نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد جستجوی اتوماتیک

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    Question ایجاد جستجوی اتوماتیک

    سلام دوستان چطور میشه جستجویی مثل توضیحات زیر داشته باشم

    میخوام وقتی کاربر تاپ میکنه سلطان تبار هم کسایی که سلطانتبار هستن نشون بده و هم کسایی که سلطان تبار

    درواقع فضای خالی رو هم در نظر بگیره و هم نگیره و تمامشون رو نشون بده؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: ایجاد جستوی اتوماتیک

    سلام
    من خودم با این کد جستجو رو انجام میدم و درست جواب میده :
      string query = "SELECT *   from personal WHERE 1=1  ";
    if (nametxt.Text != string.Empty)
    query += "AND name=@name";

    if (familytxt.Text != string.Empty)
    query += " AND family=@family";

    if (fadertxt.Text != string.Empty)
    query += " AND fadername=@fadername";
    SqlCommand.Parameters.AddWithValue("@name", nametxt.Text.Trim());
    SqlCommand.Parameters.AddWithValue("@family", familytxt.Text.Trim());
    SqlCommand.Parameters.AddWithValue("@fadername", fadertxt.Text.Trim());


  3. #3
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: ایجاد جستوی اتوماتیک

    سلام.
    اگر منظورتون زبان sql هست که باید در تالار T-SQL مطرح می شد و با کدی شبیه به این به مقصد می رسید:

    select * from table1 where name like N'FirstName%' and name like N'%lastName';

    بدون در نظر گرفتن جا به جایی کلید واژه ها:

    select * from table1 where name like '%FirstName%' and name like '%LastName%';


    و اگر منظورتون linq و C#‎ هست:

    var q=DB.table1.Where(r=> r.Name.StartsWith("firstName") && r.Name.EndsWith("LastName"));


    بدون در نظر گرفتن جا به جایی کلید واژه ها:

    var q=DB.table1.Where(r=> r.Name.Contains("FirstName") && r.Name.Contains("lastName"));
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: ایجاد جستوی اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط دلتنگ اسمان مشاهده تاپیک
    سلام
    من خودم با این کد جستجو رو انجام میدم و درست جواب میده :
      string query = "SELECT *   from personal WHERE 1=1  ";
    if (nametxt.Text != string.Empty)
    query += "AND name=@name";

    if (familytxt.Text != string.Empty)
    query += " AND family=@family";

    if (fadertxt.Text != string.Empty)
    query += " AND fadername=@fadername";
    SqlCommand.Parameters.AddWithValue("@name", nametxt.Text.Trim());
    SqlCommand.Parameters.AddWithValue("@family", familytxt.Text.Trim());
    SqlCommand.Parameters.AddWithValue("@fadername", fadertxt.Text.Trim());

    دوست عزیز این که یه جستجوی سادست !!!!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    449

    نقل قول: ایجاد جستوی اتوماتیک

    نقل قول نوشته شده توسط مهرداد صفا مشاهده تاپیک
    سلام.
    اگر منظورتون زبان sql هست که باید در تالار T-SQL مطرح می شد و با کدی شبیه به این به مقصد می رسید:

    select * from table1 where name like N'FirstName%' and name like N'%lastName';

    بدون در نظر گرفتن جا به جایی کلید واژه ها:

    select * from table1 where name like '%FirstName%' and name like '%LastName%';


    و اگر منظورتون linq و C#‎‎‎‎‎‎‎‎ هست:

    var q=DB.table1.Where(r=> r.Name.StartsWith("firstName") && r.Name.EndsWith("LastName"));


    بدون در نظر گرفتن جا به جایی کلید واژه ها:

    var q=DB.table1.Where(r=> r.Name.Contains("FirstName") && r.Name.Contains("lastName"));
    منظورم در محیط C#‎‎‎‎‎‎‎ بوده که Query رو برای SQL ارسال میکنم
    و این دستوری که شما گفتین
    select * from table1 where name like '%FirstName%' and name like '%LastName%';

    اگر تایپ کنم سلطان تبار هرشخصی که درش سلطان تبارباشه نشون میده مثلاً میرسلان تبار یا ...
    اما من میخوام با زدن سلطان تبار هم سلطان تبار و هم سلطانتبار نشون داده بشه، و قبل و بعش هرچی بود مهم نیست مهم اینه که فضای خالی بین کلمه روو هم در نظر بگیره و هم در نظر نگیره
    و فقط یک فیلد فامیلی رو میخوام ، نام و نام خانوادگی رو نمیخوام
    یعنی اشتباهات تایپی که ممکنه کاربران داشته باشن برطرف بشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: ایجاد جستوی اتوماتیک

    میتونید برای جستجو فاصله ها رو (هم از مبدا هم از مقدار مورد جستجو) حذف کنید.

    string lastNameToFind = txtLastName.Text.Replace(" ", String.Empty);
    string query = "SELECT LastName FROM UsersTable WHERE REPLACE(LastName, ' ', '') = @LastNameToFind";
    cmd.Parameters.Add("LastNameToFind", lastNameToFind);
    // Execute command

    البته برای پشتیبانی از Tab و... لازمه کد رو کاملتر کنید.

  7. #7

    نقل قول: ایجاد جستوی اتوماتیک

    جوری که شما می خوایین میشه ولی کد تمیزی نیست

    شما می تونید در قسمت WHERE رشته پرس و جو ، بار رشته رو " با فاصله " و "بدون فاصله" OR کنید

    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: جستجوی اتوماتیک
    نوشته شده توسط farzan_219 در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 06 تیر 1390, 11:07 صبح
  2. سوال: ایجاد جستجوی پیشرفته
    نوشته شده توسط afsharjowkar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 13 آبان 1389, 23:09 عصر
  3. جستجوی اتوماتیک
    نوشته شده توسط saber4166 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 مرداد 1387, 22:46 عصر
  4. سوال: مشکل در ایجاد صفحه اتوماتیک
    نوشته شده توسط mjanbazi در بخش Classic ASP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 02 خرداد 1387, 15:58 عصر
  5. جستجوی اتوماتیک قبل از ارسال تاپیک (برای جلوگیری از تاپیک های تکراری)
    نوشته شده توسط nasr در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 اردیبهشت 1387, 15:52 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •