید . سرویس در هر بار بالا اومدن ویندوز در مد سیستم اجرا میشه . تو سرویستون یک برنامه رو اجرا کنید . چون سرویس مد سیستم داره اجرا میشه ، برنامه ای رو هم که اجرا میکنه در مد سیستم اجرا میشه . یعنی پرنت پروسه برنامه میشه سرویس . اینجاست که چون برنامه با دسترسی سیستم اجرا شده ، همه کاری میتونه بکنه .
    از این به بعد هر برنامه ای هم که برنامه اجرا میکنه چون در مد سیستم هست ، اونا هم در مد سیستم اجرا میشوند .
    عکس زیر رو ببینید :
    Snapshot_2014-10-03_141616.png
    اگه باز سوال بود بپرسید.


  12. #12
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    من یک manifest در پروژم ایجاد کردم و با کمی تغیرات و با استفاده از این کد


    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    string appPath = Path.GetDirectoryName(Application.ExecutablePath);
    textBox1.Text = appPath;
    const int ERROR_CANCELLED = 1223;


    ProcessStartInfo info = new ProcessStartInfo(@"C:\Windows\Notepad.exe");
    info.UseShellExecute = true;
    info.Verb = "runas";
    try
    {
    Process.Start(info);
    }
    catch (Win32Exception ex)
    {
    if (ex.NativeErrorCode == ERROR_CANCELLED)
    MessageBox.Show("Why you no select Yes?");
    else
    throw;
    }
    }

    منتظرم تا فردا برنامه تست بشه اگر ok بود رایگان در اختیار اعضاء بازم از راهنماییتون ممنون و سرویسی رو هم امتحان میکنیم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    تغیرات
    manifest :


    <requestedExecutionLevel level="requireAdministrator" uiAccess="false" />



  14. #14

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    من C#‎ بلد نیستم عزیز.
    منظورم از راهنمایی بیشتر قسمت فنی بو تا کد نویسی


  15. #15
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    من C#‎‎ بلد نیستم عزیز.
    منظورم از راهنمایی بیشتر قسمت فنی بو تا کد نویسی

    سلامmask عزیز امروز چک کردم متاسفانه اینم باید (این برنامه که نوشتم )حتما با دسترسی ادمین اجرا بشه لطفا بصورت فنی راهنمایی کنید ممنونم

  16. #16

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    فکر نمیکنی‌ به جای اینکه بخوای یک برنامه دیگه بنویسی که اینکارو بکنه از راهی‌ که بقیه دارن انجام میدان استفاده کنی‌؟ اینطور شما نیز ندارید این هم کار کنید. من شخصاً اگر مدیر شبکه باشم اینکارو انجام نمیدم چون خود MS این گزینه تقریبا داره.

  17. #17

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    سلامmask عزیز امروز چک کردم متاسفانه اینم باید (این برنامه که نوشتم )حتما با دسترسی ادمین اجرا بشه لطفا بصورت فنی راهنمایی کنید ممنونم
    سرویس نوشتید؟از طریق او برنامه رو اجرا کردید؟


  18. #18
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    سرویس نوشتید؟از طریق او برنامه رو اجرا کردید؟
    نه سرویس ننوشتم مد دسترسی برنامه رو به ادمین تغیر دادم ولی بازم مشکلم حل نشد

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    نقل قول نوشته شده توسط hghyami مشاهده تاپیک
    فکر نمیکنی‌ به جای اینکه بخوای یک برنامه دیگه بنویسی که اینکارو بکنه از راهی‌ که بقیه دارن انجام میدان استفاده کنی‌؟ اینطور شما نیز ندارید این هم کار کنید. من شخصاً اگر مدیر شبکه باشم اینکارو انجام نمیدم چون خود MS این گزینه تقریبا داره.

    بیشتر راهنمایی بفرمایید لطفا

  20. #20

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    ویندوز کلاینتهاتون چیه؟
    براتون اماده میکنم و تا شب اینجا قرار میدم.
    آخرین ویرایش به وسیله Mask : دوشنبه 14 مهر 1393 در 13:12 عصر


  21. #21
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    نقل قول نوشته شده توسط Mask مشاهده تاپیک
    یک سرویس بنویسید . سرویس در هر بار بالا اومدن ویندوز در مد سیستم اجرا میشه . تو سرویستون یک برنامه رو اجرا کنید . چون سرویس مد سیستم داره اجرا میشه ، برنامه ای رو هم که اجرا میکنه در مد سیستم اجرا میشه . یعنی پرنت پروسه برنامه میشه سرویس . اینجاست که چون برنامه با دسترسی سیستم اجرا شده ، همه کاری میتونه بکنه .
    ا
    عکس زیر رو ببینید :
    Snapshot_2014-10-03_141616.png
    اگه باز سوال بود بپرسید.

    این در مد سیستم رو توضیح میدید منظورتون با سطح دسترسی admin لوکال یا admin سرور اجرا شدن برنامه هاس ؟

  22. #22

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    نقل قول نوشته شده توسط امیر مهرشاد مشاهده تاپیک
    این در مد سیستم رو توضیح میدید منظورتون با سطح دسترسی admin لوکال یا admin سرور اجرا شدن برنامه هاس ؟
    لوکال دیگه


  23. #23
    کاربر دائمی آواتار امیر مهرشاد
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    بجنورد (پاریس کوچولو)
    پست
    686

    نقل قول: ((((((RUN AS ADMINISTRATOR ))))))

    اینم یه راه حل ساده ولی اصولی - منبع (انجمن تخصصی فناوری اطلاعات ایران ITPro.ir)

    همونطور که میدانید سرویس Secondary Logon در ویندوز وجود داره که بوسیله اون شما میتونید نرم افزارهای خود رو با مجوزهای دسترسی کاربران گوناگون به اجرا در بیارید از طرفی یکی از قابلیتهای ویندوز سون که باعث افزایش امنیت و حتی تا حدی جلوگیری از ورود ویروسها به کامپیوترتان شده این است که هر فایلی که شما در ویندوز با یوزری غیر از یوزر Administrator اجرا کنید با دسترسی محدود فعالیت میکند و برای دسترسی بالاتر از شما اجازه میگیرد یا اینکه همین باعث اختلال در عملکرد نرم افزار میشود ، کاربرانی که از این موضوع اطلاع دارند برای اینکه دیگر با این پیغامها مواجه نشوند از طریق همین سرویس Secondary Logon نرم افزارهای مدنظر خود را با دسترسی Administrator اجرا میکنند به این گونه که روی فایل مد نظر خود راست کلیک کرده و Run as administrator را انتخاب میکنند . ولی انجام این کار ممکن هست برای اجرای نرم افزارهایی که با آن ها زیاد سر و کار دارید خسته کننده باشد و هنوز دابل کلیک روی آن نرم افزار را ترجیح دهید ،
    در اینجا ترفندی رو در قالب یک نکته بیان میکنم که بوسیله اون میتونید با دابل کلیک روی نرم افزارهای مد نظرتون اونها رو با دسترسی Administrator اجرا کنید و حتی ویندوز از شما تاییدیه برای اجرای نرم افزار هم نگیره
    در Run عبارت Taskschd.msc رو وارد کنید و در پنجره باز شده در سمت چپ روی Task Scheduler Library راست کلیک کرده و Create task رو بزنید

    بعد از اون پنجره ای به شکل زیر براتون باز میشه

    در این پنجره در قسمت Name یک نام دلخواه انتخاب کرد و بنویسید ، در این سناریو ما "VMware Workstation" را انتخاب میکنیم همچنین در پایین پنجره Run with highest privileges را علامت بزنید ، سپس وارد تب Actions شوید و در روی New کلیک کنید تا با پنجره زیر روبرو شوید،

    در اینجا میبایست Browse رو بزنید و آدرس فایلی که میخواهید با دسترسی Administrator اجرا شود را بدهید و بعد OK کنید ، سپس برای ثبت تغییرات و خروج از پنجره ی Create task ، OK کنید.

    همونطور که در شکل زیر مشاهده میکنید یک رکورد با نام VMware Workstation ایجاد شده که با راست کلیک روی آن و انتخاب Run نرم افزار مشخص شده با دسترسی مدیریت اجرا خواهد شد.

    حالا میبایست یک Shortcut ایجاد کنیم که دیگر لازم نباشد بهTask Scheduler برویم و نرم افزارمان را اجرا کنیم برای این کار روی دسکتاپ راست کلیک کرده و New و Shortcut را انتخاب میکنید

    سپس در پنجره باز شده عبارت زیر را تایپ کنید و به جای Name نام رکورد ایجاد شده در Task Scheduler که در سناریو ما همان VMware Workstation هست وارد کنید
    1
    schtasks /run /tn "Name"



    سپس Next کرده و در مرحله بعد یک نام برای فایل ایجاد شده روی دسکتاپ انتخاب کنید و Finish را بزنید

    تا اینجا Shortcut ما درست شده و با اجرای آن نرم افزارمان با دسترسی مدیریت اجرا خواهد شد حالا برای تغییر آیکون آن روی آن راست کلیک کرده و Properties بگیرید و در تب Shortcut رفته و روی Change Icon... کلیک کنید و در پنجره باز شده Browse را زده و آدرس فایل اجرایی نرم افزارتان را که طبیعتا آیکون نرم افزار مورد انتظارتان را دارد را بدهید و OK کنید

    کار تمام است و با اجرای فایل ساخته شده نرم افزارتان با دسترسی Administrator اجرا خواهد شد بدون هیچ گونه پرسش و یا اجازه ای ;)

تاپیک های مشابه

  1. Create Manifest for Win7 & Vista UAC if Not Running Under Administrative Rights
    نوشته شده توسط hadiaj168 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 17
    آخرین پست: چهارشنبه 14 بهمن 1394, 13:27 عصر
  2. اجرا کردن برنامه در حالت run as administrator
    نوشته شده توسط mahdi1373 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 21 آبان 1389, 16:30 عصر
  3. run as administrator
    نوشته شده توسط ehsan21 در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 12:03 عصر
  4. سوال: Run As Administrator برنامه در ویستا
    نوشته شده توسط mortezamhd در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 14:00 عصر
  5. Run as Administrator (Vista)
    نوشته شده توسط Ali.Prog در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 10:22 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •