نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کد مربوط به ویرایش در صورت وجود دو فیلد غیر تکراری

  1. #1

    کد مربوط به ویرایش در صورت وجود دو فیلد غیر تکراری

    سلام.
    من میخام ویرایش کنم. دو فیلد من نباید تکراری باشن.
    personname و email.
       var pname = from checksave in db.Users
    where checksave.PersonUserName == user.PersonUserName || checksave.Email == user.Email
    select checksave;
    if (pname.Count() != 0)
    {

    return View();
    }
    else
    {

    تا اینجا گفتم اگر یکی از این ها تکراری باشه حداقل if اجرا شه و ثبت نشه . و گرنه اگه تو دیتابیس نیباشه else رو اجرا کن.
    حالا من گیرم میخام خودمو اپدیت کنم. فقط ایمیلمو میزارم rig@gamil.com یعنی عوضش میکنم. حالا اسمم همون بمونه. اینجوری کوئری من به من گیر میده واسه تغییر دادن.
    الان چیکار کنم؟

  2. #2

    نقل قول: کد مربوز به ویرایش در صورت وجود دو فیلد غیر تکراری

    <pre>SELECT TOP 1000 [PersonId]
    ,[PersonUserName]
    ,[PersonPassword]
    ,[PersonDate]
    ,[Email]
    ,[Mobile]
    FROM [dbCodenevis].[dbo].[User]</pre>
    من دارم یک جدول با فیلد های بالا .
    حالا من قصد اپدیت کردن یک رکورد را دارم.
    اما فیلد ایمیل است غیر تکراری .
    وقتی من با شماره خودم وارد می شوم و می خواهم ایمیل خود را عوض کنم .
    چگونه می توانم چک بکنم که این مقدار از قبل در فیلد دیگری نباشد؟
    :(

  3. #3

    نقل قول: کد مربوز به ویرایش در صورت وجود دو فیلد غیر تکراری

    واقعا با این متنی که شما نوشتی باید یه وقتی بزاریم اول سوال شما رو متوجه بشیم بعد روی راه حل فکر کنیم.

    اگر منظورت اینه که ایمیل یکتا باشه و در آپدیت چک بشه که قبلا چنین ایمیلی ثبت نشده باشه: کافیه غیر از خودت دیگر userها رو چک کنی تا چنین ایمیلی نداشته باشند

    var db = new Database2Entities1();

    User user =
    (from u in db.User
    where u.username == "MyUserName" && u.email == "OldEmail"
    select u).SingleOrDefault();
    if (user != null)
    {
    var pname =
    from item in db.User
    where item.email == "NewEmail" && item.username != "MyUserName"
    select item;

    if (pname.Any())
    {
    MessageBox.Show("ای ایمیل قبلا ثبت شده است");
    }
    else
    {
    user.email = "NewEmail";
    db.SaveChanges();
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. جایگزینی یک مقدار ثابت به جای null در صورت وجود
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 30 مهر 1385, 18:35 عصر
  2. نمایش قسمت اعشار در صورت وجود اعشار
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 03 بهمن 1384, 16:57 عصر
  3. پیکربندی مسیریاب در صورت وجود Ras
    نوشته شده توسط hamidrezaA در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 28 آذر 1384, 15:58 عصر
  4. اجرای مسنجر در صورت وجود Proxy
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 22 دی 1382, 18:45 عصر
  5. اتصال به دیتابیس های دیگه در صورت وجود خطا
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 20:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •