نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: در خواست کد ارسال و گرفتن متن (دیتابیس)

  1. #1

    Post در خواست کد ارسال و گرفتن متن (دیتابیس)

    با سلام!

    من یه کد میخوام که باهاش بتونم با زدن بر روی یه باتن

    مثلا Helo رو به دیتابیس اضافه کنم و اگر وجود داشت بگه وجود داره و با زدن بر روی باتن دیگر اون رو پاک کنم!

    کد زیر رو از یه جا در آوردم و ادیت کردم اما چون بلد نبودم حالا که اضافه کردم پاکش کنم مجبور به زدن تاپیک جدید شدم


    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8">
    <title>فرم ارسال اطلاعات</title>
    </head>
    <body>

    <form action="index.php" method="post">
    <input type="button" value="ارسال" onclick="submit();" />
    <input type="submit" value="ارسال" />
    </form>
    <?php
    mysql_connect("mysql.hostingerstream.in", "u482676362_ziq", "ziiiiiiq")//اطلاعات اتصال
    or die(mysql_error());
    echo "ارتباط برقرار شد!<br />";
    mysql_select_db("u482676362_ziq")//نام دیتابیس
    or die(mysql_error());
    echo "ارتباط با پایگاه داده برقرار شد!<br />";

    mysql_query("CREATE TABLE cars1(
    id INT NOT NULL AUTO_INCREMENT,
    PRIMARY KEY(id),
    car VARCHAR(255),
    color VARCHAR(255))")
    or die(mysql_error());
    echo "جدول با موفقیت ایجاد شد!<br />";

    mysql_query("INSERT INTO cars (car, color) VALUES('Peykan', 'white')")
    or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO cars (car, color) VALUES('Peugeot', 'black')")
    or die(mysql_error());
    mysql_query("INSERT INTO cars (car, color) VALUES('Pride', 'silver')")
    or die(mysql_error());
    echo "اطلاعات با موفقیت افزوده شد!<br />";

    mysql_close;//پایان ارتباط
    ?>





    </body>

    </html>



    در ضمن این کد با بارگزاریه صفحه کار میکنه، چطور اون رو با زدن یه دکمه فعال کنم!

    خیییییییییییییییلیییییییی یییی ممنون میشم جواب بدید

    پیشاپیش تشکر

  2. #2

    نقل قول: در خواست کد ارسال و گرفتن متن (دیتابیس)

    پیشنهاد میکنم با pdo کار کنید mysql بزودی حذف میشه و کدهاش از کار می افتن.

    با pdo خیلی راحت تر میتونید به هدفتون برسید

    برای mysql میتونید به روش زیر انجام بدید


    $check = mysql_query("SELECT * from `table` where `name`='".$name."'",$db);

    if (mysql_num_rows($check)!=0) {
    echo 'این نام در دیتابیس وجود دارد';}



  3. #3

    نقل قول: در خواست کد ارسال و گرفتن متن (دیتابیس)

    سلام!

    خوب اگه میشه با pdo برام توضیح بدید

    یعنی چی mysql از کار میوفته؟؟

تاپیک های مشابه

  1. گرفتن متن از کاربر و ارسال به کریستال
    نوشته شده توسط saeedhushmand در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 09:57 صبح
  2. فقط و فقط Backup گرفتن از دیتابیس
    نوشته شده توسط Helen_Farhani در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 اردیبهشت 1386, 12:49 عصر
  3. گرفتن متن از textbox پنجره های دیگر
    نوشته شده توسط khareh_siah در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 05:41 صبح
  4. ارسال مقادیر فرم به دیتابیس و یه مشکل
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 18 خرداد 1384, 20:05 عصر
  5. گرفتن متن MsgBox
    نوشته شده توسط Ahmad-VB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 06 آذر 1383, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •