نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: انتقال از طریق شبکه

  1. #1

    انتقال از طریق شبکه

    میخوام اطلاعات رو بین دو تا کامپیوتر انتقال بدم
    اطلاعات مورد نظر از اولین کامپیوتر از طریق شبکه بودن به دیتابیس همون برنامه تو کامپیوتر دوم بره و ذخیره بشه (با سی شارپ)
    برای اینکار باید چیکار کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین
    با سپاس Spaceman

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    میتونی از Socket Programming استفاده کنی.

  3. #3

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    چجوری با سوکت پروگرمینگ باید وصل شد؟
    با سپاس Spaceman

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط NASA's Spaceman مشاهده تاپیک
    چجوری با سوکت پروگرمینگ باید وصل شد؟
    با سپاس Spaceman
    این شکلی ... !!!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    خیلی ممنون دوست عزیز
    فقط یه سوال اون برنامه که دو تا برنامه WindowsFormApplication3,4 میشه یه توضیح بدی که چجوری کار میکنه؟ (کد ها رو بعدا تست میکنم فقط میخوام منطقش رو الان بدونم)
    با سپاس Spaceman

  6. #6

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    اطلاعات مورد نظر از اولین کامپیوتر از طریق شبکه بودن به دیتابیس همون برنامه تو کامپیوتر دوم بره و ذخیره بشه
    اگه میخوای دیتابیس شبکه داشته باشی باید یه Sql server نصب کنی رو سیستم دوم یه مقدار تنظیمات انجام بدی(تنظیمات شبکه) بعد دیتابیستون رو بسازید.
    با یه رشته اتصال مناسب بهش متصل بشین و با دستور insert اطلاعاتو ذخیره کنین

  7. #7

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    نه همون برنامه شبکه باشه خیلی بهتر هست
    با سپاس Spaceman

  8. #8

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    لطفا یکی بگه این مشکل رو باید چیکارش کنم؟
    و اینم ارور
    Spaceman.jpg
    با سپاس Spaceman

  9. #9

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    timeout مربوط به Send اطلاعات هستش. هیچی ارتباط احتمال زیاد قطع شده باید برنامه رو طوری مدیریت کنی که در صورت بروز ارورهای این شکلی قابلیت اتصال مجدد رو داشته باشه.
    مثلا این برای سرور هستش:

    public void StartClient(string serverip, int serverport, StartScreen frm)
    {
    GStartScreen = frm;
    var Sert = new CancellationTokenSource();
    CancellationToken ct = Sert.Token;
    new Task(() =>
    {
    while (true)
    {
    while (HandConnect)
    {
    Thread.Sleep(4000);
    }
    if (!Connect)
    {
    Action act = new Action(() =>
    {
    dlg.BtnExit.Enabled = false;
    dlgGame.BtnExit.Enabled = false;
    });
    if (dlg.BtnExit.InvokeRequired)
    dlg.BtnExit.BeginInvoke(act);
    else
    if (dlgGame.BtnExit.InvokeRequired)
    dlgGame.BeginInvoke(act);
    else
    act();

    server = serverip;
    port = serverport;
    // تلاش برای اتصال با سرور
    try
    {
    clientSocket = new System.Net.Sockets.TcpClient();
    clientSocket.Connect(serverip, serverport);

    }
    catch (Exception e)
    {
    if (e.ToString().Contains("No connection could be made because the target machine actively refused it"))
    {
    continue;
    }
    else
    Console.WriteLine("<< :" + e.ToString());
    }
    if (clientSocket.Connected)
    {
    Action Newact = new Action(() =>
    {
    dlg.BtnExit.Enabled = true;
    dlgGame.BtnExit.Enabled = true;
    });
    if (dlg.BtnExit.InvokeRequired)
    dlg.BtnExit.BeginInvoke(Newact);
    else
    if (dlgGame.BtnExit.InvokeRequired)
    dlgGame.BeginInvoke(Newact);
    else
    Newact();
    // اتصال با سرور برقرار است
    Connect = true;
    networkStream = clientSocket.GetStream();
    Thread Cthread = new Thread(() => DataSendAndReCive());
    Cthread.Start();
    SendData("Connect");
    CheckConnection();

    }
    }
    Thread.Sleep(4000);
    }
    }, ct).Start();
    }

  10. #10

    نقل قول: انتقال از طریق شبکه

    اینم یک نمونه مثال دیگه بعد از ارتباط از Try و Catch استفاده کنید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. انتقال یک فایل از طریق شبکه
    نوشته شده توسط AriaGlobal در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 10 بهمن 1389, 14:32 عصر
  2. انتقال بانک اطلاعاتی از طریق شبکه
    نوشته شده توسط Valadi در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 24 فروردین 1387, 12:03 عصر
  3. انتقال صدا بروی شبکه ( چت صوتی )
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش توسعه نرم افزارهای تحت شبکه
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 16 تیر 1386, 19:08 عصر
  4. اجرای سایت از طریق شبکه
    نوشته شده توسط spenans در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 17:58 عصر
  5. ارسال صدا از طریق شبکه
    نوشته شده توسط doost_1382 در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1383, 00:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •