نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آپلود فایل با ایجکس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    آپلود فایل با ایجکس

    سلام بچه ها
    من از روی یه فیلم پیش رفتم

    اما نتونستم کامل آپلود رو انجام بدم
    یعنی آپلود میشه ولی به صورت ایجکس انگار عمل نمیکنه و میره توو یه صفحه دیگه

    کدم به صورت زیر نوشتم



    کد صفحه اصلی



    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <link rel="stylesheet" href="css.css" />
    <script language="javascript" src="jquery.form.js"></script>
    <script language="javascript" src="jquery.js"></script>

    <title>Untitled Document</title>


    <script language="javascript">
    $(document).ready(function()
    {
    $("#form1").submit(

    function()
    {
    var set={target:'#show',beforeSubmit:before};
    $("#form1").ajaxSubmit(set);
    return false;
    });
    });

    function before()
    {
    $("#show").html('در خال آپلود').show(200);
    }
    </script>

    </head>

    <body>
    <div style="width:300px;height:40px;" id="show"></div>
    <form method="post" action="form_action.php" enctype="multipart/form-data" id="form1">
    <table>
    <tr>
    <td>نام:</td>
    <td><input type="text" name="txt_name" id="txt_name" /></td>
    </tr>

    <tr>
    <td>فایل</td>
    <td><input type="file" name="txt_file" id="txt_file" /></td>
    </tr>

    <tr>
    <td><input type="submit" value="sabt" /></td>

    </tr>

    <tr>
    <td></td>
    <td></td>
    </tr>
    </table>
    </form>

    </body>
    </html>




    کد صفحه Form_action.php




    <?php
    if(isset($_FILES['txt_file']))
    {
    $file=$_FILES['txt_file']['name'];
    if(move_uploaded_file($_FILES['txt_file']['tmp_name'],$file))
    {
    echo 'movafagh';
    }
    else
    {
    echo 'shekast';
    }
    }
    else
    {
    echo 'fili entekhab nashod';
    }
    ?>


    این کد هام آپلود وقتی میکنه میاد میره توو صفحه form_action.php و اونجا پیغام میده که موفق بود
    ولی من انتظارم از این کد اینه بیاد توو اون دایو show من این موفق رو بده


    کمکم کنید خواهشا

    -----------------------------------------------------------
    به صورت ساده اگه میشه یه فرم برام بسازید و که بتونم از توو اون مثلا نام رو وارد کنم و فایل رو انتخاب کنم و بعد از زدن دکمه ثبت بیاد هم فایل رو آپلود کنه هم مقدار نام منو در جدول قرار بده


    خیلی نیاز دارم به این موضوع
    وقتمم خیلی رفته و عجله دارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mohammadreza0123
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    مازندران - قائمشهر
    پست
    132

    نقل قول: آپلود فایل با ایجکس

    بچه ها کمک کنید

  3. #3

    نقل قول: آپلود فایل با ایجکس

    نقل قول نوشته شده توسط mohammadreza0123 مشاهده تاپیک
    بچه ها کمک کنید
    تو صفحه اصلی خط 6 رو با 7 جابجا کنید
    یعنی اول فایل jquery باید لود بشه
    __________________________
    ویرایش:
    حالا من یه سوال دارم.
    چه معنی میده به فاصله زمانی یک دقیقه همچین تاپیکی رو اینجا و اینجا ایجاد میکنید...
    لطفا یکمی ی ی ی ی ی ... رعایت کنید.
    آخرین ویرایش به وسیله bagherok : چهارشنبه 16 مهر 1393 در 13:24 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مقاله آموزشی: آپلود فایل بر روی سرور با استفاده از ASP.NET
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 00:15 صبح
  2. مشکل در آپلود فایل با حجم بیش از 2 مگابایت
    نوشته شده توسط omid_hasanpur در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 10 مهر 1384, 07:13 صبح
  3. خطا در آپلود فایل و ایجاد یک فایل در سرور
    نوشته شده توسط اعظم در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 فروردین 1384, 13:35 عصر
  4. آپلود فایل به سرور(آموزشی)
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 08 آذر 1383, 09:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •