صفحه 4 از 6 اولاول ... 23456 آخرآخر
نمایش نتایج 121 تا 160 از 240

نام تاپیک: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

  1. #121

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    خب این که درسته و شاید رکوردی درون جدول post‌ نبوده که برگردونه. در هر صورت خطا نداده بلکه داره کارشو انجام میده
    نقل قول نوشته شده توسط mahan206 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر من تازه شروع کردم و ورژن 3 رو دانلود کردم و طبق روش پیش رفتم تا فیلم اموزشی 5 و وقتی میخوام نشون بدم محتویات جدول post رو اینجور نشون میده؟
    CI_DB_pdo_result Object
    (
    [conn_id] => PDO Object
    (
    )

    [result_id] => PDOStatement Object
    (
    [queryString] => SELECT *
    FROM `tbl_post`
    )

    [result_array] => Array
    (
    )

    [result_object] => Array
    (
    )

    [custom_result_object] => Array
    (
    )

    [current_row] => 0
    [num_rows] =>
    [row_data] =>
    )
    طبق دستورتون نوشتم کدها رو به نظرتون دلیل چیه؟

  2. #122

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    یه دونه رکورد داخلش هست ولی چرا نشون نداد نمیدونم.

  3. #123

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    شما کدهای ci رو بزارید یه نگاه بندازم
    همچنین شاید دیتابیس رو اشتباه ست کردید
    مثلا یدونه دیتابیس ساختید به این cms بعد یکی دیگه cms2 و موقع ست کردن به ci اونی رو ست کردید که توش دیتا نیست

  4. #124

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    تشکر بابت پاسختون
    $db['default'] = array(
    'dsn' => '',
    'hostname' => 'mysql:host=localhost;dbname=news20p',
    'username' => 'root',
    'password' => '',
    'database' => 'news20p',
    'dbdriver' => 'pdo',
    'dbprefix' => 'tbl_',
    'pconnect' => TRUE,
    'db_debug' => TRUE,
    'cache_on' => FALSE,
    'cachedir' => '',
    'char_set' => 'utf8',
    'dbcollat' => 'utf8_general_ci',
    'swap_pre' => '',
    'encrypt' => FALSE,
    'compress' => FALSE,
    'stricton' => FALSE,
    'failover' => array(),
    'save_queries' => TRUE

    class Post extends CI_Controller
    {

    function index()
    {
    $this->load->model('postmodel');
    $posts=$this->postmodel->getAllPost();
    echo "<pre>";
    print_r($posts);
    }

    }

    class Postmodel extends CI_Model
    {

    function __construct()
    {
    parent::__construct();
    }

    function getAllPost()
    {
    return $this->db->get('post');
    }
    }


    روی ومپ سرور در ویندوز8.1 دارم تست میکنم.

  5. #125

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام. چرا کد زیر برای pagination کار نمیده؟ اشکال کارمو توضیح بدین لطفا

    کنترلر
        public function index(){        $this->load->library('pagination');        $this->load->model('user_model');
    $config['base_url'] = base_url().'/index.php/user/page'; $config['total_rows'] = $this->user_model->get_users_count(); $config['per_page'] = 1; $config['uri_segment'] = 4; $page = ($this->uri->segment(4))?$this->uri->segment(4):0; $config['first_link'] = 'First'; $config['last_link'] = 'Last'; $this->pagination->initialize($config);
    $data['result'] = $this->user_model->get_all($config['per_page'],$page]); $data['link'] = $this->pagination->create_links();
    $this->template->load('users/index', array('users'=> $data)); }


    مودل

    public function get_all($limit,$start){ return $this->db->get('users', $limit, $start)->result_array(); }
    public function get_users_count(){ return $this->db->count_all('users'); }

  6. #126

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    ببخشین دوستان میشه پاسخ بدین بهم؟ میدونم بد موقع است و مشغول عید دیدنی اید.

  7. #127

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    منم نسخه 2.2.1 رو هم دانلو کردم و با اون کار کردم اما بازم مشکل دارم و رکورد نشون نمیده مینوسه 4 تا رکورد داخلشه اما خب نشونشون نمیده که
    CI_DB_pdo_result Object
    (
    [num_rows] => 4
    [conn_id] => PDO Object
    (
    )

    [result_id] => PDOStatement Object
    (
    [queryString] => SELECT *
    FROM tbl_post
    )

    [result_array] => Array
    (
    )

    [result_object] => Array
    (
    )

    [custom_result_object] => Array
    (
    )

    [current_row] => 0
    [row_data] =>
    )

  8. #128

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام خدمت اساتید محترم ...
    میخواستم توسط ایجکس فایلی رو در کدایگنایتر آپلود کنم ...
    اما هیچکدوم از روش ها جواب نداد ...
    نمونه کد های زیادی رو هم امتحان کردم هیچکدوم پاسخگو نبودند ...
    اگه کسی میتونه کمک کنه ...
    یه هفتست درگیرشم ...
    با تشکر ...

  9. #129

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    در لینک زیر روش ساختن یک فایل منیجر برای کدایگنایتر رو توضیح دادم + لینک دانلود کدها هم آپلود اجکس هست و هم فایل تری و ...
    http://www.webolar.com/blog/blog/ite...niter-elfinder







    طراحی سایت

  10. #130
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام خدمت دوستان
    من می خواستم چنین دسته بندی با CIپیاده سازی کنم اگه امکان داره راهنمایی کنید
    دیتا بیسش رو می دونم چطوریه ولی طرز پیاده سازی رو نمی دونم!!
    خیلی ممنون

  11. #131

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    متوجه منظورتون نمی شم ، منظور از طرز پیاده سازی چی هست ؟ ، برای دیتابیش از پرنت استفاده می کنی ؟









    طراحی سایت

  12. #132
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    بله یعنی نمی دونم چطوری برنامه رو بنویسم والد ها رو میتونم بنویسم ولی فرزند ها رو نمی تونم
    آخرین ویرایش به وسیله reza_alie : سه شنبه 09 تیر 1394 در 19:15 عصر

  13. #133

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    تابع recursive (بازگشتی) باید استفاده کنی، یعنی ابتدا والد رو چاپ می کنه، بعد دنبال فرزند می گرده، فرزند مجددا اگر والد باشه دوباره وارد تابع می شه، این تا ان بار تکرار می شه... اگه حلش کردی که خوب، اگه نه ساختار دیتابیست رو بده امشب کدش رو برات می نویسم







    طراحی سایت

  14. #134
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    title parentid id
    آموزشی 0 1
    آموزش فتوشاپ 1 2
    آموزش برنامه نویسی 1 3
    دانلود 0 4
    مقاله 4 5
    فیلم 4 5
    .... ... ..
    0یعنی والده
    خیلی ممنون

  15. #135

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    خوب من به جای ساخت دیتابیس از یک آرایه استفاده می کنم و به اجای لیست از عدد استفاده می کنم... تابع buildTree يک آرایه می سازه که والد و فرزند رو به شکل منظمی تبدیل می کنه یعنی هر والد فرزندهای خودش رو در المان children داره و ... و تابع printTree آرایه ساخته شده توسط تابع buildTree را چاپ می کنه ، که شما اگر می خواین برای منو به کار ببرین این تابع رو دستکاری کنید و به جای $w و‌ $q از <ul> و <li> استفاده کنید.
    کد HTML:
            $datas=array(
                    array(
                                'id' => 1,
                                'title'=>'book1',
                                'parentid'=>0
                        ),
                    array(
                                'id' => 2,
                                'title'=>'book2',
                                'parentid'=> 1
                        ),
                    array(
                                'id' => 3,
                                'title'=>'book3',
                                'parentid'=> 2
                        ),
    
    
            );
    
    
        function buildTree($data,$prID=0,$q=NULL){
                    $branch = array();
                    foreach ($data as $key => $element) {
                        $bool=!array_key_exists($element['parentid'], $data) && !$q;
                        if($element['parentid']==$prID || $bool){
                            $children = buildTree($data, $element['id'],TRUE);
                            if ($children) {
                                $element['children'] = $children;
                            }
                            $branch[] = $element;
                        }
                    }
                    return $branch;
        }
    
    
        function printTree($branch,$space=-1,$w=''){
            $q=0;
            if($w != ''){
                $w=$w.'-';
            }
            foreach ($branch as $value) {           
                //$i=$space;
                
                $q++;
                echo $w.$q.'-'.$value['title']."<br>";
                if(isset($value['children']) && is_array($value['children'])){
                    $i=$i++;
                    printTree($value['children'],$i,$w.$q);
                }
            }
        }   
    
    
            $ndata=buildTree($datas);
    
    
            printTree($ndata);
    
    از اینجا می تونین هم کد رو دانلود کنید و هم خروجی رو ببینین http://ideone.com/D3VrZG

    طراحی سایت

  16. #136

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    برنامه نویس حرفه ای Php ، مسلط به MVC و HMVC نیاز هست، برای یک کار عاالاللی با مزایای عالللی، لطفا اگر کسی علاقه داشت به ایمیل من پیام بده، ممنون
    jfaroughi@gmail.com

    طراحی سایت

  17. #137

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام دوستان روز خوش من طبق فیلم ها برای ساخت لاگین با استفاده از session جلو رفتم منتها با این ارور مواجه میشم The Encrypt library requires the Mcrypt extention ممنون میشم راهنمایی کنید

  18. #138

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    برای php باید mcrypt رو فعال کنی در لینوکس این طور فعال می شه،
    sudo apt-get install php5-mcrypt
    sudo a2enmod php5-mcrypt
    از ویندوز هم اطلاعی ندارم، یه ماژول پی اچ پی هست که باید نصب کنی و فعال
    آخرین ویرایش به وسیله jfaroughi : سه شنبه 08 اردیبهشت 1394 در 10:19 صبح

  19. #139

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    دوستان اگر پرسش و یا سوالی در زمینه Php‌ و فریم ورک هاش داشتن می تونن در سایت نت یار قرار بدن ، سریعا پاسخ می دم ... موفق باشید
    http://www.netiar.ir

  20. #140
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام آقا مهرداد
    لینک دانلود فیلم ها تو پست یک کار نمی کنن از سایتمکتب خونه هم نمی خوام دانلود کنم چون کیفیت خیلی پایینی دارن
    لطفا لینک ها رو تصحیح کن
    ممنون

  21. #141

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    از لینک دانلود p30download.com استفاده کنید.هم سرعت بالا هست و هم کامل و با کیفیت

    نقل قول نوشته شده توسط Restlesa مشاهده تاپیک
    سلام آقا مهرداد
    لینک دانلود فیلم ها تو پست یک کار نمی کنن از سایتمکتب خونه هم نمی خوام دانلود کنم چون کیفیت خیلی پایینی دارن
    لطفا لینک ها رو تصحیح کن
    ممنون

  22. #142
    کاربر دائمی آواتار Restlesa
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    659

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    این کار رو کردم اما اونا هم دقیقا با همون کیفیت موجود در سایت مکتب خونه اس

  23. #143

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام,
    در قسمت مدیریت کاربران یک فیلد برای photo اضافه کردم و کد آپلود و ذخیره تصویر را نوشتم. میخوام شرط بنویسم که اگه کاربر عکس آپلود کرده بود از دیتابیس فراخوانی بشه و نمایش بده. در غیر اینصورت یک عکس پیش فرض که مد نظرم هست بنمایش در بیاد

    میشه کمک کنید قسمت اولشو بنویسم؟ ( از دیتابیس عکس همان کاربر نمایش داده بشه )

  24. #144

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    شما یک پوشه برای ذخیره عکس کاربران داشته باشین و یک فیلد در دیتابیس که اسم فایل پروفایل کاربر هست
    هر کاربری که عکس رو آپلود میکنه ابتدا توی مسیر مخشص ذخیره میکنید و بعد اون فیلد رو با نام فایل پر میکنید
    در موقع نشان دادن پروفایل اگر فیلد عکس پروفایل پر باشه اون عکس رو نمایش میدید در غیر این صورت عکس پیشفرض نمایش پیدا میکنه.

    نقل قول نوشته شده توسط dddd10 مشاهده تاپیک
    سلام,
    در قسمت مدیریت کاربران یک فیلد برای photo اضافه کردم و کد آپلود و ذخیره تصویر را نوشتم. میخوام شرط بنویسم که اگه کاربر عکس آپلود کرده بود از دیتابیس فراخوانی بشه و نمایش بده. در غیر اینصورت یک عکس پیش فرض که مد نظرم هست بنمایش در بیاد

    میشه کمک کنید قسمت اولشو بنویسم؟ ( از دیتابیس عکس همان کاربر نمایش داده بشه )

  25. #145

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام

    آقا مهرداد عزیز , میخواستم بخاطر زحمتی که کشیدید و ویدئوی آموزشی کدایکنایتر رو آماده کردید از شما تشکر کنم واقعا ممنونم.

    با تشکر

    علی
    آخرین ویرایش به وسیله amiralifk@yahoo.com : پنج شنبه 14 خرداد 1394 در 16:39 عصر دلیل: مشکلم حل شد

  26. #146

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    نه yii بلکه شما اگر برید طرف کیک و سیمفونی و خلاصه هر فریم ورکی به غیر از codeigniter آخرش به این نتیجه میرسید که همشون گنگ هستن.
    ولی چرا همون yii برای خیلی از برنامه نویسا خوب و کارار هستن و اصلا هم گنگ نیست ولی برای شما گنگ هست؟
    راستش تا ۲ سال پیش هم منم همین مشکل رو داشتم. یعنی تمام فریم ورکها رو نشستم یکی یکی یاد گرفتم. تمام هر چی فیلم توی وب بود چه تجاری و رایگان و چه خارجی و ایرانی همه رو دانلود و یکی یکی نگاه کردم ولی آخرش هیچی دستگیرم نشد خلاصه داشتم از php‌زده میشدم. تا این که برگشتم و نشستم codeigniter رو یاد گرفتم.
    درسته ساده هست ولی واقعا ذهن آدمو درباره فریم ورک روشن میکنه. مثلا همین validation در codeigniter (که توی ویدیوها هم بهش پرداختم) چقدر جالب هست و چقدر هم راحت دقیقا شما رو راه میندازه که چطور بر روی یک فرم باید validation گذاشت. بعد شما با همین دیدگاه میرید سمت yii اونجا درسته validation بصورت خودکار توسط gii به کدها اضافه میشه ولی باز هم جای تغییرات داره حتی میتونید براش سناریو بنویسید و خلاصه هزار تا کار دیگه.
    هدف من اینه که دیدگاه دوستان رو نسبت به روند کار در فریم ورک آشنا کنم و این ذهنیت رو ایجاد کنم که شما بجای اینکه خودتون رو درگیر کارهایی جزیی مثل ورود و خروج کاربر کنید میتونید برید و بر روی قسمتهای اصلی پروژه تون وقت بزارید. مثلا در codeigniter کنترل session‌و cookie برای ورود و خروج توسط برنامه نویس انجام میشه ولی در yii‌توسط خود فریم ورک انجام میشه.
    البته مستنداتش خیلی هم خوبه ولی باید قبول کرد برای برنامه نویسان خیلی خبره نوشته شده و برای دوستانی که تازه دارن یاد میگیرن کمی مشکل هست. البته در yii2 مستندات هم جور دیگه نوشته شدن که دوستانی که تازه برنامه نویسی شروع کردن هم بتونن با مطالعه اون کدها و مثالها طرز کار با فریم ورک yii رو یاد بگیرن.
    در مورد فیلم آموزشی yii‌هم باید ببینم چه تعداد از دوستان روند آموزش بنده رو میپسندن و بعدش شروع کنم.
    فیلمها هم مثل همیشه رایگان خواهد بود چون با دعای خیر دوستان خداوند چند برابرش رو بهم میده.
    با سلام آقا مهرداد عزیز
    به نوبه خودم خیلی ممنون و سپاسگذارم از وقتی که صرف میکنید و زحمتی که میکشید برای آموزش و ارتقائ سطح علمی دوستان. امیدوارم سلامت و موفق باشید
    اگر امکان داشته باشه من هم علاقمند هستم که فریم ورک یی رو یاد بگیرم و نحوه آموزش شما را هم دوست دارم چون که ساده و روان توضیح میدهید
    با تشکر و احترام
    علی

  27. #147

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام من با قسمت 21 جایی که قرار هست پست ویرایش بشه و بخشی که باید کتگوری حذف شه مشکل دارم ارور:
    Error Number: 42S22/1054
    Unknown column 'psot_id' in 'where clause'
    DELETE FROM `tbl_post_category` WHERE `psot_id` = '4'
    Filename: G:/xampp2/htdocs/CodeIgniter3/admin/application/models/postcategory_model.php
    Line Number: 19



    درضمن پست ای دی شماره 4 هم داخل جدول وجود داره و از کدایگنایتر نسخه 3 استفاده میکنم
    ------
    حل شد باید کمی بیشتر دقت میکردم اشتباه تایپی در قسمت psot_id
    آخرین ویرایش به وسیله lakset : جمعه 15 خرداد 1394 در 13:54 عصر دلیل: حل شد

  28. #148
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    با سلام . من چند وقته تاپیک رو دنبال نکردم . در مورد آموزش yii ، میخواستم بدونم آماده شد ؟ اگر بله لینکش رو لطفا میزارید

  29. #149
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط pary_daryayi مشاهده تاپیک
    با سلام . من چند وقته تاپیک رو دنبال نکردم . در مورد آموزش yii ، میخواستم بدونم آماده شد ؟ اگر بله لینکش رو لطفا میزارید
    فک کنم خبر خاصی نشده ... فعلا تنها پکیج پکیج اقای شهرکی بود که ...

  30. #150

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    فیلمها در حال آماده سازی هست
    فصلها بصورت زیر هستن
    1. آماده سازی محیط توسعه
    2. شروعی سریع در yii2
    3. مفاهیم پایه و کانفیگهای yii2
    4. دیتابیس و مدل
    5. فرمها و view
    6. امنیت
    7. کش
    8. وب سرویس با yii2
    9. تست و باگ


    تا فصل ۴ فیلمها آماده شده. یعنی بیشتر کار یا ۵۰درصدش آماده هست
    انشاءالله تا آخر ماه مبارک رمضان آپلود میشه.
    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    فک کنم خبر خاصی نشده ... فعلا تنها پکیج پکیج اقای شهرکی بود که ...

  31. #151
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد۶۶ مشاهده تاپیک
    سلام
    فیلمها در حال آماده سازی هست
    فصلها بصورت زیر هستن
    1. آماده سازی محیط توسعه
    2. شروعی سریع در yii2
    3. مفاهیم پایه و کانفیگهای yii2
    4. دیتابیس و مدل
    5. فرمها و view
    6. امنیت
    7. کش
    8. وب سرویس با yii2
    9. تست و باگ


    تا فصل ۴ فیلمها آماده شده. یعنی بیشتر کار یا ۵۰درصدش آماده هست
    انشاءالله تا آخر ماه مبارک رمضان آپلود میشه.
    :D
    این مجموعه رایگانه یا پولی و اینکه هزینه اش چقدره ؟

  32. #152

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    کاملا رایگان هست
    فقط یکم دیر شده برای این که میخوام کیفیت مطلوب رو داشته باشه.
    البته بسته به شرایط شاید تا ۱۵روز دیگه هم آماده بشه و انتشارش بدم.
    نقل قول نوشته شده توسط masiha68 مشاهده تاپیک
    :D
    این مجموعه رایگانه یا پولی و اینکه هزینه اش چقدره ؟

  33. #153
    کاربر دائمی آواتار masiha68
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    نقطه ی صفر مرزی
    پست
    816

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    اماده که شد ما رو بی خبر نزار ... گرچه یه کم دیر شد ولی خالی از لطف نیست ادم نگاه کنه و ممنون بخاطر زحماتت ...

  34. #154

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    خیلی ممنون بخاطر زحمتی که میکشید برای تهیه ویدئوی آموزشی yii و حتما این سری از ویدئوهای شما با کیفیت تر و بهتر ارائه میشه.

  35. #155
    کاربر دائمی آواتار pary_daryayi
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    گرگان
    پست
    375

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    دستتون درد نکنه ... مجموعه کدایگنایتر که خیلی روان و خوب توضیح داده شده بود . برای دیدن مجموعه ی yii هم مشتاقیم ...

  36. #156
    کاربر دائمی آواتار reza_alie
    تاریخ عضویت
    فروردین 1394
    محل زندگی
    <Tehran/>
    پست
    449

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    بی صبرانه منتظر yiiشما هستیم

  37. #157
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    Question نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    من طبق ویدیو آموزشی آپلودم رو درست کردم اما حالا می خوام تو فرمم 2 تا آپلود داشته باشم که یکی عکس و دیگری یه فایل pdf رو آپلود کنه.
    می خواستم راهنماییم کنید.

  38. #158

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    از راهنمای زیر استفاده کنید
    http://stackoverflow.com/questions/1...odeigniter-2-0

    نقل قول نوشته شده توسط mikrob مشاهده تاپیک
    سلام
    من طبق ویدیو آموزشی آپلودم رو درست کردم اما حالا می خوام تو فرمم 2 تا آپلود داشته باشم که یکی عکس و دیگری یه فایل pdf رو آپلود کنه.
    می خواستم راهنماییم کنید.

  39. #159
    کاربر تازه وارد آواتار mikrob
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    قم
    پست
    49

    Question نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام
    بازم یه سول دیگه
    من دسته بندی مطالبم رو تو دیتابیس به صورت : ID NAME PARENT درست کردم
    حالا می خوام دسته بندیم رو توی یک لیست باکس نشون بده به طوری که اول شاخه اصلی یا همونی که parent صفره بعد زیرش فرزنداش و زیر هر فرزند هم فرزند هر فرزند. (نمیدونم تونستم درست بگم یا نه ولی چیزی شبیه انتخاب مجموعه در جوملا ).
    لطفا راهنمایی

  40. #160

    نقل قول: مجموعه آموزش عملی codeigniter از مبتدی تا پیشرفته+تکنیکهای ساخت cms

    سلام دوستان کسی اینجا مسلط به کدایگنایتر هست که بتونه یه پروژه ای برام انجام بده ؟
    ممنون میشم شماره تماس بدید

صفحه 4 از 6 اولاول ... 23456 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش asp.net از مبتدی تا پیشرفته و کار با وب سرویس و sms
    نوشته شده توسط majidshsh در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 17 فروردین 1393, 09:53 صبح
  2. آموزش: آموزش زبان sql از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط adonis27 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 01 تیر 1391, 12:47 عصر
  3. معرفی کتاب آموزش دریم ویور از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط kooroush در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 22 بهمن 1388, 22:08 عصر
  4. مقاله: آموزش کامل VB6 از مبتدی تا پیشرفته
    نوشته شده توسط H4i0 ACP در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 06 خرداد 1387, 23:17 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •