نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در تابع تبدیل تاریخ شمسی

  1. #1

    مشکل در تابع تبدیل تاریخ شمسی

    این تابع تبدیل تاریخ میلادی شمسیه ولی به این صورت نمایش میده 1393/7/15
    من میخوام اینجوری باشه 1393/07/15
    یعنی برای ماه و روز اگه لازم بود "0" اضافه کنه کسی راهنماییم میکنه مرسی
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    string Date = pc.GetYear(DateTime.Now) + "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now) + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now);
    label1.Text = Date;

  2. #2

    نقل قول: مشکل در تابع تبدیل تاریخ شمسی


    string Date = pc.GetYear(DateTime.Now) + "/" + pc.GetMonth(DateTime.Now).ToString("D2") + "/" + pc.GetDayOfMonth(DateTime.Now).ToString("D2");

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    پونک
    سن
    42
    پست
    490

    نقل قول: مشکل در تابع تبدیل تاریخ شمسی

    به جاي pc.GetMonth(DateTime.Now) بنويس

    pc.GetMonth(DateTime.Now) < 10 ? "0" + pc.GetMonth(DateTime.Now) : pc.GetMonth(DateTime.Now)

    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : پنج شنبه 17 مهر 1393 در 23:49 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس
    نوشته شده توسط Ehsansh در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 15 مهر 1392, 16:39 عصر
  2. استفاده از تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی
    نوشته شده توسط نیکناز در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 12:25 عصر
  3. سوال: تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و برعکس
    نوشته شده توسط Kingali در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 فروردین 1390, 07:38 صبح
  4. تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی
    نوشته شده توسط mahboob در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 مهر 1385, 11:13 صبح
  5. شرمنده! تابع تبدیل تاریخ شمسی به میلادی
    نوشته شده توسط shsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 دی 1382, 21:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •