نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: آپدیت برنامه - نحوه خواندن فایل XML در هاست

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    آپدیت برنامه - نحوه خواندن فایل XML در هاست

    با سلام و وقت بخیر خدمت دوستان

    میدونم این تایپیک تقریبا تکراری هستش، خیلی وقت پیش ها یک سورس آپدیت دانلود کرده بودم که از طریق یک فایل XML در هاست می تونستم برنامه رو آپدیت کنم ولی اون فایل XML رو تو سایت پیدا نکردم ..


    این کدهاش..


    در اینجا تویی هاست فایل XML رو سرچ و نسخه برنامه رو با نسخه ای که تویی XML نوشتم چک میکنه اگه نسخه جدید بود بروزرسانی میکنه ..

    void checkforupdate()
    {
    try
    {
    if (IsConnectedToInternet() == true)
    {
    XmlDocument xmlDoc = new XmlDocument();
    xmlDoc.Load("http://avasoft.vvs.ir/update.xml");

    XmlNodeList version = xmlDoc.GetElementsByTagName("version");


    Version newVer = new Version(version[0].InnerText);
    Version curVer = System.Reflection.Assembly.GetExecutingAssembly(). GetName().Version;


    if (curVer.CompareTo(newVer) >= 0)
    {

    MessageBox.Show(this, "نسخه فعلی برنامه شما بروز است", "بروزرسانی", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Asterisk);
    Close();

    }
    else
    {

    string str = String.Format("نسخه برنامه شما قدیمی است، آیا مایل به بروزرسانی هستید؟\nYour version: {0}.\nNewest version: {1}.", curVer, newVer);

    if (MessageBox.Show(this, str, "Check for updates", MessageBoxButtons.YesNo, MessageBoxIcon.Question) == DialogResult.Yes)
    {

    pnl1.Location = new System.Drawing.Point(0, 6);
    updateapp();
    }
    else
    {
    Close();
    }
    }
    }
    }
    catch { }
    }
    }



    اون فایل XML یادم رفته چطور نوشته می شدکسی هست که سورس یا فایل XML رو داشته باشه یا حداقل بدونه چطور نوشته میشد؟؟!!

    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: آپدیت برنامه - نحوه خواندن فایل XML در هاست

    پیدا شد مرسی

  3. #3

    نقل قول: آپدیت برنامه - نحوه خواندن فایل XML در هاست

    با سلام
    لطفا ون فایل و کد رو بصورت کامل اینجا قرار بدهبید ، شاید بدرد یه نفر دیگه بخوره!!!....
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار juza66
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    هفت تپه - 7hill
    پست
    798

    نقل قول: آپدیت برنامه - نحوه خواندن فایل XML در هاست

    سلام

    بله حتما این سورس دوست خوبمون saeidpsl گذاشته بودن تویی قسمت نمونه برنامه برنامه های کوچک منم به نیابت از ایشون این رو اینجا قرار میدم برای دوستان


    اینم سورس

    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...5efbc6772c98a2

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: آپدیت برنامه - نحوه خواندن فایل XML در هاست

    نقل قول نوشته شده توسط juza66 مشاهده تاپیک
    سلام

    بله حتما این سورس دوست خوبمون saeidpsl گذاشته بودن تویی قسمت نمونه برنامه برنامه های کوچک منم به نیابت از ایشون این رو اینجا قرار میدم برای دوستان


    اینم سورس

    http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.c...5efbc6772c98a2

    فایلش پاک شده میشه اینجا ضمیمش کنید؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: آپدیت برنامه - نحوه خواندن فایل XML در هاست

    کسی سورسی در این رابطه نداره؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vb-sosol
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    همین نزدیکی
    پست
    217

    نقل قول: آپدیت برنامه - نحوه خواندن فایل XML در هاست

    واسه برنامه ام میخوام آپدیت بنویسم یکی کمک کنه

تاپیک های مشابه

  1. نحوه خواندن فایل های متنی unicode
    نوشته شده توسط RF.Ariyapoor در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 اسفند 1387, 03:10 صبح
  2. خواندن فایل XML در دلفی
    نوشته شده توسط حرفه ای در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 12:50 عصر
  3. نحوه خواندن فایل DBF و ذخیره آن در SQL Server
    نوشته شده توسط hmdkarimi در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 01 شهریور 1385, 21:52 عصر
  4. خواندن فایل xml
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 بهمن 1382, 13:17 عصر
  5. خواندن فایل xml
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 بهمن 1382, 11:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •