نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    سلام
    من به یه مشکل عجیب برخوردم
    اینکه فوتر به پایین صفحه نمیچسبه و زیر آخرین عنصر صفحه قرار گرفته !!!!!!
    خیلی عجیبه
    کدی هم که نوشتم اینه :
    footer{
    background-color:#17555c;
    height:100px;
    }

    کد HTML:
    <footer></footer>

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    سلام
    باید از position:absolute استفاده کنی.
    نمونه کد:
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
        <style>
            *{margin: 0;padding: 0;}
            footer{
                background-color:#17555c;
                position:absolute;width:100%;height:100px;bottom:0;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
    <footer></footer>
    </body>
    </html>

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    نشد این هم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    چرا نشد؟
    دقیقا این کدی که دادم رو بریز تو یه فایل و اجراش کن ببین همونی هست که میخوای؟
    اگه این کدها رو داخل قالبت استفاده کردی و نشده به خاطر کدهای دیگه ای هست که نوشتی و یا ساختارت درست نیست! در هر صورت قالبت رو بزار تا بررسی کنیم.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    اون کدی که شما دادین کار میکنه اما تو قالب من نه :(
    کدهای من ایناس :
    /*@font-face{
    font-family:'Far.Two Light';
    src:url('font/FarTwoLight.eot?#') format('eot'),
    url('font/FarTwoLight.woff') format('woff'),
    url('font/FarTwoLight.svg') format('svg'),
    url('font/FarTwoLight.ttf') format('truetype')
    }
    @font-face{
    font-family:'Century Gothic';
    src:url('font/gomic.eot?#') format('eot'),
    url('font/gomic.woff') format('woff'),
    url('font/gomic.svg') format('svg'),
    url('font/gomic.ttf') format('truetype')
    }
    */
    *{
    text-decoration:none;
    margin: 0 auto;
    padding: 0;
    border: 0;
    outline: 0;
    direction: rtl;
    font-family:"Far.Two Light", "Century Gothic";
    }
    *::selection {
    background-color: rgba(252, 174, 50, 0.8);
    color: #FFFFFF;
    }
    *::-moz-selection {
    background-color: rgba(252, 174, 50, 0.8);
    color: #FFFFFF;
    }
    html{
    background:url(../img/bg.jpg) no-repeat center center fixed;
    -webkit-background-size: cover;
    -moz-background-size: cover;
    -o-background-size: cover;
    background-size: cover;
    }
    #wraper{
    width:960px;
    }
    header{
    background-color:#17555c;
    height:17px;
    }
    #logo{
    background-image:url(../img/logo.png);
    background-repeat:no-repeat;
    height:265px;
    width:600px;
    margin-top:30px;
    }
    #nav ul{
    list-style:none;
    }
    #nav ul li{
    background-image:url(../img/circle.png);
    width:140px;
    height:132px;
    display: inline-block;
    transition-duration: 0.2s, 0.2s;
    transition: all linear 0.2s;
    -o-transition: all linear 0.2s;
    -moz-transition: all linear 0.2s;
    -webkit-transition: all linear 0.2s;
    -ms-transition: all linear 0.2s;
    }
    #nav ul li:nth-child(2){
    top:30px;
    position:relative;
    }
    #nav ul li:nth-child(4){
    top:30px;
    position:relative;
    }
    #nav ul li:nth-child(3){
    top:60px;
    position:relative;
    }
    #nav ul li:hover{
    background-image:url(../img/li.png);
    width:140px;
    height:132px;
    display: inline-block;
    -moz-transition-duration: 0.2s, 0.2s;
    -o-transition-duration: 0.2s, 0.2s;
    -ms-transition-duration: 0.2s, 0.2s;
    -webkit-transition-duration: 0.2s, 0.2s;
    }
    #nav ul li a {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 25px;
    position: relative;
    right: 35px;
    top: 28px;
    }
    #nav ul li a {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 25px;
    position: relative;
    right: 35px;
    top: 28px;
    }
    #nav{
    width: 740px;
    }
    #about {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 25px;
    position: relative;
    }
    #abouten {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 16px;
    position: relative;
    top: -6px;
    display: block;
    right: -3px;
    }
    #price {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 25px;
    position: relative;
    }
    #pricen {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 16px;
    position: relative;
    top: -6px;
    display: block;
    right: 14px;
    }
    #portfolio {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 25px;
    position: relative;
    right: -15px;
    }
    #portfolioen {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 16px;
    position: relative;
    top: -6px;
    display: block;
    }
    #services {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 25px;
    position: relative;
    right: 4px;
    }
    #servicesen {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 16px;
    position: relative;
    top: -6px;
    display: block;
    right: 5px;
    }

    #contact {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 25px;
    position: relative;
    right: -11px;
    }
    #contacten {
    color: #fff;
    font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
    font-size: 16px;
    position: relative;
    top: -6px;
    display: block;
    right: -11px;
    }
    footer{
    background-color:#17555c;
    width:100%;
    height:50px;
    bottom:0;
    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    باید کدهای html رو هم بزاری! وگرنه نمیشه علت یابی کرد!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    کد HTML:
    <body>
    <div id="wraper">
        <header></header>
        <div id="logo"></div><!--logo-->
        <nav id="nav">
            <ul>
                <li><a href="">
                <span id="about">درباره ما</span>
                <span id="abouten">About We</span>
                </a></li>
                <li><a href="">
                <span id="price">تعرفه ها</span>
                <span id="pricen">price</span>
                </a></li>
                <li><a href="">
                <span id="portfolio">نمونه کارها</span>
                <span id="portfolioen">portfolio</span>
                </a></li>
                <li><a href="">
                <span id="services">خدمات</span>
                <span id="servicesen">services</span>
                </a></li>
                <li><a href="">
                <span id="contact">تماس با ما</span>
                <span id="contacten">contact we</span>
                </a></li>
            </ul>
        </nav>
        <footer></footer>
    </div><!--wraper-->
    </body>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    position: absolute رو به فوتر ندادی که! این دو خط رو به فوترت اضافه کن:

    position: absolute;left: 0;

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    نمیشه چرا!!!!!!!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    واسه من که کار میکنه:
    کد HTML:
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
        <meta charset="UTF-8"/>
        <style>
            *{
                text-decoration:none;
                margin: 0 auto;
                padding: 0;
                border: 0;
                outline: 0;
                direction: rtl;
                font-family:"Far.Two Light", "Century Gothic";
            }
            *::selection {
                background-color: rgba(252, 174, 50, 0.8);
                color: #FFFFFF;
            }
            *::-moz-selection {
                background-color: rgba(252, 174, 50, 0.8);
                color: #FFFFFF;
            }
            html{
                background:url(../img/bg.jpg) no-repeat center center fixed;
                -webkit-background-size: cover;
                -moz-background-size: cover;
                -o-background-size: cover;
                background-size: cover;
            }
            #wraper{
                width:960px;
            }
            header{
                background-color:#17555c;
                height:17px;
            }
            #logo{
                background-image:url(../img/logo.png);
                background-repeat:no-repeat;
                height:265px;
                width:600px;
                margin-top:30px;
            }
            #nav ul{
                list-style:none;
            }
            #nav ul li{
                background-image:url(../img/circle.png);
                width:140px;
                height:132px;
                display: inline-block;
                transition-duration: 0.2s, 0.2s;
                transition: all linear 0.2s;
                -o-transition: all linear 0.2s;
                -moz-transition: all linear 0.2s;
                -webkit-transition: all linear 0.2s;
                -ms-transition: all linear 0.2s;
            }
            #nav ul li:nth-child(2){
                top:30px;
                position:relative;
            }
            #nav ul li:nth-child(4){
                top:30px;
                position:relative;
            }
            #nav ul li:nth-child(3){
                top:60px;
                position:relative;
            }
            #nav ul li:hover{
                background-image:url(../img/li.png);
                width:140px;
                height:132px;
                display: inline-block;
                -moz-transition-duration: 0.2s, 0.2s;
                -o-transition-duration: 0.2s, 0.2s;
                -ms-transition-duration: 0.2s, 0.2s;
                -webkit-transition-duration: 0.2s, 0.2s;
            }
            #nav ul li a {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 25px;
                position: relative;
                right: 35px;
                top: 28px;
            }
            #nav ul li a {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 25px;
                position: relative;
                right: 35px;
                top: 28px;
            }
            #nav{
                width: 740px;
            }
            #about {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 25px;
                position: relative;
            }
            #abouten {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 16px;
                position: relative;
                top: -6px;
                display: block;
                right: -3px;
            }
            #price {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 25px;
                position: relative;
            }
            #pricen {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 16px;
                position: relative;
                top: -6px;
                display: block;
                right: 14px;
            }
            #portfolio {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 25px;
                position: relative;
                right: -15px;
            }
            #portfolioen {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 16px;
                position: relative;
                top: -6px;
                display: block;
            }
            #services {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 25px;
                position: relative;
                right: 4px;
            }
            #servicesen {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 16px;
                position: relative;
                top: -6px;
                display: block;
                right: 5px;
            }
    
            #contact {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 25px;
                position: relative;
                right: -11px;
            }
            #contacten {
                color: #fff;
                font-family: "B Koodak", "Century Gothic";
                font-size: 16px;
                position: relative;
                top: -6px;
                display: block;
                right: -11px;
            }
            footer{
                background-color:#17555c;
                width:960px;
                height:50px;
                bottom:0;
                position: absolute;
            }
        </style>
    </head>
    <body>
    <div id="wraper">
        <header></header>
        <div id="logo"></div><!--logo-->
        <nav id="nav">
            <ul>
                <li><a href="">
                    <span id="about">درباره ما</span>
                    <span id="abouten">About We</span>
                </a></li>
                <li><a href="">
                    <span id="price">تعرفه ها</span>
                    <span id="pricen">price</span>
                </a></li>
                <li><a href="">
                    <span id="portfolio">نمونه کارها</span>
                    <span id="portfolioen">portfolio</span>
                </a></li>
                <li><a href="">
                    <span id="services">خدمات</span>
                    <span id="servicesen">services</span>
                </a></li>
                <li><a href="">
                    <span id="contact">تماس با ما</span>
                    <span id="contacten">contact we</span>
                </a></li>
            </ul>
        </nav>
        <footer></footer>
    </div><!--wraper-->
    </body>
    </html>
    آخرین ویرایش به وسیله SlowCode : جمعه 11 مهر 1393 در 22:39 عصر

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    خب الان این 100% هست و کل عرض صفحه رو گرفته من میخوام 960 پیکسل باشه و وسط باشه و وقتی width : 960px میدم درست میشه ولی وسط نیست
    چه باید کرد

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    پست قبلی رو ویرایش کردم، باید left:0 رو حذف کنی.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار mahdivita
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    ایران
    پست
    606

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    خیلی ممنون از کمکتون
    یه دنیا ممنون

  14. #14

    نقل قول: مشکل در چسبیدن فوتر پایین صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط SlowCode مشاهده تاپیک
    position: absolute رو به فوتر ندادی که! این دو خط رو به فوترت اضافه کن:

    position: absolute;left: 0;
    خیلی ممنون برای من کار کرد

تاپیک های مشابه

  1. چسبیدن فوتر به پایین
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 19 فروردین 1396, 18:33 عصر
  2. قراردادن فوتر پایین صفحه
    نوشته شده توسط farzane_t در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 18
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1391, 22:28 عصر
  3. چسبیدن فوتر به پایین
    نوشته شده توسط na3er-faraji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 09:50 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 تیر 1390, 19:32 عصر
  5. مشکل عدم چسبیدن خط آخر صفحه به قسمت اطلاعات در فست ریپورت
    نوشته شده توسط khoshblagh در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 08 بهمن 1387, 09:18 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •