نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: این کد مربوط به کار با persiandate هست . میخام ببینم ایا این جوری نوشتن مشکلی داره؟

  1. #1

    این کد مربوط به کار با persiandate هست . میخام ببینم ایا این جوری نوشتن مشکلی داره؟

    این کد من هست که نوشتم و الان دراه درست جواب میده .
    میخام بدونم این جوری نوشتن مشکلی داره یا نه؟ ایا بعدا به مشکل میخوره یا نه؟
    هدف منم از این کار کاملا با if هایی که گذاشتم معلمومه. اگه اشتباه دارم بهم بگید لطفا. مرسی
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Web;
    using System.Globalization;
    namespace CodeNevis.Class
    {
    public class PersianDateTime
    {
    public static string PersianDate()
    {
    PersianCalendar date = new PersianCalendar();
    string DateNow = DateTime.Now.ToString(); ;
    if (date.GetMonth(DateTime.Now) < 10 && date.GetDayOfMonth(DateTime.Now) < 10)
    {
    string GetDate = date.GetYear(DateTime.Now) + "/0" +
    date.GetMonth(DateTime.Now) + "/0" + date.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    DateNow = GetDate;
    }
    else if (date.GetMonth(DateTime.Now) < 10)
    {
    string GetDate = date.GetYear(DateTime.Now) + "/0" +
    date.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + date.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    DateNow = GetDate;
    }
    else if (date.GetDayOfMonth(DateTime.Now) < 10)
    {
    string GetDate = date.GetYear(DateTime.Now) + "/" +
    date.GetMonth(DateTime.Now) + "/0" + date.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    DateNow = GetDate;
    }
    else
    {
    string GetDate = date.GetYear(DateTime.Now) + "/" +
    date.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + date.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    DateNow = GetDate;
    }

    return DateNow;
    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: این کد مربوط به کار با persiandate هست . میخام ببینم ایا این جوری نوشت مشکلی داره؟

    حرفه ای دستور نویسی نکردی مثه خودم از شرط ها استفاده کردی
    نه مشکل خاصی بنظر بنده نداره
    کارت درسته :)))))))

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mandanim
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    کرج
    پست
    218

    نقل قول: این کد مربوط به کار با persiandate هست . میخام ببینم ایا این جوری نوشت مشکلی داره؟

    public string dt_time()
    {
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    int year = pc.GetYear(DateTime.Now);
    int month = pc.GetMonth(DateTime.Now);
    int day = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    return year + "/" + month.ToString("D2") + "/" + day.ToString("D2");
    }

  4. #4

    نقل قول: این کد مربوط به کار با persiandate هست . میخام ببینم ایا این جوری نوشت مشکلی داره؟

    نقل قول نوشته شده توسط mandanim مشاهده تاپیک
    public string dt_time()
    {
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    int year = pc.GetYear(DateTime.Now);
    int month = pc.GetMonth(DateTime.Now);
    int day = pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    return year + "/" + month.ToString("D2") + "/" + day.ToString("D2");
    }
    این با چیزی که من نوشتم کلی فرق داره ها!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mohammad5530
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    212

    نقل قول: این کد مربوط به کار با persiandate هست . میخام ببینم ایا این جوری نوشت مشکلی داره؟

    مشکلی نیست . ولی حرفه ای هم نیست

  6. #6

    نقل قول: این کد مربوط به کار با persiandate هست . میخام ببینم ایا این جوری نوشت مشکلی داره؟

    منظور از حرفه ای بودن چیه؟ الان این جواب میده. به ارورم نمیخوره.! من خیلی سعی کردم به درست ترین شکل بنویسم. اما همین شد. منظور از حرفه ی نویس تو اینجا کمتر شدن کدهاست؟ یا استفاده نکردن از if ها؟

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تجربات من از ویندوز فوق العاده 8 و نکاتی مربوط به کار با این ویندوز
    نوشته شده توسط Imagine در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 24 بهمن 1391, 03:07 صبح
  2. آموزش: این لینک مربوط به آموزش QML هست ولی هر کاری می کنم دانلود نمی شه ؟
    نوشته شده توسط complexcoding در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391, 12:43 عصر
  3. این خطا مربوط به چی هست و چگونه میشه حلش کرد؟
    نوشته شده توسط Cave_Man در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1387, 00:03 صبح
  4. میخوام با صدا کار کنم . کسی هست کمک کنه
    نوشته شده توسط Rabinhood در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 17:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •