نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: آپلود کردن لاراول به وب هاست

  1. #1

    آپلود کردن لاراول به وب هاست

    با سلام خدمت دوستان

    بعد از انجام پروژه توسط لاراول حالا میخوام کل پروژه رو در وب هاست آپلود کنم اما متاسفانه موفق نمیشم
    البته این لینک ها رو که انجام میدم با خطای internal server error روبرو میشم
    http://driesvints.com/blog/laravel-4-on-a-shared-host

    آیا کسی از دوستان این کار رو انجام داده یا خیر ؟

    اگر ممکنه من رو راهنمایی بفرمایید .

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    این خطای نشانگر خطای سرور و آپاچی هست
    روی هاست ها فایل htaccess وجود داره که مخفیه
    احتمالا این فایل توسط شما یا فایل htaccess خود لاراول پاک یا تغییر کرده

  3. #3

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    نقل قول نوشته شده توسط rezakho مشاهده تاپیک
    این خطای نشانگر خطای سرور و آپاچی هست
    روی هاست ها فایل htaccess وجود داره که مخفیه
    احتمالا این فایل توسط شما یا فایل htaccess خود لاراول پاک یا تغییر کرده
    فایل htaccess وجود داره و اون رو میبینم و تغییرش هم ندادم و اگر از آپاچی هست از چه موردی خطا میگیره ؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    اول فایل هایی که کپی کردید رو پاک کنید
    بعد یک فایل index.php ساده بگذارید ببینید سایت بالا میاد یا نه
    اگر بالا آمد، فایلهاتون رو به جز فایل htaccess توی پوشه اصلی و پوشه public پروژه، بگذارید روی سرور
    مجدد فایل index.php پروژه رو اجرا کنید ببینید سایت بالا میاد یا نه
    اگر بالا امد که محتوای htaccess پوشه public پروژه رو به htaccess روت هاستتون اضافه کنید، مجدد تست کنید و تمام
    هر مرحله ای که به خطا خوردید اطلاع بدید

  5. #5

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    همه فایلها رو در public_hrml قرار دادم اما این خطا رو میده


    Warning: require(__DIR__/../bootstrap/autoload.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home4/avayete1/public_html/public/index.php on line 21

    Warning: require(__DIR__/../bootstrap/autoload.php) [function.require]: failed to open stream: No such file or directory in /home4/avayete1/public_html/public/index.php on line 21

    Fatal error: require() [function.require]: Failed opening required '__DIR__/../bootstrap/autoload.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home4/avayete1/public_html/public/index.php on line 21


  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    شما طبق همون صفحه ای که خودتون معرفی کردید، تغییراتی در مسیر public ایجاد کردید؟

  7. #7

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    من طبق این لینک عمل کردم
    http://www.laravel-tricks.com/tricks...avel-base-file

    خروجی؟
    http://www.avayetehran.ir

  8. #8

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    لطفا محتویات فایل .htaccess رو در اختیارم بگذارید شاید عوضش کرده باشم

  9. #9

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    مشکل حل شد. نشخه php ایرادش بود
    اما الان یک ایراد دیگه دارم
    View [layouts.home] not found.
    در حالی که view مربوطه در مسر مشخص شده وجود داره چی رو باید چک کنم

  10. #10

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    نقل قول نوشته شده توسط ealvandi مشاهده تاپیک
    مشکل حل شد. نشخه php ایرادش بود
    اما الان یک ایراد دیگه دارم

    در حالی که view مربوطه در مسر مشخص شده وجود داره چی رو باید چک کنم
    با سلام
    مسیر ها رو مجددا چک کنید، مسیر app رو هم چک کنید

  11. #11

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    هاستینگ برای پشتیبانی از php5.4 سراغ دارید . میخوام هاستینگم رو عوض کنم. مرسی

  12. #12

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    نقل قول نوشته شده توسط ealvandi مشاهده تاپیک
    هاستینگ برای پشتیبانی از php5.4 سراغ دارید . میخوام هاستینگم رو عوض کنم. مرسی
    سلام
    من از serverpars استفاده میکنم. کیفیتش خوبه تا php5.6 هم ساپورت میکنه

  13. #13

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    مرسی فرزاد جان
    علت خطای زیر چیه ؟
    500 Internal Server Error error 

  14. #14

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    در همه ی route ها این error رو می گیرید ؟ معمولا به rewrite در .htaccess مربوط می شه

  15. #15

    Question نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    نقل قول نوشته شده توسط farzadyazdan مشاهده تاپیک
    سلام
    من از serverpars استفاده میکنم. کیفیتش خوبه تا php5.6 هم ساپورت میکنه
    سلام
    ببخشید من یه سوالی داشتم
    منم از سرورپارس هاست گرفتم ولی تمام آموزش های نصب لاراول روی هاست رو امتحان کردم . یکی یکیشو
    ولی باز ارور ۵۰۰ میده بهم
    میشه راهنماییم کنید؟
    خیلی ممنونم

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    سلام
    نصب لاراول!!!
    چند بار این عبارت رو توی تاپیک های مختلف دیدم، نصبی نداره عزیزان!
    نصبش همون کپی کردنشه!
    شما با یکی از روش هایی که توی سایتش معرفی کرده، لاراول رو دانلود می کنید، پروژه تون رو می نویسید و در انتها کل پوشه رو به سرور منتقل می کنید، همین!

  17. #17

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    کل پوشه لاراول رو یا فقط پوشه public رو؟

    اگه کل پوشه پروژه رو آپلود کنیم از کجا میفهمه که باید بره تو پوشه public و دنبال index بگرده؟

    من یه ویدئو آموزشی میدیدم که کلی تغییرات تو کانفیگ آپاچی میداد تا روت سایتش رو بکنه public ...

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اراک
    پست
    409

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    کل پوشه لاراول رو
    برای قسمت دومتون هم مطالب زیر رو بخونید
    http://stackoverflow.com/questions/1...ublic-from-url
    http://creolab.hr/2013/03/removing-t...laravel-4-app/
    http://tutsnare.com/remove-public-from-url-laravel/

  19. #19

    نقل قول: آپلود کردن لاراول به وب هاست

    سلام خدمت دوستان عزیز که مشکل دارند با آپلود پروژه لاراول روی هاست با پنل های دایرکت ادمین، سی پنل و پلسک
    لطفا این آموزش را دنبال کنید این آموزش کامل و برای تمام پنل های گفته شده تست شده است

    http://jobteam.ir/ProductUser/42-laravel-sharing-host

    در این مقاله هم کامل ذکر شده که حتما نسخه php شما باید سازگار با نیازمندی لاراول باشه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 تیر 1393, 23:29 عصر
  2. آپلود کردن تصویر در روی هاست
    نوشته شده توسط eshaghi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 آبان 1389, 12:27 عصر
  3. مشکل در آپلود کردن سایت در پنل هاست ایران
    نوشته شده توسط a.maleki در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 20
    آخرین پست: چهارشنبه 24 شهریور 1389, 15:53 عصر
  4. آپلود کردن فایل بر روی هاست وب سایت از طریق دلفی
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش توسعه نرم افزار تحت وب
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1387, 01:47 صبح
  5. مشکل اجرای صفحه .aspx روی هاست بعد از آپلود کردن سایت
    نوشته شده توسط pardis_vnet در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1385, 16:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •