نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کنترل صفحه کلید در بازی ها

  1. #1

    Question کنترل صفحه کلید در بازی ها

    سلام خدمت دوستان و اساتید.
    در حال انجام پروژه ای هستم که در اون از پورت سریال کدی دریافت می شود، که با توجه به اون کد باید دکمه ای از صفحه کلید شبیه سازی شود (برای بازی کامپیوتری)
    مثلا اگر a از پورت سریال دریافت شد دکمه بالا فشرده شود یا بازیکن بازی به جلو برود.
    با جستجو در سایت ها برای شبه سازی صفحه کلید به کد زیر رسیدم

    Private Declare Sub keybd_event Lib "user32.dll" (ByVal bVk As Byte, ByVal bScan As Byte, ByVal dwFlags As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)
    .
    .
    .
    keybd_event(Keys.W, 0, 0, 0)

    اما در هیج بازی انجام نشد. ولی در تکست باکس ها کار می کرد و یا نرم افزار notepad, word و ...

    بعد از اون از کد

    Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
    SendKeys.Send("{W}")
    End Sub

    استفاده کردم که در بازی IGI1 کار کرد. بازیکن جلو می رفت ولی کند! وقتی خودم دکمه w رو فشار میدادم خیلی رونتر حرکت می کرد.
    این کد دوم در بازی call of duty کار نکرد.
    می شه راهنماییم کنید که چگونه می توانم بازیکن های بازی را کنترل کنم؟ باتشکر

  2. #2

    نقل قول: کنترل صفحه کلید در بازی ها

    کسی نیست کمک کنه؟

  3. #3

    نقل قول: کنترل صفحه کلید در بازی ها

    از مدیران فروم کسی بلد نیست؟ یک راهنمایی یا سر نخی چیزی...

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: کنترل صفحه کلید در بازی ها

    سلام.


    با توابع SendMessage رویدادهای KeyDown و KeyUp رو شبیه سازی کنید شاید به جواب رسیدید.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5

    نقل قول: کنترل صفحه کلید در بازی ها

    اقا مم همین سوالو از شما دارم!!!هیجکی نمیدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تا اونجایی که من میدونم دلیل کار نکردن کدتون در بازی ها بخاطر اینه که اکـثر بازی های از directx.input برای اسکن کیبورد استفاده میکنند و با روش عادی نمیشه بهشون شناختوند! متاسفانه گوگلو کچل کردم ولی چیزی دستگیرم نشد.اینجام که ظاهرا کسی بلد نیست

تاپیک های مشابه

  1. کنترل صفحه کلید
    نوشته شده توسط YRajabali در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 17 آذر 1391, 12:06 عصر
  2. مشکل با select کنترل با صفحه کلید
    نوشته شده توسط zoofa در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1388, 14:52 عصر
  3. سوال: کنترل صفحه کلید در برنامه نویسی موبایل
    نوشته شده توسط shahin_t67 در بخش Java ME : نگارش میکرو جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 30 بهمن 1387, 02:54 صبح
  4. کنترل ورودی صفحه کلید.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 04 خرداد 1386, 14:31 عصر
  5. کنترل برنامه با صفحه کلید
    نوشته شده توسط astani در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 09 اردیبهشت 1384, 20:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •