نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد کنترل ها در فرم در زمان اجرا در C#‎.net

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    85

    Post ایجاد کنترل ها در فرم در زمان اجرا در C#‎.net

    برای ایجاد کنترل هایی مثل textbox و یا form باید چه کدی بنویسم ؟؟؟من از رویداد create control اتستفاده می کنم ؛ ولی متاسفانه هیچ کنترلی روی فرم نمی بینم ...لطفا راهنماییم کنید دوستان...

  2. #2

    نقل قول: ایجاد کنترل ها در فرم در زمان اجرا در C#‎.net

    سلام
    یدونهflowtlayoutpanel در فرم قرار دهید و سپس کنترل ها را در ان جا اضافه کنید

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    85

    نقل قول: ایجاد کنترل ها در فرم در زمان اجرا در C#‎.net

    سلام من توی کتاب آقای جعفر نژاد قمی خوندم که از رویداد create control استفاده کنم و در این کتاب چیزی از اضافه کردن کنترلها نگفته بود ..یعنی منظور شما اینه که کنترلی رو که می خوام روی flowtlayoutpanel قرار بدم بعد از این رویداد استفتده کنم ؟ راهی وجود داره که بدون اضافه کردن کنترل کدی بنویسم که کنترل در زمان اجرا ایجاد بشه ؟اگه پاسخ بدین ممنون میشم دوست عزیز

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    دی 1391
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    52

    نقل قول: ایجاد کنترل ها در فرم در زمان اجرا در C#‎.net

    سلام
    متاسفانه اکثر دوستان برای یادگیری برنامه نویسی رجوع میکنند به کتاب های ایشون و کاملاً کتاب های مرجع رو فراموش می کنند. برای یاد گیری اصولی برنامه نویسی حتما کتب مرجع و اصلی رو داشته باشید.
    این سوالی که شما مطرح کردید مربوط میشه به کتاب های 511 و 505 مایکروسافت.

    و اما سوال شما :
    فرض کنید موقع اجرای فرم می خواهید یک Button و یک TextBox ساخته بشه و زمانیکه بر روی Button مورد نظر کلیک شد متن Hello در TextBox به نمایش در بیاد.
    در رویداد form Load از کد زیر استفاده کنید

    // Button
    Button b = new Button(); // ساخت یک شی
    b.Text = "Show"; // متن
    b.Location = new Point(20, 20); // محل قرار گیری کنترل
    this.Controls.Add(b); // اضافه کردن کنترل ایجاد شده در فرم

    // TextBox
    TextBox t = new TextBox();
    t.Name = "textBox1";
    t.Location = new Point(20, 60);
    this.Controls.Add(t);



    کد بالا کنترل های مورد نظر رو ایجاد میکنه اما شما نمیتونید به هیچ یک از رویداد های کنترل ساخته شده دسترسی داشته باشید. برای این کار شما باید از طریق delegate به رویداد موزد نظر اشاره کنید.


    //delegate
    b.MouseClick += new MouseEventHandler (b_MouseClick);

    }

    void b_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    Controls["textBox1"].Text = "hello";
    }


    و این میشه کل کد شما

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    // Button
    Button b = new Button(); // ساخت یک شی
    b.Text = "Show"; // متن
    b.Location = new Point(20, 20); // محل قرار گیری کنترل
    this.Controls.Add(b); // اضافه کردن کنترل ایجاد شده در فرم

    // TextBox
    TextBox t = new TextBox();
    t.Name = "textBox1";
    t.Location = new Point(20, 60);
    this.Controls.Add(t);

    //delegate
    b.MouseClick += new MouseEventHandler (b_MouseClick);

    }

    void b_MouseClick(object sender, MouseEventArgs e)
    {
    Controls["textBox1"].Text = "hello";
    }


    موفق و پیروز باشید.

  5. #5

    نقل قول: ایجاد کنترل ها در فرم در زمان اجرا در C#‎.net

    اگه بخواهیم کنترلهای ساخته شده در زمان اجرا را ذخیره کنیم و دوباره load کنیم باید چکار کنیم

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد کنترل به تعداد رکورد در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mohsenaminzare در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 15:23 عصر
  2. سوال: ایجاد کنترل Textbox و Label در زمان اجرا
    نوشته شده توسط mpmsoft در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 27 مرداد 1387, 09:00 صبح
  3. ایجاد فرم در زمان اجرا
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 26
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 07:16 صبح
  4. ایجاد چند فرم در زمان اجرا
    نوشته شده توسط Land_Of_Inprise در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 21 اردیبهشت 1385, 19:07 عصر
  5. ایجاد فرم در زمان اجرا و مشکلات
    نوشته شده توسط mostafa313 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 08 آبان 1383, 04:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •